• Alias

  Review over 50liefde.nl

  Datingsite naar behoren

  Wat ik hiermee wil zeggen is dat het eigenlijk allemaal naar behoren functioneert.. Niets meer, niets minder. Je kan er niet van verwachten, overigens bij geen enkele andere datingsite, dat het gelijk raak is. Je moet het opbouwen en bij 50liefde kan je dat merken. Het is gebruiksvriendelijk maar er zijn nog best wel veel dingen die beter aangegeven zouden kunnen worden. Ik ben nu 3 maanden lid, en met plezier. Daarom wil k het andere senioren dus ook aanbevelen!

  3 februari 2020
 • Tino

  Review over Qupid

  Mij niet gezien

  Niet slecht bedoeld, maar dit is toch niet om over naar huis te schrijven? Wat een drama zeg, 1 en al fictie.

  3 februari 2020
 • Fasco

  Review over Datingbord

  Bijeenkomen met 1 gezamenlijk doel

  En dat is namelijk iemand ontmoeten die je alleen wil zien en gebruiken voor de seks. Am i right? tot nu toe verloopt alles wel soepeltjes, ik ben benieuwd wanneer mensen overtuigd zijn dat ik te vertrouwen ben en echt wil afspreken voor een hitsig avontuurtje hehe. Gebruiksvriendelijke site, makkelijk te begrijpen en geen omslachtige dingen. Ben er erg over te spreken

  3 februari 2020
 • Lariekoek

  Review over GayBuddy

  Lulverhalen

  Letterlijk en figuurlijk.. Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Je kan er denk ik helemaal niets mee... leuk dat je een dickpic ontvangt, maar het enige wat je er aan overhoud is een stijve lul. Ik wil gewoon kunnen afspreken, maar dat gaat op deze manier niet werken. Overigens is het creditsysteem wel fijn, je zit namelijk niet vast aan vaste lasten, je kiest er zelf voor namelijk .. op=op.

  3 februari 2020
 • Leonardus

  Review over Seksbuddy.nl

  Onvoldoende

  In mijn optiek scoort deze site geen voldoende. Seksbuddy, het woord zegt het al... echter vind je er geen 1 hier. Het is alleen maar praten praten praten. Geld erin gooien en er niets voor terug krijgen. Had wel iets beter verwacht om eerlijk te zijn.

  3 februari 2020