Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Gratis datingsites

Gratis datingsites lijken bijna te mooi om waar te zijn. Waarom zou je immers betalen voor een lidmaatschap, als het vinden van de man of vrouw van je dromen ook gratis kan? Op basis van dit gegeven zijn de afgelopen jaren tal van gratis datingsites ontstaan. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen van een gratis lidmaatschap en hoe groot is de kans om jouw ware liefde op een gratis datingsite tegen te komen? Dating-sites-vergelijken heeft deze gratis datingsites onderzocht en de beste voor jouw op een rijtje gezet.

Gratis datingsites en datingsites met gratis profielen

Waar je bij verreweg de meeste datingsites een gratis profiel kunt aanmaken, zijn er slechts een aantal sites volledig gratis. Op grote platformen zoals Pepper, Lexa en Parship kunnen bezoekers gratis een profiel aanmaken, waarna zij vervolgens moeten betalen voor extra opties zoals berichten sturen, flirten etc. Gratis datingsites hebben dit echter niet. Gebruikers van gratis datingsites kunnen gebruik maken van alle opties en hoeven daarvoor geen betaald lidmaatschap af te sluiten. Gratis datingsites staan erom bekend dat zij beperkte (zoek) opties hebben en veel valse profielen bevatten. Bovendien zijn er relatief veel gebruikers uitsluitend op zoek naar seks. Dit maakt het voor gebruikers moeilijker om een serieuze match te vinden.

gratis datingsites

Voordelen van gratis datingsites

Maar gratis datingsites hebben ook voordelen. Zo zijn zij een stuk laagdrempeliger als betaalde datingsites en zijn er dus meer singles ingeschreven. Ook geven deze sites je de kans om online dating te proberen zonder aan een duur lidmaatschap vast te zitten. Het aanmaken van een profiel is bij vrijwel alle sites een fluitje van een cent en wat dat betreft de moeite waard.

 

 

Dreammatch

Deze relatief nieuwe datingsite is één van de snelstgroeiende gratis datingsites van Nederland. Op dit volledig gratis platform kunnen gebruikers onder andere gratis chatten, foto’s plaatsen en bekijken, berichten versturen en nog veel meer. Dreammatch is populair onder een brede doelgroep voornamelijk singles van tussen de 25 en de 60 jaar, waarvan de 18 tot 30 jarigen het meest actief zijn.

Knuz

Het kan ook echt 10% gratis allemaal. Probeer Knuz.nl eens. Knuz verwelkomt binnenkort haar 200.000 ste actieve lid en die zijn allemaal onbeperkt gratis te benaderen via de site. Word lid en probeer het zelf!

Conclusie

Voor mensen die onbekend zijn met online dating en het een keer vrijblijvend willen proberen, bieden gratis datingsites uitkomst. Op deze laagdrempelige sites kun je naar harte lust profielen bekijken, flirten en berichten versturen en ontvangen. Gezien de hoeveelheid valse en inactieve profielen en de intenties van sommige gebruikers is de kans om de ware tegen te komen op deze sites relatief klein.

Recente acties en artikelen

Hoe zorg je voor een effectief datingprofiel (deel 2, de profieltekst)?

Een goede profieltekst op een datingsiteHoe schrijf je een goede profieltekst op een datingsite? Daar gaat het in dit artikel over.Je hebt stap 1 gezet en jezelf ingeschreven op een datingsite. Dat is mooi want nu maak je kan...

24 maart 2017

Hoe zorg je voor een effectief datingprofiel (deel 1, de profielfoto)?

In dit artikel geven we je tips en adviezen voor het opzetten van een effectief datingprofiel. Een profiel maken op een datingsite, dat stelt toch niets voor? Dat klopt ten dele. Wij beheren zelf 2 gratis datingsites en we zien dus d...

10 maart 2017