• Donald

  Review over 50liefde.nl

  Zeer tevreden over deze datingsite

  50liefde liet me echt zien hoe je snel en concreet met iemand contact kan hebben. Ik heb echt nog nooit gebruik gemaakt van online datingsites. Was ook niet nodig, maar helaas kwam er een moment dat het wel moest. De partnervoorstellen, de abonnementsvormen en de diversiteit van de website voldoet allemaal. Een tevreden klant!

  14 mei 2020
 • Jolanda

  Review over Qupid

  leuke vent

  Hoi hoi, je merkt wel dat Qupid wel echt gebaseerd is op erotiek, maar er zijn ook mensen die wat anders zoeken met een vleugje ondeugendheid. Blij met deze site!

  14 mei 2020
 • Speeskees

  Review over Datingbord

  Om op terug te kijken

  Deze site heeft er voor gezorgd dat ik een neukmaatje heb kunnen vinden. Die heb je niet 1,2,3, gevonden hier.. duurt wel eventjes voor je echt iemand vind die je kan vertrouwen. Wij samen hebben besloten ons account hier te sluiten en gewoon verder contact te hebben via de telefoon. Aanrader mensen.

  14 mei 2020
 • Braun

  Review over GayBuddy

  Geile jongens

  IN OVERVLOED! Zodra je de site betreed zie je al een glimp van wat profielen. Vind ik zelf altijd wel leuk, weet je wat je ongeveer kan verwachten. De prijs overigens vind ik echt helemaal niets, ik vind dat creditsysteem echt dra-ma. Maar aan de andere kant is het ook wel weer fijn, want je zit nergens aan vast. Het vinden van een leuke jongen is mij nog niet gelukt, ik kom alleen maar die gretige mannen tegen die maar 1 ding willen.. conclusie: aanrader maar heb geduld

  14 mei 2020
 • Shawn

  Review over Seksbuddy.nl

  Wat is het probleem precies?

  Hallo, om te beginnen vind ik het echt belachelijk dat er soms zo negatief gesproken wordt over zulke sites. Ik ben nog steeds van mening om eerst goed de voorwaarden door te nemen en dan eens te gaan kijken wat zo'n site doet. Ik kwam er snel achter dat het meer om de chats ging en het uitgegeven van geld, dan dat je iemand echt zou kunnen ontmoeten. Dit lees ik ook meerdere keren, dus wat is nou het probleem precies? Als je er niet van houdt om te betalen voor sexchats, wat doe je hier dan xD?

  14 mei 2020