• Theo

  Review over 50liefde.nl

  Veel negativiteit die je kan omzetten naar positiviteit

  Ik wordt erg moe van al die pessimisten. Als je het niet naar je zin hebt kan je inderdaad wat negatiefs plaatsen, maar het feit dat er gelijk een conclusie getrokken wordt is erg vervelend. Gelukkig heeft het voor mij wel zijn vruchten afgeworpen, maar ook niet vlekkeloos. Zo liep ik tegen betalingsproblemen aan (waar 50liefde best om bekend staat), maar de klantenservice hielp me hier erg goed bij. Tot een schikking gekomen en al met al heel erg tevreden.

  8 september 2019
 • Ferdy

  Review over Qupid

  50 credits voor 42.50

  In principe een boel geld? Je hoeft maar een persoon te zijn die typt met 'enters' zoals bij Whatsapp en je zit er snel doorheen hoor. Het is wel oke, maar verwacht er niet al te veel van. Een ontmoeting? Ik heb hem in ieder geval nog niet gehad, helaas.. pindakaas.

  8 september 2019
 • Wayne

  Review over Datingbord

  bull***

  dit is niks joh.. vergooi je geld beter aan een dikke toeter ipv deze neppe vrouwen

  8 september 2019
 • Leonard

  Review over GayBuddy

  Niet de datingsite die ik verwacht had

  Dit komt mede vanwege het feit dat het zo ontzettend lang duurt voor je iemand kan ontmoeten. Misschien wel helemaal niet? Het ligt er maar net een beetje aan waar je in gelooft. Vooral de prijs zit me dwars, kan al met al een stuk beter. Maar hey, wie het niet probeert??

  8 september 2019
 • Olly

  Review over Seksbuddy.nl

  Leedvermaak

  Leedvermaak 2.0. Het is wel lachen, alleen blijft het altijd een nadeel om te betalen voor een bericht. Het is een gebruiksvriendelijke erotische site die mij in ieder geval wel echt plezier geeft.

  8 september 2019