3 Dating Tips voor een laag budget

3 Dating Tips voor een laag budget

14 maart 2019

daten met weinig budgetOp date gaan kan vaak erg duur zijn. Samen op restaurant kan een gat slaan in je budget, zeker wanneer je nog even blijft plakken voor een slaapmutsje. Niet iedereen heeft het financieel even makkelijk – maar dat betekent niet dat je niet kan daten. Er zijn namelijk een heleboel mooie alternatieven die net zo tof zijn als een avondje op restaurant, maar heel wat minder kosten. Wij hebben alvast enkele leuke dating tips op een rijtje gezet voor een date aan een laag budget dat minstens even leuk is!

Eet thuis wanneer het restaurant te duur is

Op restaurant gaan is een erg dure bedoening. Je komt er niet buiten met een rekening onder de €50 voor z’n tweetjes. En wanneer je naar een goedkope snackbar gaat, dan kan dat verkeerde signalen geven aan je date. Daarom dat het een goed idee is om thuis te eten indien een restaurant momenteel even te duur is.

Toon je kookkunsten en creëer een romantische sfeer met kaarsjes, mooie borden en servetten om je date van zijn of haar sokken te blazen. Ga sowieso wel even na of je afspraakje allergieën heeft en wat hij of zij helemaal niet graag eet.

Lekker knus bij de vuurkorf

In de winter kan je samen met je date lekker knus bij de vuurkorf gaan zitten. Neem een pot chocomelk of glühwein mee om de sfeer helemaal af te maken. Indien gewenst kan je eventueel een kleine picknick maken en samen onder een dekentje tot een gat in de nacht liggen praten.

Een strandwandeling maken

Niets is zo romantisch als het maken van een mooie strandwandeling. Je kan samen de zon achter de horizon zien verdwijnen of zelfs schelpjes zoeken. Een strandwandeling is een leuke budget date die doet uitschijnen dat jij een echte romanticus bent.

Daarnaast kun je lekker goedkoop een picknick meenemen. Op die manier heb je altijd wel een hapje en een drankje voor handen tijdens je strandwandeling. Indien je wat geld over hebt kan je op het einde van de dag altijd even uitrusten in een lekker cafeetje op de dijk of een cafetaria in de duinen.


Bezoek Happypancake

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden