Gratis Websites voor Dating en Relaties

Gratis Websites voor Dating en Relaties

26 november 2019

gratis datingJe kan je tegenwoordig makkelijk aanmelden op meerdere websites. Toch zit hier ook een nadeel aan: veel van deze websites kosten (uiteindelijk) geld. Wel zijn er veel volledig gratis datingwebsites. Hier wordt vaak van uit gegaan dat er veel creeps op zitten, maar niets is minder waar. Deze websites worden juist goed gemodereerd door gepassioneerde werknemers. Vroeger betaalde je ook geen geld om met iemand op een date te gaan, dus waarom zou dat nu wel moeten? 

Gratis apps

Een van de meest bekende datingapps is Tinder. Je kan hier makkelijk profielen zien van andere mensen en swipen gebaseerd op wie je leuk vindt. Naar links is iemand afwijzen en naar rechts is iemand liken. Wordt hetzelfde met jouw foto gedaan, dan heb je een match. Tinder is beschikbaar op Android en Apple telefoons en koppelt je profiel aan een facebookaccount waardoor het al snel wat betrouwbaarder is. 

Badoo is een andere bekende gratis app. Hiervoor moet je echter wel betalen als je jezelf wil promoten in de app. Net als Tinder laat deze app singles bij jou in de buurt zien. 

Als laatste is er nog een leuke app: MeetMe. Je kan hierop profielen “bewonderen”. Gebeurt dit ook bij jou? Dan hebben jullie een match en kan je gaan chatten. Ook heeft deze app een tijdlijn zoals op Facebook. Je kan hierop zien wat iemand anders aan het doen is en statussen plaatsen.  

Gratis datingsites

Een van de weinige 100% gratis datingsites is Singlesplace.nl. Deze website is net zo compleet als elke andere, alleen hierbij zijn er geen verborgen kosten. Je kan chatten met één ander persoon of met groepen. Ook kunnen hier zich Nederlanders en Belgen inschrijven waardoor je meer keuze hebt in een geschikte partner. 

Een andere gratis website is Paiq.nl. Deze website heeft zelfs twee keer “website van het jaar” gewonnen in de categorie dating. Ook zijn ze vaker genoemd op Tv-programma’s als Radar en Kassa. Wat deze website uniek maakt is dat je geen profiel kan aanmaken, alle communicatie gaat via chats. Toch is het een hele veilige website met veel soortgelijke mensen en positieve reviews. 

Als laatste wil ik nog zeggen: ga ervoor! Niemand hoeft alleen te zijn, je hoeft je alleen maar aan te melden op een datingsite en je kan op zoek naar een relatie of vriendschap. Het kan lekker gratis, dat scheelt weer geld of zorgt ervoor dat je meer tijdens de daadwerkelijke date kunt uitgeven. Zoals gezegd: vroeger betaalde men ook niet voor een date, dus waarom zou je dat nu wel doen? 

Bezoek Badoo

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden