Vegadates datingsite

Vegadates.nl is een ontmoetingssite voor iedereen die zich ook maar enigszins aangesproken voelt door een vegetarische of meer plantaardige leefstijl. Zowel singles als mensen die vriendschap zoeken of activiteiten met elkaar willen ondernemen zijn van harte welkom. Ook zijn er rubrieken voor wonen/vakantie, spiritualiteit en diverse. Kortom, een site om contact te leggen met andere bewust levende personen in Nederland en België! Regelmatig worden er ontmoetingsdagen georganiseerd, verschijnt de e-nieuwsbrief, wordt een blog geschreven of lees je een nieuw succesverhaal. Hoe gaat e.e.a. in zijn werk? Eerst schrijf je je gratis in. Daarbij maak je al een advertentie aan in een van de rubrieken. Vervolgens ben je een week lang tijdelijk lid en kun je twee berichten versturen en antwoorden op andere berichten. Tevens kun je tot 6 advertenties aanmaken in de verschillende rubrieken. Na die week word je slapend lid en kun je nog steeds antwoorden op berichten en je profiel/advertenties bewerken. Word je volledig (betalend) lid, dan kun je volop anderen benaderen, en o.a. chatten. De lidmaatschapsbedragen zijn: 1 maand 9,95, 3 maanden 15,95, 6 maanden 23,95 en een jaar 39,50. Op Vegadates gaat iedereen respectvol met elkaar om, ondanks dat eet- en leefpatroon soms nogal uiteenloopt onder de leden. Op Vegadates schrijft (bijna) niemand zich zomaar in, men voelt zich aangesproken door het ideaal achter de site: een mooiere wereld voor mens, dier, planeet. Neem eens vrijblijvend een kijkje en lees bijvoorbeeld het succesverhaal van de ouders van de eerste officiële Vegadatesbaby Jari!


Reviews over Vegadates

 • superleuk, een datingsite voor vega's en vegans. Fijne mensen schrijven zich in, werkelijk waar.
  Alleen je krijgt vaak berichten van spammers, en in de emailmelding krijg je niet te zien van wie je een bericht in je inbox hebt gekregen. waardoor je dus steeds in gaat loggen om vervolgens teleurgesteld te worden door het resultaat. Maakt dat ik gewoon maar niet meer inlog na verloop van tijd.
  De helpdesk is zo kut dat 'ie eigenlijk niet bestaand is: er wordt simpelweg niet gereageerd op klachten of hulpverzoeken.

  Sterke punten
  Superfijne mensen hier, prettig om gelijkgestemden te ontmoeten

  Zwakke punten
  Spammers en Helpdesk

  Door conti op 2 mei 2019 Reageer
 • Ik heb een paar leuke contacten op de site. Het gaat mij om vriendschap en een beetje 'sparren' over het leven met mensen die 'bewust' bezig zijn. Die tref je er zeker. Ze organiseren ook ontmoetingsdagen en van mij mogen dat er wel meer zijn!

  Veel mogelijkheden, zoals Prikbord en chatten, succesverhalen, waar je zelf je bijdrage aan kunt leveren.

  Sterke punten
  De gemeenschappelijke interesse in een vegetarische leefstijl is er al, je hoeft dat (meestal) niet uit te leggen. Lage lidmaatschapskosten en niet oppervlakkig. Overzichtelijk, een site om je thuis te voelen. Ook voor vriendschappen, activiteiten etc.!

  Zwakke punten
  Je moet zelf actief zijn, het is niet zo (zoals bij de meeste datingsites) dat je meteen een hoop post ontvangt (ondanks dat er toch een hoop leden op staan). Eigenlijk is dat niet erg, want aan oppervlakkige berichten heb je niet veel uiteindelijk.

  Door Catharina op 2 december 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Vegadates

Schrijf je eigen review over Vegadates