Funmatch datingsite

Funmatch is dé datingsite waar mensen op een veilige manier met andere mensen in contact kunnen komen. Funmatch heeft als doel om mensen die dezelfde interesses en hobby’s met elkaar in contact te brengen. Voor iedereen is wel wat! Zoek je bijvoorbeeld iemand om te sporten? Of wil je gezellig op stap gaan? Wil je toch liever een strandwandeling maken? Het is allemaal mogelijk bij Funmatch! En weetje? Het werkt allemaal heel erg simpel. Nadat je je gegevens hebt ingevuld, wordt er een profiel voor je aangemaakt waarmee direct kunt daten. Zoek naar een leuke man of vrouw bij jou uit de buurt of elders in Nederland. Dit alles is eenvoudig te realiseren met de gebruiksvriendelijke zoekopties. Op Funmatch kun je op geheel anonieme wijze berichtjes sturen naar singles en chatten. Verder is er een matchpagina waar je alle match/zoek oproepen vindt. Al met al bied deze datingsite een hoop mogelijkheden. Aanmelden op Funmatch is helemaal gratis! Vul het inschrijfformulier in met je persoonlijke gegevens. Hierna ontvang je een bevestigingsmail van je inschrijving.  Nadat je deze hebt geactiveerd, ben je actief lid! Je kunt dan direct contact leggen met anderen en zien wat er in de agenda staat. Naast de gratis inschrijving, kun je een betaald abonnement afsluiten. Hiermee kun je reageren op de berichten van andere leden en zelf berichten sturen. Funmatch heeft zowel de basis als de gold abonnement. Voor beginners wordt de basis abonnement aangeraden en voor gevorderden de gold abonnement. Nu zul je je nu wel afvragen waar het verschil in zit? Dit zit hem in de maandbedragen; een gold abonnement is goedkoper. Wil je vandaag nog een leuke man of vrouw ontmoeten? Schrijf je dan gratis in op Funmatch! funmatch


Reviews over Funmatch

 • Mooie frisse datingsite die niet direct uit is op sex of een relatie. Eindelijk een datingsite om leuke dingen te doen en aardige mensen te ontmoeten. Dit alles zonder bijbedoeling.

  Sterke punten
  Mooi design, veel functionaliteit en werkt ontzettend goed. Zeer makkelijk leden en activiteiten zoeken. Weinig typen om te zoeken. Met enkele klikken heb je snel leuke leden gevonden.  Het team van FunMatch helpt goed met het inrichten van het profiel en geeft ook advies.

  Zwakke punten
  Nu nog wat weinig leden, denk zo'n 4000.

  Door Jan Willem op 15 augustus 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Het inschrijven bij funmatch gaat heel vlot. Nadat ik me profiel compleet had gemaakt, zag ik gelijk leuke activiteiten staan. Op 1 heb ik gereageerd en de week erop ben ik samen met iemand anders naar een festival gegaan. Een leuke manier om andere mensen te leren kennen!

  Sterke punten
  Inschrijven gaat erg makkelijk en het plaatsen van een activiteit ook. Je kunt gelijk naar andere mensen een berichtje sturen.

  Zwakke punten
  Ik zou af en toe wel tips willen krijgen qua activiteiten.

  Door Madelon op 14 augustus 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Funmatch

Schrijf je eigen review over Funmatch