Online daten

Online daten

Alles wat je moet weten

Online daten
4 september 2020

Daten via het internet is inmiddels zo normaal geworden dat het bijna logischer is om online je date te vinden dan in het echt. Toch is het niet altijd even makkelijk, en zeker voor mannen kan het nog wel eens tegenvallen.

Daten voor de man

Er is nou eenmaal veel concurrentie want vrouwen krijgen dagelijks gerust tientallen berichten van allerlei verschillende mannen. Daarnaast zijn er vaak meer mannen lid van een datingsite dan vrouwen, wat het voor de man ook lastiger maakt.

Toch is er ook iets wat in je voordeel kan werken. De berichten die vrouwen namelijk vaak ontvangen, zijn vrijwel allemaal oppervlakkig of volledig op hun uiterlijk gebaseerd. En als je als vrouw 20 van zulke berichten ontvangt, wordt het vanzelf een stuk minder leuk. Je wil namelijk niet alleen maar met iemand daten om hun uiterlijk. Althans, dat is niet de bedoeling. Het is als vrouw dus niet leuk om alleen maar berichten te krijgen over je uiterlijk.

Dit is dus ook waar je voordeel bij komt kijken. Wanneer jij een daadwerkelijk leuk berichtje stuurt dat ingaat op haar interesses, een creatieve vraag, of gewoon een welgemeende opening, is de kans groter dat ze zal reageren omdat je opvalt tussen alle andere mannen.

Daarnaast kom je ook altijd ver met gewoon je persoonlijkheid. Het internet maakt het gemakkelijk om met vrouwen in contact te komen en elke vrouw heeft ook wel een idee van hoe haar ideale partner is. Wanneer jij dus een beetje daaraan voldoet (lees dus haar profiel!) en je interesse toont in wie ze is in plaats van haar uiterlijk, is de kans op een date al een stuk groter.

Daten voor de vrouw

Vrouwen op datingsites moeten dus vooral hopen dat ze eindelijk een leuke man tegenkomen. Wanneer je dan een leuk berichtje achterlaat in hun inbox, heb je al snel haar interesse. Wees lekker jezelf en chat eerst een tijdje voordat je haar meevraagt op een date.

In de tussentijd kunnen jullie ook jullie sociale media profielen uitwisselen zodat je elkaar beter kan leren kennen. Dan laat je een nóg betere indruk achter!

Vrouwen kijken over het algemeen minder naar uiterlijk en meer naar persoonlijkheid. Dit betekent echter niet dat je niks meer aan je uiterlijk hoeft te doen. Maar een beetje van beide is de beste combinatie.

Je zou denken dat een online date krijgen nog lastig is, maar wanneer je de juiste inzet toont, gaat het eigenlijk best snel. Je moet er echter wel altijd op letten dat mensen zich online anders kunnen voordoen dan in het echt. Je zal ze op hun woord moeten vertrouwen. Maar in de meeste gevallen is er helemaal niks aan de hand.

Daten online is eigenlijk niet zo anders dan naar de kroeg gaan. Ook daar krijg je niet met elke vrouw een date, maar kan je bij de juiste klik een hele gezellige avond hebben. Je hoeft ook echt niet maanden contact te hebben voordat jullie elkaar ontmoeten. Na een paar leuke berichtjes kan je al haar nummer krijgen om zo langzaamaan een datum te prikken.

Wanneer een vrouw het idee heeft dat jullie goed klikken, dan wil ze zeker weten met je op een date. Het maakt namelijk niets uit hoeveel verzoeken zij krijgt, ze wil zeer waarschijnlijk alleen op een date met iemand die haar een goed gevoel geeft.

Als ze het met jou dan gezellig heeft en moet lachen om je grapjes, dan is een date vrijwel vanzelfsprekend.

Maar nu luidt de vraag: welke datingsite past bij jou? Je kan hier onze reviews lezen en zelf beoordelen welke website je wil proberen.


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden