Gratis dating kan echt. Geen kosten. Geen abonnementen.

Gratis dating kan echt. Geen kosten. Geen abonnementen.

29 november 2018

gratis datingsitesBen je op zoek naar een nieuwe relatie? Dan ben je niet alleen. Volgens een rapport van het CBS uit juni 2018 zijn er in Nederland ruim 3 miljoen Nederlanders. En die trend zet zich voort. In 2047 zal ongeveer 1 op de 4 volwassen Nederlanders single zijn. De kans dat iemand die je wel ziet zitten ook single is, wordt dus steeds groter. Maar hoe weet je nou of juist die éne single is? En wat als je niemand ontmoet die je leuk genoeg vindt om je leven mee te delen?

Dan wordt het tijd om online dating te proberen. Werd er in de beginjaren van het internet nog wat lacherig over gedaan, inmiddels zijn online datingsites helemaal ingeburgerd. Van alle stellen die gingen samenwonen heeft (in 2014) 13% elkaar online leren kennen. Het percentage relaties dat via internet dating is begonnen neemt alleen maar toe.

Koudwatervrees bij online dating

Toch kunnen we ons voorstellen dat je misschien een beetje koudwatervrees hebt. Is online dating wel wat voor jou? Voelt het wel veilig? Zitten er wel leuke singles op al die sites? Als je nog niet klaar bent om een (betaald) abonnement op een datingsite te nemen, dan is het goed om te weten dat je bij de meeste datingsites ook een gratis lidmaatschap kunt krijgen. Je kunt dan rustig rondkijken en zoeken naar leuke singles. Maar als gratis lid kun je meestal zelf geen contact kunt leggen. Je bent afhankelijk of de ander jóu leuk genoeg vindt. Bovendien moet die ander de eerste stap durven zetten.

Meld je gratis aan bij HappyPancake!

Gratis datingsites

Er bestaan datingsites waar je wél gratis lid van kunt zijn en die je in staat stellen om leuke contacten te leggen. Zulke datingsites verdienen hun geld met advertenties, of door speciale “premium” functies aan te bieden. De laatste zijn leuke extra’s, maar zijn niet noodzakelijk om de liefde van je leven te ontmoeten.

Zo kun je bij sommige dating websites (tegen betaling) jouw profiel bovenaan laten verschijnen in de zoekresultaten van anderen. Dat vergroot de kans dat iemand jou benaderd voor een leuke date.

Dus ben jij benieuwd of online dating ook voor jou de weg naar een nieuwe liefde is? Probeer dan eens een van de gratis online dating websites.


Bezoek Happypancake

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden