• Kees

  Review over 50liefde.nl

  Senioren centraal

  Dat komt niet vaak voor.. waar één specifieke doelgroep centraal staat. Ik wil niet al te veel in details treden, maar 50liefde maakt dingen waar. Dat is waar ik voor kwam en daarom raad ik het andere 40+ singles ook allemaal aan om eens te kijken wat hier voor jou mogelijk gemaakt wordt.

  21 maart 2020
 • Kelvinnetje

  Review over SnapDate

  Lachee

  Ik lach mn lul letterlijk uit mn broek, ten eerste omdat ik ook elke keer boter geil ben, maar ten tweede... man man wat mensen mee maken, het is echt bizar HAHA. Aanradertje als je een echte verhalen verteller bent, trek dan tevens je knip ook maar, want dat kan flink oplopen.

  21 maart 2020
 • Timor

  Review over Datingbord

  Mening in het midden

  Waar ben je naar opzoek? Echt iemand om mee te kunnen neuken of gewoon eindeloze geile verhalen aanhoren? In het laatste geval, zit je hier goed.

  21 maart 2020
 • Dwayne

  Review over GayBuddy

  Gebruiksvriendelijk en veel actie

  Wat voor mij belangrijk was, was de gebruiksvriendelijkheid. Ik wilde gewoon simpel en plain in contact komen met andere jongens die wel houden van een geil praatje. Bij Gaybuddy zijn er genoeg kan ik jullie melden! Ik ga er vanuit hier niet zomaar iemand te kunnen ontmoeten, maar ik zeg nooit nooit. Kans is klein, want ik denk dat je er dan behoorlijk wat credits aan moet spenderen.

  21 maart 2020