• Bert

  Review over 50liefde.nl

  Betrouwbaar en gericht op senioren

  Een betrouwbare datingsite, puur gericht op senioren. Blijer kon 50liefde mij niet maken.

  14 april 2020
 • Klaasie

  Review over SnapDate

  Hete profielen

  Dat viel me wel als eerst op, die profielen zijn echt immens heet. Ik ben daar echt gevoelig voor... het is fijn dat er een creditsysteem bestaat, want 42,50 voor 50 credits is in principe niet heel erg duur. Ligt er maar net aan hoe je er mee omgaat. Je kan geen eindeloos lange berichten typen, zit een limiet aan, maar je kan er wel leuke verhalen vertellen. Ik snap de mensen overigens ook wel die het duur vinden, want als je een snelle typer bent, ben je er zo doorheen. Ik kan het wel aanraden!

  14 april 2020
 • Mo'tje

  Review over Datingbord

  Dames test je geluk

  Je zal zien dat het niet aan erotisch contact zal onderbreken, maar zodra je wat wil afspreken of nummers wil uitwisselen owee! Het ruikt hier niet echt plezant, en daarmee bedoel ik dat het hebben van een sexdate gewoon bijna onmogelijk wordt gemaakt. Het draait alleen maar om elkaar een beetje te teasen en jezelf een plezier te doen als je het niet meer kan houden.

  14 april 2020
 • Jorrit

  Review over GayBuddy

  Liever gewoon contact met uitgaan

  Ik vind het leuker om op deze manier die geile foute mannen te versieren tijdens het uitgaan. Nu kan het ff niet, maar dit vind ik persoonlijk zonde van mn geld. Wetende dat het waarschijnlijk nergens toe zal lijden.

  14 april 2020