Daten met een maatje meer: de wereld van BBW datingsites

Daten met een maatje meer: de wereld van BBW datingsites

17 september 2019

maatjemeer datingMet de opkomst van het internet ontstond ook de wereld van het online daten. In een wereld waarbij er een grote vraag is naar kleine, slanke vrouwen, is het soms wat lastiger voor grotere vrouwen om de stap richting het daten te zetten. Vrouwen wordt vanaf een jonge leeftijd aangeleerd dat zij moeten voldoen aan het ideaalplaatje van de “perfecte” vrouw. Dat is iets wat voor veel onzekerheid zorgt.

Curves en vormen van een vrouw zijn mooi, in welke maat dan ook! Gelukkig is er een steeds grotere beweging van zowel mannen als vrouwen die opkomen voor het vollere lichaam en daar ook zeker van genieten. Als je nou toch nog niet helemaal comfortabel voelt om je op een reguliere datingsite aan te melden, dan bestaan er gelukkig ook veel BBW-sites waarop je je als volle vrouw comfortabel kan voelen in je eigen vel. 

BBW staat voor Big BeautifulWomen (mooie, grote vrouwen). Hoewel de site is gestart voor vrouwen, zijn plussize mannen ook welkom als leden. Zij heten BHM, oftewel Big Handsome Men (grote, knappe mannen).

BBW Datingsites

Je aanmelden op een BBW-site werkt vrijwel hetzelfde als op elke andere datingsite. Om andere leden te kunnen zien moet je eerst een account aanmaken waarop je je partnervoorkeuren kan invullen en een foto kunt uploaden. 

Het voordeel van een website is dat alle communicatie plaatsvindt op je profiel, dus je hoeft niet al te persoonlijke gegevens in te vullen.

Een goed profiel maakt een groot verschil tijdens het online daten, het is natuurlijk het eerste wat mensen van je zien. Houd het kort en interessant, vertel wie je bent en wat je zoekt. Maak gerust gebruik van ons andere artikel over hoe je een interessant profiel schrijft (link naar dat artikel).

Het kan misschien verleidelijk zijn om foto’s te plaatsen die je er slanker uit laten zien dan je daadwerkelijk bent, maar onthoud dat je op een BBW website zit. Er is niks om je voor te schamen en eerlijkheid werkt altijd het beste. Zo weten potentiele partners wat ze kunnen verwachten en kan je ze in het echt alleen maar meer verleiden met je mooie curves. 

Het kan natuurlijk geen kwaad om onflatteuze foto’s achterwege te laten of om zogenoemde probleemgebieden wat te verbloemen, zolang je meer eerlijk blijft. Vraag desnoods een vriend of vriendin om wat leuke foto’s van je te maken. 

BBW Datingapps

Tegenwoordig zijn er in plaats van alleen datingsites, ook heel veel datingapps. Waaronder dus ook BBW datingapps. Apps zorgen er voor dat je makkelijker op elk moment gebruik kan maken van hun datingservice en zo kan je ook nog eens makkelijk per locatie kijken naar interessante profielen. Het handige aan een app is ook dat je al snel een melding krijgt wanneer iemand je profiel heeft geliket of bekeken.

Zoals met elke datingsite is het belangrijk om van te voren uit te zoeken of deze betrouwbaar is. Dit houdt in dat zij veilig omgaan met persoonlijke gegevens. Vaak kan je dit al vinden door op de naam te googelen of via review websites. 

Van zowel websites als apps zijn er betaalde en gratis versies. Het voordeel van betaalde sites is dat deze vaak betrouwbaardere leden hebben, wie betaald voor een service wil er zelf namelijk ook de waarde van terug zien. 

Als man of vrouw met een maatje meer is het dus gewoon mogelijk om lekker op zoek te gaan naar een levenspartner. Laat je curves geen obstakel zijn in de datingwereld, maar maak er juist gebruik van. Je mag er trots op zijn! 


Bezoek Maatjemeer-match

Reacties

Leuk en fijn dat dit bestaat

Bezoek Maatjemeer-match Reviews over Maatjemeer-match

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden