7 fouten die de Sugar Daddy maakt in berichten

7 fouten die de Sugar Daddy maakt in berichten

24 december 2018

Het leukste deel van het suiker-zoekproces is om iemand te vinden met alle specialiteiten waar jij naar zoekt. Maar wat zeg je om de aandacht van die persoon te trekken? Zorgen je berichten ervoor dat de aandacht meteen naar jou komt, of stoot die de mensen juist af? We hebben de top 7 klachten van gebruikers verzameld om je berichten aanpak te corrigeren en succes te behalen.

Graaf naar de details

Als je iemand wil vinden met wie je tijd wilt doorbrengen, is het stellen van de juiste vragen, essentieel. Als een lieve Sugar Baby je bericht vol verwachting opent, alleen om een tekst te vinden met “ik-ik-ik”, dan zal er een serieus probleem ontstaan. Er moet een evenwicht zijn tussen praten over jezelf en leren wie de persoon aan de andere kant van het scherm is. Sugar Babies moeten actief bijdragen aan het gesprek, maar toch moeten de Sugar Daddies moeite doen om oprecht te zijn.

Houd de beledigingen voor jezelf

Herinner je je de oude gezegde: “Als je niets leuks te zeggen hebt, zeg dan helemaal niets...”? Geen enkele toonaangevende dame wil agressieve taal horen of lezen. Terwijl sommige dames wel een kleurrijk woordenschat hebben, is het belangrijk om toch even de tijd te nemen om de basis dingen te bespreken. Overbelast ze niet met de volledige versie van jezelf voordat je “hallo” zegt. Vertel ook misschien je voor –en achternaam.

Het overduidelijke negeren

Het vergeten van punten zoals namen, of eerder besproken onderwerpen wekken de indruk dat je niet gefocust bent en mogelijk zelfs lui bent. Als de gebruiker je vraag al heeft beantwoord, en je steeds terug moet scrollen naar vorige berichten, zal je duidelijk lijken op iemand die niet oplet. Bespaar jezelf de verwarring en wees “aanwezig” in de eerste ronden van het heen en weer versturen van berichten.

Let op grammatica

Het moeilijkste deel om een speciaal iemand te vinden met wie je je tijd kan delen, is het niet kunnen begrijpen van hetgeen de persoon zegt. Vooral als je te maken hebt met een Sugar baby die op de universiteit zit en op let op dit soort fouten. Stel de berichten eerst op in Word of Google documenten op voordat je een verhaal vol met onbegrijpelijke typefouten verstuurd.

Het mengen van conversaties

Elke man wil een moment in zijn leven hebben waar hij de gelegenheid heeft om het “Sugar Daddy” te spelen. Het risico van je hernieuwde vrijheid is de kans op het mengen van conversaties. Indien je bezig bent met meerdere potentiële Sugar Babies, moet je snel omhoog scrollen om oude berichten te lezen voordat je een reactie plaatst. De beste manier om een verhaal recht te houden, is door altijd de waarheid te vertellen. Wanneer je beweert valse belangen te hebben of bepaalde details uit te werken, dan wordt de kans groot dat je Tanya met Amber verward.

The Away From Desk Dater

Als je Sugar Baby een reactie om de 4-7 dagen ontvangt in plaats van na enkele uren, dan verliest ze haar interesse. Dit zijn de momenten waar je jezelf zal moeten uitleggen. Als je iemand op een dinsdag een bericht stuurt en de persoon hoort niets meer van je tot de volgende maandag, laat dit jou lijken alsof je simpelweg niet geïnteresseerd bent. Ik adviseer altijd om zelfcontrole uit te oefenen. In plaats van een bericht te sturen naar een potentiële Sugar Baby zodra je haar ziet, wacht dan tot je vrije tijd hebt, voordat je contact maakt. Dat kan betekenen dat je een paar uren of dagen zal wachten, maar als een Sugar match bij jou hoort, zal ze op je wachten.

Lieg niet

Mijn laatste en misschien wel grootste tip voor alle Sugar daddies, is de noodzaak om leugens te voorkomen. De Black Eyed Peas kon het niet beter hebben gezegd. Leugens zullen je in de problemen brengen. Als je discretie zoekt, zullen de leugens je betrappen. Vermeld nooit aan het begin van de conversatie dat je je vrouw gaat laten, terwijl je in je achterhoofd weet dat dit gesprek zich nooit heeft voorgedaan. Beweer niet dat je een muur vol universitaire diploma’s hebt, terwijl dat niet zo is. Dit zijn de details die voorkomen in conversaties wanneer je op je gemak voelt met elkaar. Op een gegeven moment zal je waarschijnlijk wel door de mand vallen, vooral als er meerdere Babies in de Sugar Bowl zitten.

Meld je gratis aan bij Richmeetbeautiful!

Bezoek Richmeetbeautiful

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden