Wat is Sugar Daddy Dating in Nederland?

Wat is Sugar Daddy Dating in Nederland?

3 december 2018

sugardaddy datingEen heel specifieke niche in de wereld van het daten is Sugar Daddy Dating. Meestal gaat het hier om jonge, aantrekkelijke vrouwen (sugarbaby) die afspreken met een succesvolle, rijke man (de sugardaddy). De sugar daddy stelt hier dan iets tegenover, bijvoorbeeld dure cadeaus, of het betalen van de huur of studiekosten. Sugar daddy dating is een fenomeen dat is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. Daar staan bijvoorbeeld al 1 miljoen studentes als sugar baby geregistreerd.

Andersom kan natuurlijk ook: een welgestelde vrouw die op zoek is naar een aantrekkelijke jonge man. Dit laatste komt echter een stuk minder vaak voor.

Sugar Dating Afspraken 

Zijn dergelijke relaties altijd seksueel? Niet altijd. Sterker nog, volgens gespecialiseerde datingsites voor sugar daddies draait het allemaal om gezelligheid, waarbij de man het helemaal niet erg vind om haar goed te verzorgen of zelfs te verwennen.

Er zijn geen vaste regels voor sugar daddy dating, dus hoe de relatie eruit ziet is helemaal afhankelijk van wat je met elkaar afspreekt. Maak wel vooraf afspraken, bijvoorbeeld over hoe vaak je elkaar gaat ontmoeten, wat je dan gaat doen met elkaar, hoe lang je de relatie wilt laten duren, of je exclusiviteit van elkaar verwacht en natuurlijk ook of je eventueel met elkaar wilt zoenen of seksen.

Meld je gratis aan bij Richmeetbeautiful!

Zelfs als je afspreekt dat seks tot de mogelijkheden behoort, is geen van beiden er op welk moment verplicht toe. Sugar daddy dating is geen prostitutie. Toch blijkt dat de man vaak wel op zoek is naar een relatie waar seks onderdeel van uitmaakt. Denk hierover van te voren goed na.

Waar vind je een sugar daddy of sugar baby?

Je kunt natuurlijk met een stel gelijkgestemde vriendinnen naar dure clubs en chique feesten gaan in de hoop daar een rijke man aan de haak te slaan. Maar het is stukken eenvoudiger om je in te schrijven bij een van de dating websites die zich speciaal richten op sugar daddy dating. Deze sites zijn min of meer te vergelijken met andere dating websites, al worden er extra vragen gesteld. Zo zal je gevraagd worden je inkomen en maandelijkse lasten aan te geven. Ook kunnen er vragen worden gesteld over wat je wel en niet wilt in de sugar daddy/sugar baby relatie.

Lijkt sugar daddy dating jou wel wat? Kijk dan eens op een van de volgende speciale dating websites:

Bezoek Richmeetbeautiful

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden