EliteDating, contact opnemen met de klantenservice, hoe doe ik dat?

EliteDating, contact opnemen met de klantenservice, hoe doe ik dat?

21 mei 2019

Contact informatie Elitedating

Bij EliteDating kan er op verschillende manieren contact gelegd worden met klantenservice. Heb je vragen op je profiel, contact leggen, je account opzeggen of je lidmaatschap veranderen er is altijd wel een reden op even in contact te komen met de klantenservice. Bij EliteDating gaat dat via de mail, per telefoon, per post en per fax.

Mail

De klantenservice van EliteDating kan je bereiken via het contactformulier op de site en via [email protected], maar er zijn ook directe mails mogelijk zoals bijvoorbeeld als je het contract wilt herroepen: [email protected]

Telefoon

Als je met de klantenservice van Elitedating contact wil opnemen via de telefoon dan kan dat via 0900 - 5500033 (15 ct/min op werkdagen van 9.00u tot 18.00u).

Fax

Faxen behoort ook tot de mogelijkheden. Deze kunnen gestuurd worden naar: 020 - 8110849 (Lokaal faxnummer).

Post

Mocht je per post iets willen versturen dan kan dat naar het adres in Duitsland:

  • Affinitas GmbH
  • Klantenservice
  • Kohlfurter Strasse 41/43 10999 Berlijn
  • Duitsland

En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over EliteDating delen met anderen door gratis een review te schrijven. Schrijf een review. Je hoeft je hiervoor niet te registreren!


Bezoek EliteDating

Reacties

Mijn oude email was [email protected]
Zie boven nieuwe email.
Ik zit al 2 jaar niet meer op Elite Dating en had mij afgemeld. Maar er word nog steeds € 1,95 van mijn rekenig afgehouden. Kom er nupas achter. Vind dat erg dat jullie dat niet hebben stop gezet. En wil het terug of wat geregeld hebben hierover. Graag op mijn nieuwe mail reageren . [email protected] hotmail.com.
Groetjes Sherida, lucielle Rodriguez

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden