Tegenwoordig is online daten niet meer alleen voor de jongeren. Momenteel zijn er ook datingsites voor de iets ouderen tussen ons. Zij willen natuurlijk ook een nieuwe partner leren kennen. In dit geval ben je terecht bij 50plusrelatie.nl, zij helpen jou om snel en makkelijk in contact te komen met leuke vrijgezellen. Op deze site hoef je niet perse 50 jaar of ouder te zijn om gebruik ervan te kunnen maken, het is ook mogelijk om je in te schrijven als je 40 jaar bent. Ben je dus iemand van zo een leeftijd en je zoekt naar leuke contacten? Dan is deze site speciaal voor jou.

50plusrelatie Aanmelden

Op 50plusrelatie.nl kun je je gratis inschrijven. Het kost je dus niets om een profiel aan te maken. Om je in te schrijven zal je eerst naar de website van 50plusrelatie moeten gaan. Daar zal je aangeven van welk geslacht je bent en tot welke leeftijscategorie je hoort. Verder is het ook verplicht om je provincie in te vullen, zodat je contacten in jouw buurt kunt vinden. Na dit alles ingevuld te hebben, zal je op een ander pagina jouw e-mail adres en een geldig wachtwoord invullen. Daarna kies je een fictieve gebruikersnaam. Gebruik nooit je echte naam, dit vanwege jouw eigen veiligheid en privacy.

50plusrelatie Mogelijkheden

Op 50plusrelatie heb je een aantal mogelijkheden. Zo heb je gratis mogelijkheden en mogelijkheden waarvoor je moet betalen. Als nieuwe gratis lid biedt 50plusrelatie jou de mogelijkheid om van enkele functionaliteiten gebruik te maken. Zo kun je een besluit nemen als je echt lid wilt worden van de site. Enkele functies waarvan je gebruik kunt maken zijn inschrijven, profielen bekijken, foto’s bekijken, flirts sturen en chatten.

50plusrelatie Kosten

Op 50pusrelatie.nl is inschrijven geheel gratis. Als nieuwe gratis lid geeft de datingsite jou de mogelijkheid om gebruik te maken van bepaalde functies. Wil je ook gebruik maken van de andere functies, zal je een lidmaatschap moeten aanschaffen. Hieronder vind je het prijzen overzicht om volledig lid te worden:

  • 1 maand = € 14,99
  • 3 maanden = € 29,97 = € 9,99 per maand
  • 6 maanden = € 45,00 = € 7,50 per maand

50plusrelatie Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 50plusrelatie.

Bezoek 50plusrelatie

Schrijf je eigen review