Match4Me: Gratis extra maanden!

6 januari 2015

Match4Me heeft een mooie actie waarbij je extra maanden krijgt bij het afsluiten van een full membership! Zo krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 4 maanden lidmaatschap, bij 6 maanden lidmaatschap 8 maanden lidmaatschap en bij 12 maanden lidmaatschap 15 maanden lidmaatschap. Hiervoor moet je echter wel een speciale actie code gebruiken op de betaalpagina, namelijk: GV2015. De actie is slechts van tijdelijke aard, dus wacht niet te lang. Match4Me is een van de grootste datingsites voor hoger opgeleiden. Zo ongeveer het gehele ledenbestand bestaat uit HBOers en WOers en wil je een kijkje nemen dan is het nu de tijd. Gebruik de actie code en pak die paar maandjes gewoon even mee.


Bezoek Match4me

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden