• Marcus

  Review over 50liefde.nl

  Bewezen dat het lukt

  Ik ben er het levende bewijs van. Ik geloofde het eerst ook niet, maar ondanks alle negativiteit ben ik er toch mee aan de slag gegaan. Er zitten wat haken en ogen, maar dat heb je bij iedere datingsite. Door de prof. klantenservice kom je al je problemen door als je die zou tegenkomen. De prijs is schappelijk en de leden die online zijn, zijn aardig.

  13 december 2019
 • Yuki

  Review over Qupid

  Sssst

  Ssst, mijn vriend weet niet dat ik op Qupid zit. Ik hou ervan om seksueel contact te hebben met andere mannen. Dat maakt het allemaal zo spannend, dat mis ik. Aanrader!

  13 december 2019
 • Firstime

  Review over Datingbord

  Voor alles een eerste keer

  Datingbord liet me vol verbazing de wereld van erotische chats zien. Het enige wat ik me nu afvraag is of ik deze vrouwen waarmee ik contact heb, ook kan ontmoeten. Ze moeten wel willen, maar ze zijn niet zo happerig. Heeft iemand hier ervaring mee?

  13 december 2019
 • Knaap

  Review over GayBuddy

  Onwijs

  Gebruiksvriendelijk, check!
  Lage kosten, nope!
  Lekkere gasten, check!
  Easy fix, muah... kan wel wat beter, maar het is een onwijs leuke site om m'n seksverhalen te delen.

  13 december 2019
 • Leoloon

  Review over Seksbuddy.nl

  Blauwe ballen

  Het enige waarvoor je hier komt is blauwe ballen, ik geloof namelijk niet dat je hier succes kan hebben. Ik dacht bij mezelf laat ik het nu een maandje proberen maar er zit nu ongeveer 80 euro in, en het enige wat ik krijg zijn blauwe ballen. Een ontmoeting lijkt me sterk... maar ze kunnen me het tegendeel bewijzen. Site is gebruiksvriendelijk dus daar ligt het niet aan.

  13 december 2019