Seeking Arrangement

Als succesvolle man of vrouw met een drukke baan heb je niet altijd tijd om elk moment van de dag af te spreken. Seeking arrangement is een datingsite die zich richt op welvarende mannen en vrouwen die op zoek zijn naar sugar baby’s. Een sugar baby is iemand die graag in contact komt met succesvolle mannen of vrouwen voor geldverwennerij. Voor een sugar baby is het helemaal geen probleem als je het druk hebt en niet kan afspreken. Het afspreken ligt dan voor een groot deel in jouw handen en zij zullen ervoor zorgen dat ze op dat moment bij je zijn.

Seeking Arrangement aanmelden

Het aanmeldingsproces bij Seeking Arrangement gebeurd snel en zonder problemen. Over het algemeen geeft de site je een positief gevoel, zelfs bij de aanmelding. Om een account aan te maken zul je enkele gegevens moeten invullen, waaronder je geslacht, wie je zoekt ( suikerbaby van suikeroom/mama), in wie je geinteresseerd bent (man/vrouw/beide) en je eigen e-mailadres. Daarna zul je per email ontvangen ter bevestiging van de aanmelding. Als laatst zul je een verificatieproces moeten doorlopen om jezelf en de gebruikers van de site te beschermen.

Seeking Arrangement Mogelijkheden

Om een profiel aan te maken bij Seeking Arrangement gebeurd geheel gratis. Wanneer je bent ingeschreven op de site kun je direct zien wat je moeglijkheden als gratis en of premium lid zijn. Dit geldt voor zowel de sugar baby’s als de sugar daddy’s. Het is meer dan duidelijk wat de bedoeling van een sugar baby en sugar daddy/mommy is. Leden die gratis op de site zijn maken beperkt gebruik van de site. Je kunt als gratis lid niet in contact komen met andere gebruikers van de site. Ben je een premium lid dan kun je gebruik maken van alle mogelijkheden die de site te bieden heeft. Zo kun je berichten verzenden en ontvangen, meerder foto’s plaatsen, communiceren zonder een profiel foto en nog veel meer. Verder speelt leeftijd geen rol op de site. Indien je als vrouw of man wilt afspreken met een jongere heer of meid is dat ook mogelijk. Voor de rest moet geef je dan zelf aan waar je naar op zoek bent.

Seeking Arrangement Kosten

Als nieuwe lid van de site kun je alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden. Je kunt dan niet in contact komen met andere mensen. Indien je dit wel wilt, zul je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. De kosten hiervoor zijn:

 • 1 maand     = € 69,95
 • 3 maanden     = € 59,95
 • 6 maanden     = € 49,95


Seeking Arrangement Reviews

  Waardeloos

  SA zit vol met callgirls en (amateur) hoeren. Een geweldige site als je daar naar op zoek bent.
  Als je aangeeft dat je liever geen contact met callgirls wilt dan wordt je account direct gebanned door SA, geen waarschuwing, geen alert, gewoon direct je account geblocked ongeacht of je een abonnement hebt. En SA customer support laat je vallen als een baksteen, dus denk goed na voordat je een duur abonnement neemt want je kan zonder waarschuwing of reden gebanned worden.
  De helft van de meiden die online zijn hebben net nieuwe accounts en zijn na 2 dagen alweer verdwenen, dat zegt wel voldoende over de kwaliteit van SA. De andere helft van de meiden zijn fakers en/of proberen je te scammen.

  Sterke punten
  Geweldige site als je op zoek bent naar callgirls en hoeren.

  Zwakke punten
  Als users kan je elkaar blocken waardoor je scammers niet kan rapporteren, want die accounts kan je niet meer zien als zij jouw al snel geblocked hebben.
  Een ander zwak punt is het opheffen van accounts door SA zonder waarschuwing of reden.

  Dat werk 't niet.

  Ik heb mijn account gemaakt. Ik dacht dat hier "serieuze" mensen zou ik kunden vinden . Maar helaas de site vraag om te betalen voor een beter ervaring hebben terwijl de mannen die erbij zijn geen worden hebben.
  Sommige willen een succesvolle 25 dame, anderen willen iemand t/m 40 maar en die willen geen "pro" of geen suiker baby. Hallo, ik ben 40, ik heb mijn eigen bedrijf maar ik zou nooit accepteren een man die roep een vrouw als een "profiteur" ook zelfs als ik niet één lid van die groep ben.
  Andere maken een afspraak één week voorhand en de dag vóór of de dag van de afspraak dat word afgezegd en je moest je agenda inplannen zoals hij moest dit doen.
  Ik zou nooit aan een vrouw boven de 33 voor deze site te betalen. Jij kan lekker gaan iets drinken naar een golf club, je zou een beter kans hebben om iemand leuk te ontmoeten dan in hier.

  Met warme groeten,

  Vanina

  Sterke punten
  Jij kan succesvolle mannen ontmoete.

  Zwakke punten
  Er zijn geen serieuze mensen en als je boven de 33 dan dit is niet de juiste website.

Bezoek Seeking Arrangement

Schrijf je eigen review