Wat Je Niet Moet Doen op Je Datingprofiel

27 mei 2020

dating profiel

Wanneer je net begint op een datingsite is het van groot belang wat meer aandacht aan je profielopbouw te besteden. Het werkt namelijk als een visitekaartje dat je geeft aan een ander. Een goede indruk kan tot veel profijt leiden, dus he is belangrijk om ervoor te zorgen dat alles op orde is. We hebben vaak wel een vaag idee van wat we erop willen zetten, daarom hebben wij vandaag een aantal dingen verzameld die je NIET op je profiel moet zetten. Zo zorg je er voor dat je zelf en andere niet voor verrassingen komen te staan en dat je het maximale uit je datingsite abonnement haald.

Negatieve informatie

Natuurlijk is het belangrijk om eerlijk te zijn, maar er bestaat ook té eerlijk zijn. Het is juist belangrijk om je profiel aantrekkelijk te houden voor allerlei geïnteresseerden. Wanneer je veel negatieve informatie op je profiel zet, schrik je hier juist mensen mee af. Onder negatieve informatie verstaan we dingen als: aangeven dat je dik bent in plaats van een maatje meer, of juist zeggen dat je een bepaald type mensen niet wil daten en ook geen berichten van wil ontvangen. Niet doen dus!

Een slechte profielfoto kiezen

We hebben allemaal wel een of meerdere foto’s waar we absoluut niet goed op staan. Daarom moet je er goed op letten welke foto je als profielfoto kiest. Probeer jezelf van de beste kant te laten zien, doe daar desnoods een mini-fotoshoot voor. Een hilarische, maar slechte foto kan misschien leuk zijn op je profiel om te laten zien dat je van plezier houdt, maar gebruik deze dan niet als profielfoto. Mensen kunnen dan namelijk denken dat je er altijd zo uitziet, en dat wil je niet hebben!

Oude foto’s gebruiken

Je kan er dan nog wel zo prachtig uitzien op die foto van 10 jaar geleden, hij is nu niet meer relevant. Wanneer je op een date gaat met iemand, verwacht je dat ze er hetzelfde uitzien als op hun foto’s. Hetzelfde verwachten zij van jou. 

Het is natuurlijk heel verleidelijk om een charmante foto vanuit je jeugdige tijden te kiezen, maar tenzij je letterlijk niks bent veranderd, is het tijd om een recente foto te kiezen. Elke leeftijd heeft z’n charmes, dus je kan sowieso een leuke foto plaatsen, ongeacht je leeftijd of uiterlijk!


Bezoek Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden