• Monica

  Review over 50liefde.nl

  Van eenzaam naar iemand met een partner

  Goedenavond,

  Ik vind dit een positief bericht waard. 50liefde heeft me door donkere tijden geholpen, ik zat met mezelf in de knoop voor een half jaar lang en vond het weer tijd voor een nieuwe vlam. Gelukkig is die in de pan geslagen! Het is een gebruiksvriendelijke datingsite. Check voor de zekerheid nog wel even de algemene voorwaarden. Zo voorkom je verassingen.

  Daarbij is het ook fijn om te weten dat de klantenservice ook goed bereikbaar is. Al met al een plezierig jaar gehad, deed me goed en kan eindelijk weer verder met een wederhelft.

  2 december 2019
 • James23

  Review over Qupid

  Ik weet het niet

  Gebruiksvriendelijkheid 10/10
  Prijs 6/10
  Functionaliteiten 8/10
  Afspreken 1/10..... en daar is dus een behoorlijke verbetering in te vinden.

  2 december 2019
 • Roykie

  Review over Datingbord

  Heet

  heet! doen!

  2 december 2019
 • Deugdniet

  Review over GayBuddy

  Het deugd gewoon niet

  Avond,

  Ik ben al echt een serieus lange tijd opzoek naar een seksvriend. Maar elke keer kom ik deze meuk tegen, zit ik gewoon niet op te wachten omdat ik weet dat het niet deugd. Je betaald vrij veel geld, maar je krijgt er weinig goeds voor terug. Als je van spannende verhalen houdt, dan is het leuk, maar verder kom je ook niet.

  2 december 2019
 • Partypeepz

  Review over Seksbuddy.nl

  Duurt te lang

  Je komt hier voor het vinden van een seksbuddy, maar je eindigt met eindeloos lange verhalen waar je op een gegeven moment niet meer op zit te wachten. De site zelf steekt goed in elkaar en is gebruiksvriendelijk. Maar daar blijft het ook bij. Je hebt er voor de rest niet heel erg veel aan als je niet kan afspreken. :-/

  2 december 2019