Als succesvolle man of vrouw met een drukke baan heb je niet altijd tijd om elk moment van de dag af te spreken. Seeking arrangement is een datingsite die zich richt op welvarende mannen en vrouwen die op zoek zijn naar sugar baby’s. Een sugar baby is iemand die graag in contact komt met succesvolle mannen of vrouwen voor geldverwennerij. Voor een sugar baby is het helemaal geen probleem als je het druk hebt en niet kan afspreken. Het afspreken ligt dan voor een groot deel in jouw handen en zij zullen ervoor zorgen dat ze op dat moment bij je zijn.

Seeking Arrangement aanmelden

Het aanmeldingsproces bij Seeking Arrangement gebeurd snel en zonder problemen. Over het algemeen geeft de site je een positief gevoel, zelfs bij de aanmelding. Om een account aan te maken zul je enkele gegevens moeten invullen, waaronder je geslacht, wie je zoekt ( suikerbaby van suikeroom/mama), in wie je geinteresseerd bent (man/vrouw/beide) en je eigen e-mailadres. Daarna zul je per email ontvangen ter bevestiging van de aanmelding. Als laatst zul je een verificatieproces moeten doorlopen om jezelf en de gebruikers van de site te beschermen.

Seeking Arrangement Mogelijkheden

Om een profiel aan te maken bij Seeking Arrangement gebeurd geheel gratis. Wanneer je bent ingeschreven op de site kun je direct zien wat je moeglijkheden als gratis en of premium lid zijn. Dit geldt voor zowel de sugar baby’s als de sugar daddy’s. Het is meer dan duidelijk wat de bedoeling van een sugar baby en sugar daddy/mommy is. Leden die gratis op de site zijn maken beperkt gebruik van de site. Je kunt als gratis lid niet in contact komen met andere gebruikers van de site. Ben je een premium lid dan kun je gebruik maken van alle mogelijkheden die de site te bieden heeft. Zo kun je berichten verzenden en ontvangen, meerder foto’s plaatsen, communiceren zonder een profiel foto en nog veel meer. Verder speelt leeftijd geen rol op de site. Indien je als vrouw of man wilt afspreken met een jongere heer of meid is dat ook mogelijk. Voor de rest moet geef je dan zelf aan waar je naar op zoek bent.

Seeking Arrangement Kosten

Als nieuwe lid van de site kun je alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden. Je kunt dan niet in contact komen met andere mensen. Indien je dit wel wilt, zul je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. De kosten hiervoor zijn:

  • 1 maand     = € 69,95
  • 3 maanden     = € 59,95
  • 6 maanden     = € 49,95


Seeking Arrangement Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Seeking Arrangement.

Bezoek Seeking Arrangement

Schrijf je eigen review