Hoe Stel je je Perfecte Sugar Dating Profiel op? 15 Tips om te Beginnen!

Hoe Stel je je Perfecte Sugar Dating Profiel op? 15 Tips om te Beginnen!

27 december 2019

sugar daddy datingWeinig dingen zijn lastiger dan het opstellen van een datingprofiel. Je hebt namelijk geen idee wat anderen mogelijk aantrekkelijk of afstotend vinden aan jouw foto’s of beschrijving. Als je jezelf op de juiste manier beschrijft kom je makkelijker in aanraking met een potentiele sugar partner. Wij hebben vijftien tips opgeschreven om je op weg te helpen. 

Hoe stel je een aantrekkelijk dating profiel op?

Schrijf je interesses op

Dit is altijd zo’n ding wat makkelijker gezegd dan gedaan lijkt. Als jij nu in een keer al je hobby’s moet opschrijven is de kans klein dat je dat zonder twijfel kan doen. Neem hier daarom de tijd voor. Wees specifiek, maar wees niet onbereikbaar. Als je van concerten bezoeken houdt, noem dan je favoriete bands of genres. Als je juist graag reist, noem de steden die je ooit nog wil bezoeken. Op deze manier vindt je makkelijker iemand met dezelfde interesses als jij.

Geef aan waar je naar op zoek bent

Zit jij op deze datingsite om een levenspartner te vinden, of wil je gewoon op zoek naar wat casual dates? Je zit op een sugar dating site met een reden, dus beschrijf ook of je een lopende portemonnee wilt of iemand om mee samen te zijn (met geld of cadeaus als bonus). Wil je alleen mensen die niet roken of mensen die van honden houden? Schrijf het op! 

Als je van tevoren voorkomt dat er miscommunicaties ontstaan, zal elke date veel beter verlopen. Wees eerlijk, dat is namelijk het punt van het maken van een afspraak samen. 

Wees eerlijk

Er zijn zoveel timewasters of salt daddies te vinden op sugar dating sites dat potentiële sugarbabies al lang de trucjes kennen. Als je iemand benaderd met leugens, dan zal je niet snel succesvol zijn. Wees daarom eerlijk, dat is sowieso veel makkelijker.

Houdt het mysterieus

Hoewel je misschien zin hebt in seks, is het verstandig om dit onderwerp tot later te bewaren. Je mag best pronken met je mooie outfits en high heels, maar wanneer je begint over je favoriete seksposities kan dit mensen afschrikken. Hints geven en een tikje mysterieus blijven zorgt ervoor dat jouw partner alleen nog maar meer wil. Dat is wat je wil, toch?

Check je spelling

Vooral bij suikerarrangementen wordt er gelet op de intelligentie van beide partijen. Je moet natuurlijk wel een leuk gesprek kunnen onderhouden. De snelste manier om iemands intelligentie in te kunnen schatten is door te kijken naar hun spelling. Tegenwoordig komt het niet zo vaak meer voor dat mensen een foutloos profiel hebben. 

Wat je beter kunt laten op een dating profiel

Foto’s

Foto’s zeggen meer dan woorden, dus slechte foto’s doen dat ook. Omdat jouw profielfoto het eerste is wat iemand ziet, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze er mooi en verzorgd uit ziet. Deze tips helpen je bij het plaatsen van de beste foto’s.

Geen groepsfoto’s

Sowieso is het niet altijd even fijn om jouw vrienden zonder toestemming op een datingsite te plaatsen, het is ook nog eens onduidelijk wie van deze personen jij bent. Veel online daters hebben hier geen tijd voor en zullen jouw profiel dus overslaan.

Maak geen actiefoto’s

Natuurlijk is het heel leuk om een foto van jou tijdens het parapenten te plaatsen, maar actiefoto’s zijn niet altijd even flatteus of scherp. Soms ben je zelfs zo klein op deze foto dat het eerder een gevalletje is van “waar is Wally?”

Doe je mond maar gewoon

Hoewel veel meiden deze memo nog niet hebben gekregen, is de duckface toch echt uit. Het laat je er niet aantrekkelijker uit zien en zal je dus niet helpen om een partner te vinden, tenzij het een eend is.

Wees scherp

Hoewel een licht vage of verduisterde foto wat “lelijke” plekjes kan vermommen, zal je hier geen partner mee vinden. Het zal je potentiële suiker date laten afvragen hoe echt je foto’s zijn. Dat is niet iets wat je wil, toch?

Geen Golden Oldies

Hoeveel mooie foto’s je ook hebt van 5 jaar terug, kies er een die binnen het afgelopen jaar is gemaakt. Dit kan soms zo een paar haarkleuren of kilo’s schelen en geeft een beter beeld van de huidige werkelijkheid weer. Je creëert hiermee meer zekerheid in de relatie met je mogelijke sugar date.

Flash those lashes

Niet iedereen is even comfortabel met het delen van gezichtsfoto’s op sugar websites. Toch zal je meer actie krijgen wanneer je dit wel doet. Als je écht niet je gezicht wil laten zien, kan je best één of twee foto’s met zonnebril plaatsen. Zolang je maar wel bereid bent een “bloot” gezicht naar je date te sturen voordat jullie afspreken. 

Vermijd clichés

Plezier maken en van het leven houden doen wel meer mensen. Het noemen daarvan in je profiel is echter vrij cliché. Iemand die op zoek is naar wat serieus, zal hier snel voorbij scrollen wanneer ze zo’n zinnetje zien. Wees dus gewoon lekker creatief.

Wees niet zo negatief

Je wil de beste kant van jezelf laten zien en hoewel je niet hoeft te overdrijven, hoef je ook niet al je bagage neer te zetten. In veel gevallen is dit helemaal niet relevant, en in andere gevallen is dit iets wat je beter in privé kan bespreken wanneer je de ander al een tijdje kent. Eerlijkheid duurt het langst, maar dat betekent niet dat je gelijk over je schulden hoeft te beginnen.

Doe jezelf niet tekort

Mensen houden van zelfverzekerde partners, maar niet van arrogantie. Als jij goed bent in het spelen van gitaar, laat het gerust merken! Let echter wel op dat je niet gaat opscheppen, maar juist op een positieve manier je talenten benoemd zoals “Ik speel graag je favoriete liedje voor je op mijn gitaar” in plaats van “Ik heb vier jaar gitaarles gehad en ben de beste van mijn hele groep”. 

Bezoek Richmeetbeautiful

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden