EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die al in vijfentwintig landen actief is waaronder Duitsland, Spanje en Rusland. We mogen dus gerust stellen dat dit een datingsite met veel ervaring is en dat dit ook zeer welkom in in Nederland. In Europa heeft deze datingsite in totaal meer dan dertien miljoen leden en er zijn dan ook dagelijks stellen die elkaar via deze datingsite leren kennen.

Elitedating Premium Lidmaatschap

3 maanden 

€17,90

per maand

Bezoek nu

Elitedating Premium Lidmaatschap

12 maanden 

€8,90

per maand

Bezoek nu

Gratis Account Elitedating

Helemaal gratis

€0,00

per maand

Probeer gratis

Contact maken met singles

Wil je echt vrijgezellen die goed bij je passen en waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren dan zal EliteDating je niet teleurstellen. Het matchmakingalgoritme die bied je vele kwalitatieve voorstellen waardoor je snel contact zult hebben met leuke leden. Het contact dat kun je dan ook nog eens op vele manieren leggen en dit is voor iedereen. Dit is dus niet alleen voor heteroseksuelen maar ook voor homoseksuelen en lesbiennes.

Kosten per maandVanaf € 8,90
Aantal leden240.000
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

Elitedating aanmelden

Bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en dit zijn dan personen die in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar zijn. De leden van deze datingsite die hebben niveau en daar kun je een goed gesprek mee voeren. Dit zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis en dat geeft je dan de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarna je de persoonlijke partnervoorstellen zult ontvangen.


Elitedating mogelijkheden

Wat uniek is aan EliteDating dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Deze bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die onder andere meespelen in het bepalen van een goede match dat zijn de locatie van het lid en de persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien zult krijgen.


Elitedating Premium

Kijken we naar de premium leden in Nederland dan zien we dat er een mooie balans is. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven die is bijna gelijk. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten.

Je krijgt dan ook individuele partnervoorstellen en daarbij zie je dan dat de overeenkomstige interesses gemarkeerd zijn. Op deze wijze kun je dan meteen zien welke interesses jullie gemeen hebben. Per dag kun je maar liefst drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten. Het zal dan ook nooit lang duren voordat je een persoon ziet waar je graag contact mee zult krijgen.


Elitedating kosten

De kosten en prijzen bij Elitedating zijn zeer acceptabel. Wil je gebruik maken van alle mogelijkheden van de datingsite, dan is het aan te raden om een Premium lidmaatschap te nemen. Hier is een overzicht van wat de kosten zijn:

 • 3 maanden: € 17,90 per maand
 • 6 maanden: € 9,90 per maand
 • 12 maanden € 8,90 per maand

Je kunt betalen met creditcard, of via PayPal, Mr Cash of iDEAL. Na een Premiumaanbieding te hebben gekozen, voltooit u de betaling door op de aankoopknop te drukken en het volledige betaalscherm te doorlopen.

Gratis aanmelden bij Elitedating


Artikelen over EliteDating

Dating Tips voor een Eerste Date via een Online Datingsite

Soms lukt het gewoon niet om de juiste persoon te vinden. Tijdens het uitgaan ontmoet je interessante mensen, maar de welbekende klik heb je nog niet gemerkt. Ook op social media lijk je alleen maar de verkeerde mensen te kunnen vinden, of blijft je buurvrouw maar aandringen op een drankje met haar [...]

Elitedating inloggen, hoe en waar kun je dit doen?

Op Elitedating, het voormalige eDarling is inloggen erg gemakkelijk, maar er zijn soms gewoon momenten waarop je er even niet uit komt. Je vindt hier ook informatie wat je kunt doen als je je wachtwoord bent vergeten! Elitedating inloggen Jij wilt graag weten hoe en waar je kunt inloggen op Elited [...]

