• Gerard

  Review over 50liefde.nl

  Opzegtermijn van een maand

  Hou er rekening mee mensen dat je ook nog een opzegtermijn moet betalen. Veel verwarring over de opzegging en betalingen hiervan... maar je betaalt nog voor de maand waarin je lid bent, en de maand die in je opzegtermijn valt. Hoop dat dit de lucht een beetje klaart voor mensen. Daarnaast een top datingsite voor oudere mensen.

  13 maart 2020
 • Kassa

  Review over Qupid

  Eerste date gehad

  Een ervaring rijker en een ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Het is echt rete spannend, maar als je allebei wat losser raakt... echt onwijs geil. Die vrouwen zijn in principe cybersletjes.. ze verdienen er aan maar dat maakt het ook allemaal zo aantrekkelijk voor ze. Ik heb er geen problemen mee zo!

  13 maart 2020
 • Jurjen87

  Review over Datingbord

  Anno 2020

  Anno 2020 en we kunnen eindelijk vrouwen ontmoeten die puur en alleen uit zijn op seks. Ideaal.. waarom hadden ze dat niet gewoon in de 0's... )

  13 maart 2020
 • Elmar

  Review over GayBuddy

  Homosss

  Ik ben niet het stereotype gay. Dus je zal niet van mij zeggen dat ik er 1 ben, maar ik ben er wel degelijk 1! En hier... hier... dit is voor mij echt een walhalla. Nep, echt, groot, klein, gespierd of normaal, interesseert me geen drol, heb inmiddels al 3 dates achter de rug en deze 3 zijn mijn vaste homoseksvriendjes geworden. Su-per cool en ben echt aan het genieten elke keer als ik contact heb via de app met de jongens xx

  13 maart 2020
 • Bart

  Review over Seksbuddy.nl

  Sta op ontploffen

  ik schep er niet over op, maar de baan die ik nu heb verdiend goed. Dus ik hou altijd een lekker centje over aan het eind van de maand. Nu moet ik er wel bij vermelden dat daar gewoon 50% in seksbuddy wordt gestoken omdat ik dit echt tof vind. Dat slappe gelul over diverse standjes, wat zij het lekkerst vind, wat ik het lekkerst vind, elkaar lekker opgeilen. Totaal mijn ding gewoon... je moet er van houden!

  13 maart 2020