Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Pepper datingtips – festival Survival Guide

Pepper datingtips. Aangezien het festival seizoen nu begint, hebben we bij Pepper een relevant onderzoek gedaan onder 700 single mannen en vrouwen (20-49 jaar) over de do’s en don’ts voor singles op een festival. Aan de hand van deze feedback hebben we dating tips geformuleerd. Deze zijn doorvertaald in een infographic & flyer genaamd ‘Festival Survival Guide for Singles’ en zal ook tijdens de festivals geflyerd worden.

Pepper.nl datingtips tekstueel

Dance-en meerdaagse festivals zijn de beste festivals om singles tegen te komen. 4% wil een one night stand. 6% van de singles flirt nooit op festivals.

Neem ducktape mee en laat je visitekaartje model/producer/DJ/actor thuis, want dit maakt indruk op slechts 4%. Must have? Ducktape dus!

Love to date op festivals. 48% is op zoek naar een avondje gezelligheid. 30% zegt: “Misschien kom ik wel mijn prins(es) op het witte paard tegen.”

Hou je vrienden erbuiten. Je “ik ben bevriend met de DJ oneliner is een blasé openingszin.”Bied je Poncho aan als het regent 36%. Graag met jezelf bezig? Stop met die “Genoeg over mij, wat vind jij van mij mentaliteit.”

ALL Time afknappers. 15% van de mannen HAAT als een vrouw bekertjes opraapt. 20% van de vrouwen HAAT mannen die wat te drinken aanbieden en vervolgens een muntje eisen. 14% van de mannen disliket vrouwen die sigaretten bietsen. 46% zegt: als mijn date naar 3 dagen geleden ruikt.

HOW to impress? 18% van de singles gelooft niet in uitslovers. Vermijd drama op de dansvloer en aanstellerige outfits. 33% van de mannen vindt een dikke portemonnee een must. 4% van de mannen gelooft in de waarde van ducktape op een festival.

De beste plek om singles te versieren? 52% gelooft in de kracht van grasveld tijdens een break.

Het meest romantische festival diner. 37% zegt een puntzak friet samen delen. 40% zegt: een BIERTJE bij een ondergaande zon.

 

Pepper datingtips afbeelding

pepper datingtips

Recente acties en artikelen

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017

3 dagen gratis op Pepper!

Pepper heeft een leuke actie speciaal voor jou. Je kunt nu 3 dagen 100% gratis van alle functionaliteiten op Pepper gebruikmaken.Na die 3 dagen zit je nergens aan vast!Probeer het dus gewoon eens uit en bekijk welke leuke si...

19 mei 2017