• Monique

  Review over 50liefde.nl

  Geen succes gehad

  Hallo,

  Na een jaar lid te zijn geweest besloot ik mijn lidmaatschap op te zeggen. Ik heb erg veel nieuwe mensen leren kennen maar geen één daarvan had een succesfactor voor mij. Wat erg spijtig is, want ik had goede hoop. Dit neemt niet weg dat het een slechte datingsite is, natuurlijk wordt zo'n site opgericht om een nieuwe wederhelft te vinden, maar helaas is dat bij mij niet gelukt. Een jaar lang gaf ik het de kans, maar voor nu welletjes geweest. Wellicht probeer ik het over een tijdje weer. Voor nu... gesloten boek.

  24 februari 2020
 • Kiekeboe

  Review over Qupid

  Niet tevreden

  Ik ben simpelweg gewoon niet tevreden omdat er geen fysiek contact mogelijk is. Dat vind ik persoonlijk erg jammer! Maarja, ik denk ook dat zulke dingen bijna niet mogelijk zijn om eerlijk te zijn. De site ziet er opzich best professioneel uit en is gebruiksvriendelijk. Complimenten daarvoor, maar veel kan ik er niet van maken nu.

  24 februari 2020
 • Copper

  Review over Datingbord

  Tevreden klant

  Jullie hebben er nog 1 bij, ik ben super tevreden. Je wordt binnen no time geil en alles kan en mag hier. Je komt de meest kinky verhalen tegen en mensen die echt opzoek zijn naar een bepaalde fetisj. Kan me er wel in vinden, alleen blijf ik die credits toch wel een dingetje vinden.

  24 februari 2020
 • Vinny

  Review over GayBuddy

  Daten

  Ik dacht hier te komen voor de chats, vervolgens kom ik in contact met een hunk waar ik vervolgens een afspraak mee heb gehad. Niet zomaar één... ik dacht in eerste instantie dat het ook niet zou gaan werken, maar na dit.. denk ik er echt heel anders over. Ik weet niet of het me nogmaals lukt iemand anders hier te scoren, voorlopig hou ik het bij mn huidige sekspartner. #goodtimes.

  24 februari 2020
 • Anton

  Review over Seksbuddy.nl

  Niet ideaal maarja

  Niemand verplicht me natuurlijk hier aan deel te nemen. Maar ik zie weinig andere keus als ik mijn geile zegje kwijt wil. Ik kom veel onbetrouwbare sites tegen al zeg ik het zelf.. Seksbuddy is daarentegen erg gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Dat er een creditsysteem aan vast zit vind ik niet zo heel erg. Ik vermaak me, daar gaat het om

  24 februari 2020