• Jeanine

  Review over 50liefde.nl

  Prachtig

  Anno 2019 en het wordt ons allemaal mogelijk gemaakt. Ik vind het echt een geweldige ervaring om hier deel van uit te maken. 50liefde functioneert naar behoren en doet wat het moet doen. Ook ik heb de negatieve reacties gelezen, maar ook mij weerhield het er niet van om eens te kijken. Tenslotte kan je ook slechts voor 3 maanden lid zijn. Het is maar wat je zelf wilt. Ik ben een gelukkige vrouw geworden door 50liefde! Na 6 jaar lang single te zijn geweest werd het weer eens tijd haha.

  groetjes,
  Jea

  23 september 2019
 • Ger

  Review over Qupid

  Je hebt altijd mensen die klagen

  Ik begrijp wel waarom mensen klagen, natuurlijk wil je een site die naar behoren functioneert. Maar dat doet Qupid ook! Het is gewoon van belang dat je de algemene voorwaarden goed doorneemt, dit voorkomt verwarring en zorgt er voor dat je wel een leuke tijd kunt hebben. Zoals ik!

  23 september 2019
 • Liam

  Review over Datingbord

  Moi bienn!!

  hahah, ja dit is wel om over naar huis te schrijven! Het aanmelden is zo gedaan, desnoods maak je een ander email account aan. De site is vrij betrouwbaar en ik ben nog geen nare / rare dingen tegen gekomen. Dus dat is natuurlijk altijd een pluspunt.

  23 september 2019
 • Roan

  Review over GayBuddy

  Momenten van twijfel

  Ik voel me niet altijd even zeker van mijn zaak. Het lijkt wel alsof je aan het lijntje gehouden wordt. Vind het persoonlijk erg vervelend want ik ben echt dringend op zoek naar een leuke vent die gewoon alleen voor de seks met mij wil zijn. Ik wacht het nog wel even af, gaat om kleine bedragen, maar ook om het principe. Dus ja..

  23 september 2019
 • Jaques

  Review over Seksbuddy.nl

  Zelfs in BE een succes

  Goedenavond,

  Ik denk dat ik hier als 1 van de weinige belgen kan zeggen dat het hier ook een succes is. Een propere datingsite die je leuk contact laat hebben met de mensen waarvan je normaal alleen maar kan dromen.

  Gebruiksvriendelijk, kost weinig geld, en je hebt erg snel contact. Het kan altijd beter, zoals bij alles, maar voor nu ben ik hier erg content mee.

  23 september 2019