Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

Parship is dé datingsite voor hoogopgeleide singles die een serieuze relatie zoeken. Parship.nl  is anders dan andere datingsites.  Dit komt omdat ze gebruik maakt van een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt. Parship doet dit op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Bij het invullen van de persoonlijkheidstest, bestaande uit 74 vragen, komt er een persoonlijkheidsprofiel tot stand. Aan de hand hiervan stelt Parship partnervoorstellen beschikbaar.

Parship, daten met hoogopgeleiden

Het merendeel onder de leden, 52%, is vrouw en 48% is man. De leden zijn tussen de 28 en 55 jaar oud en zijn over het algemeen hoogopgeleid. De formule van Parship werkt echt, dit blijkt namelijk uit de succesratio van 38%. Dit houdt in dat minimaal 1 op de 3 leden een geschikte partner vind. Verder is Parship aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Hiermee zijn de veiligheid en privacy van de leden gewaarborgd.

Parship werkt eenvoudig met twee stappen. De eerste stap begint met het invullen van de persoonlijkheidstest en het samenstellen van een persoonlijke profiel. Vervolgens stelt Parship partner voorstellen beschikbaar die je kunt bekijken. Je kunt direct in contact komen door contactverzoekjes te sturen om interesse te wekken.

De laatste stap start vanaf het moment dat je actief in contact wilt komen met andere singles.  Dit kan door Premium-lid te worden. Dit kan al vanaf 49,90 per maand. Je kunt dan onbeperkt berichtjes versturen en ontvangen. Verder kun je leuke foto’s delen met anderen.

Ontmoet vandaag nog een serieuze partner op Parship. Meld je gratis aan op de site.

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Flessentrekkerij. Ik doe een oproep tot actie

    Sterke punten:

    Niet relevant.
    Geen partner gevonden, hoorde regelmatig klachten van andere inschrijver. Enorm duur!

    Zwakke punten:

    De site is duur en onbetrouwbaar. Ik lees heel veel kwade en teleurgestelde reviews. Minder dan de helft is tevreden over deze site. Extreem laag. Ik had een jaarabonnement. Na verloop daarvan werd stilletjes bijna 80 euro per maand afgeschreven van mijn rekening. Na 240 euro kwam ik daar achter. Het zal ongetwijfeld in de kleine letters staan dat dat mag, maar in het Consumentenrecht staat dat de leverancier moet waarschuwen als er een wijziging in de situatie ontstaat.

    Review:

    Geldklopperij.
    Men komt met een zgn. coulanceregeling waarmee zgn. hun goede wil wordt getoond. Ondertussen moetr je toch extra betalen.
    Ik wil hier nu een oproep plaatsen om hier richting Consumentenbond en journalistiek wat aan te gaan ondernemen. Wie wil er mee doen?
    Dit kan niet anno 2016 in Nederland. Mail me naar mijn mailadres

    Bijzonderheden:

    Geldklopperij. Ik wil hier graag een oproep plaatsen om hier richting Consumentenbond en journalistiek wat aan te gaan doen. Wie wil er mee doen. Dit kan niet anno 2016 in Nederland. Mail me naar mijn mailadres
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    JOHAN
    24 april 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Geld klopperij!

    Sterke punten:

    Helemaal niets!

    Zwakke punten:

    Teveel voor dit tekstvak, zie hieronder.

    Review:

    Grootste minpunt is dat je ook na betaling geen foto's kunt zien. Het zal best dat het meer om andere zaken dan om het uiterlijk gaat maar een foto zegt meer dan 1000 woorden. Heel erg veel onvolledige profielen, heel veel mensen die al maanden niet meer hebben ingelogd. Als ik als betalend (ja ik was zo stom) member naar mijn matches kijk dan zie ik een rommelig zootje profielen waarvan de meesten geen foto hebben en degene die wel een foto hebben zie je allemaal in blur. Waar moet ik als betalend member nou op reageren als er bij de profielen bijna geen tekst staat en ik de foto's niet kan zien...... Meerdere malen Parship verzocht van het membership af te komen maar ze willen echt helemaal niets. Alleen je geld!!!!! Zeer inhalige op geld beluste organisatie, totaal niet geintereseerd in de mensen.

    Bijzonderheden:

    Meerdere malen Parship verzocht van het membership af te komen maar ze willen echt helemaal niets. Alleen je geld!!!!! Zeer inhalige op geld beluste organisatie, totaal niet geintereseerd in de mensen. Dze organisatie staat voor alles wat er mis is in onze huidige samenleving.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jeroen B
    07 maart 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Geen datingsite....

    Sterke punten:

    Kunnen goed het geld uit je zak kloppen!!!

    Zwakke punten:

    Reken niet op een relatie als je gaat daten op deze site, alleen je bankrekening wordt er lichter van...

    Review:

    Op de site kan je NIET Chatten en blijven ook na betaling de foto's wazig.
    Zeer weinig betalende leden, een die paar die er zijn kan je ook geen contact meekrijgen.
    Zelfs een nummer of mailadres kan je niet doorgeven aan de andere.
    Daar na ook nog aanmaningen krijgen omdat je zogenaamd niet hebt opgezegd.....
    Er zielig allemaal!!!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Vincent
    02 februari 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Mooie en goede site

    Sterke punten:

    Mooie site, goed matchsysteem

    Zwakke punten:

    Nog niet tegen gekomen

    Review:

    Ik heb een aantal leuke contacten opgedaan via Parship. De site werkt goed.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Richard
    09 januari 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Waarom 5 sterren ?

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Zie eerdere review.

    Review:

    Waarom krijgt deze site 5 sterren op deze site als er zo ontzettend veel slechte reviews zijn ???
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Tim vd Horst
    16 december 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Geldklopperij

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Veel te duur. Onduidelijke Algemene Voorwaarden. Bij "herroeping" moet je alsnog betalen voor aantal online contacten. Weinig nieuwe contacten. Aantal fake profielen of gold diggers.

    Review:

    Tja, je krijgt een aantal reacties en dan wordt je nieuwsgierig. Omdat je een herroepings termijn hebt van 2 weken betaal je voor een half jaar. Vervolgens neemt het aantal reacties opeens af. Het aantal nieuwe profielen valt behoorlijk tegen. De meeste dames reageren niet. Een aantal overduidelijke nep profielen met onduidelijke teksten of gold diggers. Uiteindelijk maakt je dus gebruik van je herroeping, keurig binnen de termijn. En dan blijk je dus te moeten betalen voor het aantal online contacten wat je had. Dit staat volstrekt onduidelijk in de voorwaarden. Kortom, ik voel mij genaaid. Het is gewoon geld klopperij, dom dat ik er in getrapt ben.

    Bijzonderheden:

    Niet doen !
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Tim vd Horst
    16 december 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    waardeloos

    Sterke punten:

    geen

    Zwakke punten:

    duur;
    je krijgt eventuele partners door via hen. Geen eigen zoeken dus.
    Als je reageert op iemand weet je niet of hij betaald lid is. Zo niet, dan moet hij eerst 120 euro betalen om je foto te mogen bekijken. En jij maar denken: waarom hoor ik niets terug.
    Ouderwetse psychologische test die je invult en waarop je beoordeeld wordt

    Review:

    Ik zou het niemand willen aanraden. Opdringerige teksten: " ïemand heeft je profiel bekeken, ga gauw kijken wie dat was!!!!" etc.maar eigenlijk alleen geinteresseerd in je geld.liffci
    Tenzij je getrouwd bent en bang bent je foto te tonen haha

    Bijzonderheden:

    Stink er niet in, veeeel te duur en soms krijg je dezelfde kandidaat 2x voorgesteld
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    kiki
    12 december 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    PARSHIP = OPLICHTER!!!

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    - Ongeveer 70%-80% van de leden zijn niet meer actief
    - Vrouwen reageren nauwelijks op berichtjes.
    - Peperduur abonnement.
    - Abonnement wordt Stilzwijgend verlengd met een nog duurdere en onrealistiche tarieven.
    - Je wordt belazerd!

    Review:

    Op 30 maart 2015 heb ik een 12 maanden premium lidmaatschap bij Parship afgesloten, met de optie van 2 keer betalingen, per 6 maanden. Het 1ste factuur bedraagt € 97.20.
    Het staat duidelijk vermeld op de e-mail bevestiging dat ik een ‘Herroepingsrecht’ had om de lidmaatschap binnen 14 dagen te annuleren. Na een tijdje rondkijken in de website, en een paar berichten sturen, heb ik besloten om mijn premium lidmaatschap te annuleren. Dit heb ik gedaan op 10 april.

    Reden van annulering: Te weinig actieve leden op de site, de meeste zijn niet actief en niet meer inloggen op de site. (De meeste leden bij Parship - Ik zeg rond 80% - zijn na de eerste of de tweede keer inloggen op de website beseffen dat ze niets kan (geen persoonlijk bericht kan sturen, en ook geen foto kunnen zien van andere leden) en daarom de meesten besloten om niet meer inloggen.)

    Ik heb mijn premium lidmaatschap wel binnen 14 dagen geannuleerd, dus Ik dacht dat ik het volledige lidmaatschap bedrag terug zou ontvangen. FOUT!

    Op 14 april ontving ik een bericht van Parship met de bevestiging van het beëindiging van mijn premium lidmaatschap, maar omdat ik tot die tijd 6 contacten hebben gemaakt, moest ik een ‘waardecompensatie’ van € 115.33 aan hun betalen.
    In plaats van mijn € 97.20 terug ontvangen, hebben ze (zonder verder toestemming) nog € 18.13 afgeschreven vanuit mijn PayPal rekening!!!
    Dus in totaal € 115.33 was geïncasseerd van mijn rekening, voor een lidmaatschap dat nog geen twee weken duurde. Ik vind dit bedrag onredelijk, en onterecht. Dit is vergelijkbaar met een diefstal!
    Wat een Oplichter!!!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Parship Slachtoffer
    09 mei 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Onbetrouwbaar

    Sterke punten:

    Geen idee

    Zwakke punten:

    kleine database, hoge kosten maar vooral de slechte service,stoort enorm. Het inloggen lukte geruime tijd niet. Vele,vele mailtjes gestuurd en uiteindelijk na ruim 2 maanden een reactie waarbij het duidelijk is dat er niet goed wordt gelezen en men de schuld bij mij legt. En vandaag kwam ik erachter dat ze zomaar via een incasso geld afschrijven. Direct contact gezocht, " ik had zeker mijn vpcreditcard aan een ander uitgeleend".... Bleek dat een vriend van mij hetzelfde had. Oppassen!!!

    Review:

    Niet doen, onbetrouwbaar, levert niets op behalve gedoe!!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Ann
    01 april 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Vreemde ervaringen

    Sterke punten:

    Om te beginnen: Ik heb sinds 3/4 jaar een leuke geliefde die ik bij een single-activiteiten organisatie heb ontmoet.
    De zoektocht heeft dus iets moois gebracht.
    En totdat ik besloot dat Parship het voor mij niet zou worden toch nog een 3-tal dames ontmoet. Deze bestonden dus wel.

    Zwakke punten:

    Ik heb nep berichten ontvangen. Uit Heidelberg, Linz, Wenen, Hamburg en nog wat plaatsnamen waar ik nog nooit van gehoord had. Dames die een hoge match waarde met mij zouden hebben. Kennelijk een foutje van de programmeur.
    Maar ik heb ook een 3-tal dames ontmoet die echt bestaan.

    Review:

    Vreemd dat zulke dames geen man kunnen vinden.
    Een schooljuffrouw die kennelijk eens linkse idealen had maar nu aanhanger is van die man met fout haar.
    Toch leuk om iemand te ontmoeten die ontdekt heeft nooit wat geweest te zijn.
    Een arts die mij vertelde dat alleen een mannelijk arts voor haar een geschikt partner zou kunnen zijn. Gelukkig denk ik daar als ingenieur naar de dames ander over.
    De derde had twee puber zonen met ADHD. Kunt u goed met kinderen opschieten?

    Bijzonderheden:

    Niet doen dus.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Wijnand
    02 maart 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Herroepingsrecht broodje aap verhaal

    Sterke punten:

    De consument wordt beschermt bij "koop op afstand" door middel van het herroepingsrecht. Het product of dienst valt tegen of er is een te overhaaste beslissing genomen, prima regeling en dit geld ook voor een website als Parship. Nadat ik een full membership had afgesloten besloot ik toch al na 5 dagen mij te beroepen op deze regeling. Geen punt volgens de site maar of ik naast mijn reeds betaalde 104 euro nog een 165,00 euro wilde bijbetalen. De site redeneert dat je niet betaald per periode

    Zwakke punten:

    periode maar dat je betaald per gelegd contact. Ik had in 5 dagen 17 contacten en dat was de reden van de 'naheffing". In de leveringsvoorwaarden staat hier niets over. Integendeel, bij het herroepen is de consument totaal geen kosten verschuldigd. Ik eis nu mijn 104,00 terug van Parship die dreigt met een incasso.... Fijne site

    Review:

    Geen fijne site, na betalen zijn de foto's van de members nog steeds niet zichtbaar. Dat suggereren ze wel als je nog geen member bent. Dan staat er bij een wazige foto "alleen zichtbaar voor Full Members" ... niet dus. Waardeloze site voor te veel geld. Niet doen dus.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Peter
    03 februari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Rare mannelijke snuiters

    Sterke punten:

    Ik kan ze nog niet ontdekken.

    Zwakke punten:

    Traag.
    Vaak nep accounts
    Selectie die ik krijg past niet bij mij
    Veel te duur

    Review:

    Ik vind er hele rare vooral gefrustreerde mannen tussen zitten. Ik weet niet in welke relaties ze vandaan komen, maar het is echt heel erg. Mannen zijn erg geent op een foto, wat niets zegt. Erg kortzichtig. Daarnaast heb ik gemerkt dat ze ook niet oprecht zijn. Hun profielen zijn vaak enorm verzonnen. Eigenlijk heel eng. Wat ik me dan ook meteen afvraag wat bezielt iemand. Ik ben een hele leuke vrouw, hoog opgeleid met een goed lopend bedrijf. Dus ik kan heel goed met mensen overweg. Ik heb geen goede ervaringen nog bij Parship kunnen ontdekken. Erg jammer.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Anabel
    09 januari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    doen

    Sterke punten:

    goede site, serieuze mensen, bijna alleen hoger opgeleiden

    Zwakke punten:

    niets

    Review:

    Niet veel ervaringen met datingsites, maar deze heeft mij aan mijn huidige vrouw geholpen. In totaal 3 dates gehad en zowaar 3 serieuze dames gehad die opzoek waren naar een langdurige relatie. Goede matches, ik zou deze site aan iedereen aanraden.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    h van os
    24 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    aardige site

    Sterke punten:

    Omdat de site niet laagdrempelig is heb je een betere selectie van vrouwen. Ook heb ik het idee dat ze daardoor minder gefocust zijn op het uiterlijk.

    Zwakke punten:

    Het is niet goedkoop, maar ja aan de andere kant heb ik liever goede matches en betaal ik iets meer, dan dat ik minder betaal en slechte matches krijg.

    Review:

    Op paship heb ik niet het idee gehad dat er nep profielen waren. De dates die ik heb gehad waren over het algemeen dan ook leuk al zien sommige mensen er in het echt toch net iets anders uit dan op de foto. De komende tijd probeer ik deze site nog uit want ik ben toch wel opzoek naar een relatie met meer vastigheid.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    carel
    19 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    goede ervaring

    Sterke punten:

    Leuke gesprekken met mensen waarbij het snel klikte. Ook heb ik het gevoel dat het bij deze site allemaal goed in orde is.

    Zwakke punten:

    Het kost wat, maar naar mijn idee krijg je dan ook wat.

    Review:

    Als hoogopgeleide vrouw van 40 is het soms lastig om in het dagelijks leven in contact te komen met vrijgezelle mannen die een vergelijkbare leefwijze hebben als ik. Deze site heeft mij aan een paar leuke dates geholpen en ik heb er vertrouwen in dat ik in de toekomst toch nog iemand kan vinden voor een langdurige relatie.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Maria
    18 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    goede ervaring

    Sterke punten:

    Goede matches
    Minder focus op uiterlijk
    Serieuze mensen
    Persoonlijkheidstest

    Zwakke punten:

    Wel wat aan de prijs

    Review:

    Ik heb meerdere dates gehad via Parship en mijn ervaring is dan ook best wel positief. Waar bij andere sites het nog wel eens alleen om uiterlijk gaat heb ik hier het gevoel dat de dames je een eerlijkere kans geven. De ware heb ik nog niet gevonden, maar leuke dates heb ik zeker gehad. De persoonlijkheidstest zorgde er in ieder geval voor dat ik met dames in contact ben gekomen die behoorlijk bij mij zouden passen en dat maakt het wel wat gemakkelijker een klik te hebben.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    marquise
    05 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Waardeloos

    Sterke punten:

    Niet ontdekt.

    Zwakke punten:

    Psychologisch rapport is nonsens.
    Met een klacht word je afgepoeierd.
    Niets dan geldbejag.

    Review:

    Psychologisch rapport is nonsens.
    Met een klacht word je afgepoeierd.
    Niets dan geldbejag.
    Gevaarlijke types, kunnen gewoon lid blijven. Een man die zegt in NL te wonen, in werkelijkheid 1000km verderop woont, blijkt slechts uit te zijn op webcamseks, wordt niets aan gedaan. De printscreens die ik stuurde worden naar zeggen steeds niet ontvangen..... Tja hij is betalend lid...
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Enke
    26 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Parship is nep

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    Te duur
    Nepprofielen
    Alleen maar gratis leden
    Klantenservice onbeschoft

    Review:

    Zeer slechte site, veel te duur en maakt niet waar wat het belooft. Alleen maar gratis leden en nep profielen. Schandalige prijs en onbeschofte klantenservice. Geen zaken doen met deze boeven!!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    niet tevreden
    13 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Maakt niet waar wat het belooft

    Sterke punten:

    Geen, zelfs het zgn psychologisch profiel is nep.

    Zwakke punten:

    Alleen maar gratis leden en fake profielen

    Review:

    Parship is onhandig en niet transparant. Er zijn nauwelijks tot geen betalende leden, vandaar dat er zo geheimzinnig wordt gedaan en je niet kunt zien of je iemand al dan niet gratis lid is. DE klantenservice is onbeschoft en grof. De positieve referenties die je op internet aantreft worden door henzelf aangemaakt. Geen gebruik maken van deze veel te dure bedriegers!

    Bijzonderheden:

    Zeer ontevreden. Absoluut geen gebruikmaken van deze site!.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Ontevreden klant
    13 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Parship is duur maar functioneel!

    Sterke punten:

    Match aan de hand van persoonlijkheidstest
    fijne navigatie structuur

    Zwakke punten:

    Prijzig

    Review:

    Vorige week aangemeld op Parship. Ik heb direct een abonnement afgesloten om te kijken of het iets voor mij was. Voor de persoonlijkheidstest was ik een half uur nodig. Uiteindelijk kreeg ik partner voorstellen voorgeschoteld. Op dit moment heb ik met 1 vrouw contact. Parship is duur, maar het werkt wel naar mijn mening.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    benny
    10 april 2013

Datingsite kenmerken

Kosten per maand € 49,90
Kosten per jaar € 298,80
Gratis berichten nee
Gratis reageren nee
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken nee
Aantal leden 10 miljoen
Erotische contacten nee
Internationaal daten ja
Chatbox nee
Persoonlijkheidstest ja
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite ja

Over Femke van der Hoeven: Wie ben jij en wat is jouw specialisatie? Femke van der Hoeven, country manager bij datingsite PARSHIP.nl. In deze functie verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Nederlandse tak van de site.Hoe lang ben je al werkzaam bij Parship binnen deze functie? Ik werk bijna 4 jaar Lees meer »

Parship, de datingsite voor hoger opgeleiden heeft de gehele maand januari een super leuke actie. Meld je je aan tussen 1 en 31 januari 2015 dan krijg je 3 dagen de tijd om de site gratis te proberen.Parship is de datingsite als je opzoek bent naar een serieuze relatie. De Lees meer »

Contact informatie Het vinden van de contact informatie en informatie over de klantenservice van een datingsite is niet altijd even makkelijk  en duidelijk. Soms heb je vragen over je lidmaatschap, wil je weten of er acties of aanbiedingen zijn of wil je simpelweg je abonnement opzeggen. Hieronder vind je in ieder geval Lees meer »

Parship ziet grote toename in aanmeldingen onder ouderen Uit onderzoek van Parship blijkt dat ruim een meerderheid, 60 procent, van de single 50-plussers een LAT-relatie wil.  Verder uit de resultaten is gebleken dat bijna 69 procent van oudere vrouwen een LAT-relatie apprecieert. De mannen, 36 procent, zouden het liefst willen samenwonen met hun Lees meer »

Parship inloggen Parship inloggen, hoe en waar kun je dit doen? Alleen leden kunnen inloggen via het inlogformulier (zie figuur 1). Deze vind je op de startpagina. Vul je e-mail of gebruikersnaam in en wachtwoord. Klik vervolgens op inloggen. Je komt dan automatisch terecht op je profielpagina.figuur 1. parship inloggenParship Lees meer »

Parship opzeggen Parship opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of lidmaatschap beëindigen? Net als anderen wil je dit het liefst zo snel mogelijk geregeld hebben. We leggen op deze pagina uit hoe dit eenvoudig kunt doen. Parship profiel verwijderenlogin met je gegevens Klik in het horizontale menu op “Mijn Parship(1)” en vervolgens op Lees meer »

Parship kosten Parship kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Veel online daters vragen zich dit af. Op deze pagina zullen we jou dan ook uitleggen wat de tarieven zijn. Parship kosten Premium Lidmaatschap 6 maanden premium kost 39,90 euro per maand 12 maanden premium kost 24,90 euro per maand 24 maanden premium kost 19,90 euro Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)

Parship opzeggen

Gratis membership

  • login en klik op "Mijn Parship" ( in het menu weergegeven) 
  • Klik op "Gegevens & instellingen"
  • Klik bij rubriek "Profielstatus" op "klik hier om uw profiel definitief te verwijderen"
  • Vul je wachtwoord in en klik op de button "Profiel verwijderen"

* Zowel partnervoorstellen, contacten en alle andere gegevens worden verwijderd!

Premium-lid

Betalende leden hebben een opzegtermijn van één maand. Het Premiumlidmaatschap kan opgezegd worden door gebruik te maken van het contactformulier op de Parship.Daarnaast kun je opzeggen per brief, fax of e-mail. Deze dien te richten aan de klantenservice

Opzeggen per post

  • PARSHIP GmBH
  • Klantenserivce Nederland
  • Speersort 10
  • D-20095 Hamburg
  • Duitsland
Opzeggen per fax

  • +49 (0)40 4600 26 164
 
Opzeggen per e-mail

  • beeindiging@parship.nl