Singles en Koelkasten: een Vergelijking

7 oktober 2019

koelkast en singlesIedereen heeft wel een koelkast en deze koelkast zegt zonder dat je het door hebt toch wel veel over wie je bent als persoon. Wat zit er in een koelkast en wat zegt het over jouw single status?

De halfvolle mayo pot en wat blikjes

Je hoort nog net geen krekeltjes wanneer je je koelkast open doet. Het is erg leeg, op een paar blikjes fris, een pot mayo en wat yoghurt na. Geen tijd voor boodschappen is een slap excuus. 

Dit is wat het namelijk over je zegt:

Je eet graag buitenshuis en alleen eten doe je niet graag, dus bestel je een pizza en zet je de tv aan. Je wil geen vrijgezel zijn en je koelkast reflecteert dat, jullie hebben beide wat vulling in je leven nodig. Toch is het belangrijk om ook zonder partner een gezond gevulde koelkast te hebben, nodig eens wat vrienden uit en kook voor ze. Je zal zien dat een volle koelkast jou ook beter laat voelen.

Propvol

Twee pakken boter, drie pakken jus, kliekjes van de dagen daarvoor en ontzettend veel beleg. Met jouw koelkast kan je een gezin van 5 mensen of meer onderhouden. Je kan het niet allemaal alleen op en dus beland meer dan de helft ook wekelijks in de prullenbak. 

Jij bent: 

Een levensgenieter en wil dit graag met anderen delen. Je compenseert de leegte in je liefdesleven met een volle koelkast. Nu kan het juist geen kwaad om wat rustiger aan te doen met de boodschappen. Je intenties zijn gezet, en er zal snel genoeg een geschikte partner op af komen waar je dan een koelkast zo vol als je wilt kan vullen. Verspilling blijft zonde, dus voor zowel je portemonnee als het milieu is het belangrijk om nu wat zuiniger aan te doen. Heb je nog steeds te veel? Deel dit met familie, vrienden of buren. Er is altijd wel iemand die het kan waarderen. 

Luxe en lucht

Er staat niet veel in je koelkast, maar wat er staat past zo in de koelkast van een michelin-ster restaurant. Een blik kaviaar, haas en een dure fles champagne. Ook al je fijnproevers gerechten staan er in om later op te eten. 

Je houdt van genieten, zowel van een goede maaltijd als het vrijgezellenleven. Je hebt nog geen behoefte aan een partner want je weet dat je jezelf ook genoeg kan verwennen. Je neemt graag de tijd en hebt geen haast. Ontzeg jezelf geen potentiële liefde, maar geniet ook gerust van je single leven.


Bezoek Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden