• Ian

  Review over Qupid

  Kneiter geil

  Mijn titel zegt eig alles, als je er voor wil betalen dan heb je echt toegang tot alles. Super erotisch en intiem als je het mij vraagt. Je kan het hier reuze naar je zin hebben, zeker als je aan het jagen bent voor een date!

  11 april 2019
 • Nadim

  Review over Datingbord

  Erotische ervaring

  Mooie en erotische ervaring gehad hier. Het is allemaal heel erg makkelijk om jezelf aan te melden en lekker je ding te doen. Een geslaagd feestje!

  11 april 2019
 • Luca

  Review over GayBuddy

  Prima

  6/10. De reden hiervoor is dat je simpelweg geen liefde kan zoeken hier. Ik heb ook geen onderzoek gedaan naar deze website. Kwam erachter dat het allemaal erotisch was. Opzich ook wel fijn, maar ik zoek een leuke jongen om verder mee te gaan!

  11 april 2019
 • Giancarlo

  Review over Seksbuddy.nl

  Niet helemaal wat ik zocht

  Muah,,,, niet helemaal tevreden. De geile praatjes enzo zijn opwindend hoor, daar niet van, maar het is gewoon niet echt mijn ding. Beetje weird allemaal.

  11 april 2019
 • Rayen

  Review over 50liefde.nl

  Mooie ervaring

  Goedemiddag,

  Ik kan oprecht zeggen dat het een betrouwbare datingsite is. Ik heb zelf ook wat onderzoek verricht en kwam hier en daar ook de negatieve reacties tegen. Toch had ik toen des tijds besloten om het gewoon te proberen. Ik denk dat erg veel mensen niet van het maand abonnement afweten. Hiermee kan je dus 14 dagen gratis kijken of het wat is. Daarna wel een regulier abonnement afgesloten. Het is dus niet altijd even duidelijk, dat ben ik wel met veel mensen eens. Maar gelukkig heb je ook een klantenservice die voor je klaar staat en telefonisch bereikbaar is.

  Het datingproces zelf is vrij gemakkelijk, contact leggen, een band krijgen met elkaar, proberen af te spreken en kijken of het wat is. Dat is vanzelfsprekend. Sindskort succes gehad met het vinden van een nieuwe en zeer attente vrouw. Het klikt allemaal erg goed en we gaan kijken waar het schip strand.

  Kortom, aanrader!

  28 maart 2019
 • Gerard

  Review over Datingbord

  Meer dan genoten

  Mijn titel zegt eigenlijk genoeg.

  28 maart 2019
 • Guillano

  Review over GayBuddy

  OK

  Ja, het is OK. Meer eigenlijk ook niet. Je kan er genoeg voldoening uithalen, maar ik wil gewoon 2-3 afspraken in de maand hebben ofzo.. maar dat gaat gewoon niet op de één of andere manier. Het is wel gewoon echt heel erg intiem en opwindend met mannen chatten. Zeker als die mannen nog een beetje voldoen aan het geen wat je in je hoofd hebt. Ik denk daarom dat je ook voldoende hebt aan 50 credits om te beginnen

  28 maart 2019
 • Helena

  Review over Seksbuddy.nl

  Dikke prima

  Goedemiddag,
  Voor vrouwen is het ook goed te vertoeven hier. Haha ik ben wel aan het genieten van al die erotische geile mannen. Aandacht krijgen is natuurlijk altijd leuk, zeker als je nog een paar foto's ontvangt met blote mannen. €100 is meer dan genoeg om de maand door te komen. Althans, als je je een beetje weet in te houden. Ik heb wel iemand gevonden die met mij een seksrelatie wil aangaan, even kijken hoe dat precies zit. Maaaaaaar....... love it.

  28 maart 2019