De Beste Dating Apps van 2020

De Beste Dating Apps van 2020

Een jaar overzicht

De Beste Dating Apps van 2020
10 december 2020

Een ieder kent wel iemand, die via online dating in contact is gekomen met zijn of haar geliefde. Als dat niet zo is, dan is het vrijwel zeker dat je ooit over online dating hebt gehoord. Online dating wordt mogelijk gemaakt door de verschillende datingsites niet alleen, maar ook via de dating apps. Het handige van dating apps is dat het werkt op mobiele apparaten. Hierdoor ben je te allen tijde beschikbaar voor een binnenkomend bericht, een uitnodiging voor een date of je kunt zelf op zoek gaan naar interessante dates. Je zult jezelf wel afvragen welke nou de beste dating apps zijn waarvan je gebruik kan maken en uiteraard wat voor soort dating apps er zijn zijn gebruikt in 2020. Om direct antwoord te geven op de laatste vraag, er zijn verschillende soorten dating apps op de markt welke je kunt downloaden op je smartPhone. Je zou kunnen kiezen voor een app welke zich focust op losse affaires, one night stands, serieuze relaties en veel meer. In dit artikel zullen de beste apps van dit jaar aan de orde komen.  

Tinder 

In de wereld van dating apps behoort Tinder tot een van de grootste en meest populairste dating apps. Deze app kun je gebruiken op je smartPhone en is voor een ieder bestemd vanaf 18 jaar. De app maakt het mogelijk, dat je andere gebruikers kan beoordelen op basis van hun profielgegevens. Je hebt de mogelijkheid om naar links te swipen als je niet geïnteresseerd bent in de andere gebruiker en je kunt naar rechts swipen als je wel interesses hebt in de andere gebruiker.  Indien twee gebruikers naar rechts swipen bij het zien van elkaars profielen, dan is er een "match". Zodra er een match is kun je met elkaar chatten en desgewenst afspreken voor een fysieke ontmoeting. De applicatie is beschikbaar voor toestellen met iOS of Android. Door middel van geolocatie kunnen gebruikers zien welke gebruikers zich in hun omgeving bevinden.

Bumble 

Op Bumble hebben niet de mannen, maar de vrouwen de touwtjes in handen. De dames op Bumble zijn degenen, die de communicatie kunnen initiëren met andere gebruikers. De beheerders van de site hebben de ouderwetse regels waarbij een man het eerste aanzoek doet veranderd. Op deze site staat gelijkheid en respect voor zowel de man als de vrouw centraal. Een interessante dating app voor mannen, die niet graag de eerste stap zetten om een vrouw uit daten te vragen. 

Plenty of Fish 

Plenty of Fish is namelijk een Canadese online dating service, die vooral populair is in Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, Spanje, Brazilië en de Verenigde Staten. Het leuke van deze app is dat het te gebruiken is in maar liefst negen talen. Alhoewel de app geheel gratis is, biedt Plenty of Fish premium services als onderdeel van hun geüpgraded lidmaatschap, zoals wie een lid heeft 'leuk' gevonden via de MeetMe-functie van de service, en gebruikers in staat stellen te zien of een bericht is gelezen en / of verwijderd. Ben je dus op zoek naar een single man of vrouw, dan kun je gerust een kijkje nemen in het overzicht van single mannen en vrouwen op de Plenty of Fish dating app. 

Meet Me 

Speciaal voor de vrijgezelle 40 plussers is de MeetMe dating app ontwikkeld. De app biedt je een veilige en warme online seniorengemeenschap om te flirten, chatten en contact te leggen met lokale senioren singles. Je kunt volwassen mannen en rijpe vrouwen ontmoeten via deze interessante dating app. Met deze dating service voor volwassenen zul je trots zijn op je leeftijd en de bloei van je leven vieren door een nieuwe start te hebben in de dating scene in de 50 plus gemeenschap op de app. 

Happn 

Happn is een mobiele dating app welke locatie gebaseerd is en speciaal bestemd is voor alle singles, die op zoek zijn naar andere mannen en vrouwen, die ooit elkaars pad hebben doorkruist. Je kunt dan voor jezelf nagaan welke mannen en of vrouwen je leuk vindt en welke juist niet. Als beide gebruikers elkaar leuk vinden, dan is er een match en kan men dus contact met elkaar opnemen. Het lijkt een beetje op het concept van Tinder, alleen gaat het in dit geval om een app, die gebruikers bij elkaar brengt op basis van hun locaties waar ze elkaar kruisten. De applicatie is compatibel met Android, iPhone, en Windows.  

Grindr 

Grindr is een mobiele dating app, bedoeld om homoseksuele en biseksuele mannen met elkaar in contact te brengen. Niet zomaar noemt Grindr zichzelf "de grootste app voor sociale netwerken ter wereld voor homo's, bi-, trans- en queer-mensen".  Grindr werd gelanceerd in 2009 en telde in 2018 wereldwijd ongeveer 5 miljoen gebruikers, waarvan circa 3,8 miljoen dagelijkse gebruikers. Ben je helemaal weg van mannen en ben je op zoek naar een date met een hete man naar keus? Probeer vandaag nog de Grindr dating app. 

Inner Circle

Inner Circle is namelijk een dating app welke speciaal is ontwikkeld voor hoogopgeleiden, die matches voor je zoekt binnen dezelfde stad. Ook gaat het meer de kant op van een social media platform. Zo kan je zelf berichten toevoegen aan de newsfeed en zal je voornamelijk veel vrouwen zien, die in een vergelijkbare sector werken als jij. Om lid te kunnen worden van de app dien je een uitnodiging te krijgen van een gebruiker van de inner circle app, het is dus niet zo gemakkelijk als bij de standaard dating apps.


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden