Wat Willen Mannen van een Vrouw?

Wat Willen Mannen van een Vrouw?

Wat Willen Mannen van een Vrouw?
10 april 2020

Mensen kunnen nou eenmaal niet zonder elkaar. Toch wordt er nog steeds gezegd dat mannen van mars komen en vrouwen van venus. Wat mannen willen, zullen we hier vandaag bespreken. “Maar elke man wil wat anders?!”, zal je nu wel denken. Daarom kunnen we alleen maar een klein deel bespreken. Deze informatie toepassen is aan jou.

Elke man valt op een ander type vrouw, en soms vallen ze juist op andere mannen of non-gendered personen. Op welk type welke man valt, kan zeer uitlopend zijn.

Mannen zijn op zoek naar hun moeder

Oedipus begon ermee, en Freud gaf het een naam. Hoewel het heel stom klinkt, zit er toch waarheid in verscholen. Iedereen groeit op in een gezin, hoe deze er ook uit ziet. We zijn allemaal een product van een geslachtsrelatie tussen twee personen. Door onze opvoeding, zijn we meer te weten gekomen over het andere geslacht. Hoe je gezinssituatie ook was, er was altijd iemand met een moeder- of vaderrol. Deze rollen spelen een grote rol bij het ontwikkelen van ons partnerbeeld, dus ook bij mannen. 

Wanneer je het op deze manier bekijkt, is het helemaal niet gek dat een man (on)bewust op zoek is naar het evenbeeld van zijn moeder. Ze zijn gewoon op zoek naar iemand die een verzorgde rol aan kan namen, iemand met een zachte kant waarbij ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Dit houdt niet in dat mannen ook daadwerkelijk bemoederd willen worden, of dat zij gevoelens voor hun moeder hebben. Het gaat gewoonweg om het imago ervan. Mannen met de perfecte partner zullen daarom al snel dingen van hun moeder in hen herkennen.

Niet elke man wil seks

Hoewel er tegenwoordig meer tegenspraak naar voren komt, zijn er nog altijd vrouwen die denken dat een man per sé alleen maar seks wil. Niets is minder waar. Soms zijn mannen inderdaad op zoek naar casual seks, maar zelfs dan zijn ze ook op zoek naar een perfecte partner. Mannen hebben namelijk ook liefde nodig, en dat haal je niet alleen maar uit seks. Vriendschap, vertrouwen en passie zijn het recept voor de perfecte relatie. Het zorgt voor evenwichtigheid, en dat leidt tot een langdurige en gelukkige relatie. 

Nadat je deze kennis tot je hebt genomen, kan je makkelijker daten. Je weet immers de basis van wat er schuilgaat achter de man voor je. Wil je daten? Probeer dat dan op een betrouwbare datingsite zoals Parship.

 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden