Trouwen of een Suiker regeling aangaan?

Trouwen of een Suiker regeling aangaan?

12 februari 2019

suikerarrangementenWanneer we naar suiker arrangementen en het huwelijk kijken, kunnen we niet anders dan vaststellen dat deze twee erg ver van elkaar verwijderd zijn. Een suiker regeling is erg open minded en ruimdenkend terwijl een huwelijk eerder binnen de klassiekere opvattingen valt. Je kan de twee dan ook heel erg moeilijk vergelijken. Een huwelijk is namelijk vaak monogaam terwijl een suiker regeling dat niet is.

Welke levensstijl past nu het best bij je? Zie jij jezelf eerder in een suiker arrangement of ben je iemand die liever wil trouwen? Wat je ook kiest, we zijn er zeker van dat jij de beste keuzes maakt. Er zijn echter een heleboel leuke voordelen aan een suiker regeling. We hebben deze voordelen even op een rijtje gezet.

Van platonische liefde naar vurige passie

Zoals de naam het zegt wordt bij een suiker regeling alles netjes en mooi geregeld. Dit wil dus zeggen dat jij en je partner precies weten wat je van elkaar wil. Op die manier is het makkelijker om vrienden te zijn of om je suiker regeling naar de volgende stap te tillen. Of je nu op zoek bent naar een beste vriend of misschien naar wat meer, dat kan allemaal geregeld worden in zo’n suiker arrangement. Suiker regelingen en suiker arrangementen nemen ieders wensen en noden in acht en proberen iedereen blij te maken. Dit is anders dan in een huwelijk waar heel wat relaties op de klippen lopen na enkele jaren of zelfs maanden.

Suiker arrangementen promoten redelijke verwachtingen

Vooraleer je een suiker regeling aangaat is het belangrijk samen te zitten met je partner om zo tot een compromis te komen. Op die manier ontwikkelen jullie beiden redelijke verwachtingen. Met een goed gesprek kan je alle hoge en lage verwachtingen elimineren en weet je precies waar jij en je partner in overeenkomen. Heel wat mensen slagen er niet in om redelijke verwachtingen te koesteren tijdens het huwelijk, mede omdat een huwelijk vaak als “perfect” wordt beschouwd.

Jullie zijn allebei vrij om te gaan

Heel wat koppels beslissen de dag van vandaag om te scheiden. Wanneer een relatie of een huwelijk niet werkt is het best dat je beiden je eigen weg gaat. Een huwelijk is echter contractueel. Er hangen vaak zware kosten aan vast om van je partner te scheiden. Bij een suikerregeling of een suiker arrangement hang je nergens aan vast. Op die manier kan je elkaar op een rustige en mooie manier leren kennen vooraleer je verdere stappen neemt. Zo weet je zeker dat je de ware hebt gevonden. Indien niet kan je de regeling makkelijk ongedaan maken.

Bezoek Richmeetbeautiful

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden