Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

EliteDating datingsite

EliteDating heeft in heel Europa een ledental van ruim 13 miljoen en is daarmee een van Europa’s toonaangevende bedrijven op het gebied van online dating. Bij EliteDating ligt de focus op kwaliteit. Het succesvolle matchmakingalgortitme biedt kwalitatieve partnervoorstellen die een hoge kans bieden op een langdurig gelukkige relatie. Elk nieuw profiel wordt allereerst door een geautomatiseerd toelatingssysteem gekeurd en vervolgens nog handmatig gecontroleerd door gespecialiseerde medewerkers.

Over de leden
De leden van EliteDating zijn hoogopgeleide singles met een rijke levenservaring. Ze hebben klasse en ambitie en zijn allen op zoek naar een serieuze en langdurige relatie. De meeste leden zijn ouder dan 30 jaar en er zijn bijna net zo veel mannen als vrouwen op zoek naar een partner via

Lidmaatschap
Het gratis lidmaatschap geeft je toegang geeft tot het aanmaken van een profiel, het inzien van de testresultaten, het ontvangen van partnervoorstellen en het leggen van het eerste contact. Foto’s bekijken en persoonlijke berichten sturen kan alleen na aanschaf van een Premiumlidmaatschap.

Het begint met persoonlijkheidstest die uit 283 vragen bestaat. Vervolgens dient er een profiel aangemaakt te worden waarin al je eigenschappen, foto’s en interesses zijn terug te vinden. En dan zal EliteDating met geschikte partnervoorstellen komen  zodat het daten kan beginnen.

Alles bij EliteDating wordt op een serieuze manier benaderd en vertrouwelijk en anoniem behandeld. Elk profiel en elke foto is handmatig gecontroleerd om dat te benadrukken. Samen met de makkelijke gebruikers interface, een degelijke kwaliteitscontrole en een certificaat van het thuiswinkel waarborg zorgt dit voor een optimale ervaring. Wil je vandaag nog een partner ontmoeten die echt bij jou past? Schrijf je dan meteen gratis in op de site!

De tarieven van eDarling zijn als volgt:

  • 12 maanden: € 17.90 per maand
  • 6 maanden: € 27.90 per maand
  • 3 maanden: € 44.90 per maand
  • 1 maand: € 119.90 per maand

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Genaaid

    Sterke punten:

    Ze pakken je geld af door dat jij niet kunt bewijzen dat je op tijd hebt opgezegd.. Deze site vermijden! Het geld zeker niet waard.

    Zwakke punten:

    Het aanbod is zondermeer zwak en de kosten te hoog

    Review:

    Blijf hier weg, je kunt veel beter een andere site proberen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    W
    31 maart 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Neem de tijd bij het aanmelden!

    Sterke punten:

    Goede matches, prijs ook acceptabel maar alleen bij langere abonnementen, serieuze mannen.

    Zwakke punten:

    Je kan niet goed zelf zoeken

    Review:

    De goede persoonlijkheidstest heeft er voor gezorgd dat ik de juiste matches heb gekregen en daarom wil ik toch een positieve review achterlaten. Ik loop tegen de 50 en het is niet heel gemakkelijk meer om de ware te vinden, maar toch heb ik hem hier gevonden. Ben echt heel blij en dat wilde ik graag met jullie delen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    elske
    06 januari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    wel je best doen

    Sterke punten:

    Makkelijke site. Hij is overzichtelijk en ben nog geen nep profielen tegengekomen.

    Zwakke punten:

    Helaas is er geen chat en moet je betalen om volledig gebruik te kunnen maken van de site.

    Review:

    Ben veel leuke dames tegengekomen op deze site en ik heb niet het idee dat het nep is. Je moet uiteraard wel een beetje je best doen en je profiel van leuke info voorzien, maar dat is bij elke datingsite. De matches komen helaas niet altijd helemaal overeen, maar desondanks ben ik wel positief over deze site.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    abi
    23 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    zeer slechte site

    Sterke punten:

    Heeft geen steke punten

    Zwakke punten:

    Een tijdje lid geweest je kan er weniger mee ,geen foto bekijken ,ze geven alleen maar datje moet betalen als je iets meer kan doen,en dat ben ik ook al een keer geweest en sturende ook berichten maar ze gaven geen antwoord.Bij deze site is het alleen maar om geld Ik raad dan iedereen aan om niet naar deze site toe te gaan

    Review:

    ben er klaar mee
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    P
    02 november 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Veel serieuze mannen

    Sterke punten:

    Veel serieuze mannen en weinig losers
    extra checks met persoonlijkheidstest

    Zwakke punten:

    wat verwarrende navigatie
    niet zelf zoeken

    Review:

    Ik heb edarling als een fijne site ervaren. Er zitten wel wat minpuntjes aan, dat is duidelijk, maar die wegen op tegen het goede aanbod. Een paar goede matchen gehad en op leuke dates geweest.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    lief
    28 augustus 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Nette overzichtelijke site

    Sterke punten:

    eDarling is een makkelijke en gebruiksvriendelijke site en maakt gebruik van een persoonlijkheidsanalyse

    Zwakke punten:

    Best aan de prijs

    Review:

    Ik heb veel datingsites geprobeerd, maar hier is heb ik eindelijk een leuke man kunnen vinden. De prijs is wellicht wat aan de hoge kant, maar voor mij was dat het dubbel en dwars waard! Je wordt niet overrompeld met "matches" en dat maakte het voor mij juist beter. Hierdoor kreeg ik alleen mensen te zien die daadwerkelijk bij mij pasten.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Joany
    22 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Geen matching wel automatische incasso

    Sterke punten:

    Deze site is een echte afrader. Bij een eenmalige betaling voor een periode voor X maanden wordt daarna per maand verlengt en automatisch € 49,90 afgeschreven door firma ADYEN. Ondanks dat er geen machtiging is verleend hiervoor.
    De partnervoorstellen zouden op basis van een persoonlijkheidsprofiel plaatsvinden, maar in de praktijk klopt hier niets van. Voorkeuren van profielen zijn niet aan te geven of er wordt geen rekening mee gehouden. Begin hier niet aan!

    Zwakke punten:

    Geen zoekfunctie, geen intelligentie achter matching, geen service, automatische verlenging van periode (ongevraagd), extreem duur en site bevat nepprofielen. Je krijgt maar 3 contacten per dag aangereikt en daarmee kun je het doen.

    Review:

    Geen aanrader. Teveel zwakke punten en zeer schandalige manier om geld te verdienen i.p.v. mensen samen te brengen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Thijs
    19 mei 2014

Datingsite kenmerken

Kosten per maand € 119,90
Kosten per jaar € 214,80
Gratis berichten Ja
Gratis reageren Nee
Gratis interesse Ja
Gratis fotos bekijken Ja
Aantal leden 500.000
Erotische contacten Nee
Internationaal daten Nee
Chatbox Nee
Persoonlijkheidstest Ja
Alleen senioren Nee
Mobiele datingsite Ja

Valentijnsactie bij eDarling

2015-02-10 16:32:45

Bij eDarling is er ook weer een leuke Valentijnsactie. Dit keer werkt het met een speciale voucher code die je recht geeft op een gratis full membership voor 48 uur. De code is fdc8421 en geldig van 11 tot en met 13 februari.eDarling datingsite eDarling behoort tot één van de grootste Lees meer »

Contact informatie Bij eDarling kan er op verschillende manieren contact gelegd worden met klantenservice. Heb je vragen op je profiel, contact leggen, je account opzeggen of je lidmaatschap veranderen er is altijd wel een reden op even in contact te komen met de klantenservice. Bij eDarling gaat dat via de mail, per Lees meer »

Van 2 mei tot en met 12 mei 2014 ontvang je als nieuw of bestaand lid bij eDarling 48 uur een gratis full membership. Wat moet je hier voor doen?  Ga naar eDarling en vul de actiecode bfbdc9 in. 48 uur gratis full membership bij eDarling Meld je daarom vandaag nog aan en profiteer Lees meer »

eDarling, kortingscode! Met de volgende code: 6e9e52 krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 1 maand gratis, bij 6 maanden 2 maanden gratis en bij 12 maanden 4 maanden gratis op eDarling!Deze code kun je gebruiken tot en met 31 januari 2013 Bezoek eDarling Lees meer »

eDarling inloggen Jij wilt graag weten hoe en waar je kunt inloggen op edarling? Op deze pagina zullen we dit uitleggen!Alleen leden van eDarling kunnen inloggen op de site. Dit kan aan de hand van je e-mail adres en wachtwoord.  Deze gegevens voer je in op de startpagina van eDarling. Om je Lees meer »

eDarling opzeggen

2012-12-09 18:56:00

eDarling opzeggen Ben je niet tevreden en wil je edarling opzeggen? Lees op deze pagina hoe je dat kunt doen. Profiel verwijderenLogin met je met je persoonlijke gegevens Klik op de link “instellingen” Er verschijnt een menu in beeld Klik op “Mijn lidmaatschap” Klik op de link “hier” onder het kopje opzeggen* Geef eDarling een reden Lees meer »

eDarling kostenU wilt meer informatie over eDarling kosten? Deze datingsite biedt de Premium-lidmaatschap  en de Premium-PLUS lidmaatschap aan. Volgens eDarling kun je met een Premium-lidmaatschap Onbegrensd communiceren en direct alle foto's en profiel-bezoekers bekijken. eDarling kosten Premium-lidmaatschap1 maand € 54,90                         Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)