Veilig Daten: Het Datingskeurmerk

Sinds de opkomst van het online daten, wil bijna iedereen dat wel uitproberen. Natuurlijk moet dat dan wel veilig gebeuren. Daarom is er een keurmerk ontwikkeld speciaal om aan te geven welke datingsites veilig zijn om te gebruiken. Het is vrij lastig voor zo’n site om aan dit keurmerk te kome [...]

Elitedating kosten, hoe duur is deze datingsite?

Elitedating kosten U wilt meer informatie over Elitedating kosten? Deze datingsite voor hoger opgeleiden biedt een gratis en een Premium-lidmaatschap. Volgens Elitedating kun je met een Premium-lidmaatschap onbegrensd communiceren en direct alle foto's en profiel-bezoekers bekijken. Elitedating [...]

EliteDating Reviews

 • Elitedating.nl is een datingsite die zich alleen richt op hoogopgeleide mannen en vrouwen. Dit merkte ik direct toen ik me had aangemeld op de site. Je kunt zien dat mensen wel echt op zoek zijn naar een serieuze relatie. Persoonlijk vind ik dit erg prettig, want ik kom dan niet in contact met mensen die mijn tijd zullen verspillen. Op de site vind je mensen die met respect tot je praten en keurige manieren hebben. Het is een eenvoudige site en ook gebruiksvriendelijk. Verder maakt de site gebruik van een matching-systeem dat erg handig is, want hierdoor krijg je matches die dezelfde interesses als jou hebben. Deze matches worden gekozen op basis van de persoonlijke gegevens die je bij de inschrijving had ingevuld. De matches die ik tot nu toe heb gehad hebben dezelfde belangen als mij. Elitedating is voor mij een perfecte site en ik voel me hier erg op me gemak.

  Door Marieke_jofan op 28 juli 2020 Reageer
 • Elitedating is mij erg goed bevallen. Ze beschikken over een goede matching-systeem waardoor je matches krijgt die dezelfde interesses als jou hebben. Mijn huidige vriend heb ik via deze site leren kennen en we zijn echt blij met elkaar. Ik ben ongeveer 2 tot 3 jaren terug met de site begonnen en had eerst een gratis account. Met dit account kon je niet veel doen, maar je had wel de mogelijkheid om rond te kijken en mensen flirtjes te sturen. Wanneer je vindt dat de site je bevalt kun je een betaald lidmaatschap aanschaffen. Hiermee kun je direct in conctact komen met de leden van de site en je hebt ook volledig toegang tot alle functies. Verder krijg je elke dag leuke partnervoorstellen en je kiest er zelf voor als je in contact wilt komen met 1 van deze leden. Partnervoorstellen worden gedaan op basis van de gegevens die je bij de persoonlijheidstest had ingevult. De site is echt het proberen waard en wie weet vind je ook iemand die je levenspartner kan zijn.

  Door Lydia op 24 juli 2020 Reageer
 • Elitedating is de eerste datingsite waar ik mezelf heb laten inschrijven. Deze datingsite bevalt mij wel goed en heb er helemaal geen spijt van. Over het algemeen merk ik dat Elitedating zorgvuldig omgaat met het samenstellen van matches. De matches die ik voorgeschoteld krijg hebben veel overeenkomsten met mijn interesses. Dankzij dit matching-systeem kom ik niet in contact met honderden mannen in een keer, maar wel met degene die ik leuk vind en die mijn aandacht trekken. Hierdoor kun je de mensen beter leren kennen en kans op een date wordt groter. Verder vind ik de service die Elitedating biedt erg goed. Wanneer je hulp nodig hebt staat het klantenservice team altijd klaar voor je. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om via de app gebruik te maken van de datingsite. Het is namelijk handig voor mij om gebruik te maken van beide opties. Op deze manier kan ik mijn berichten via de app gewoon bekijken. Elitedating bevalt me heel goed en ik vind de site erg prettig.

  Door Jo_aby_Clari op 24 juli 2020 Reageer
 • Elitedating is een datingsite die mij erg bevalt. Deze site is de eerste datingsite waar ik een profiel heb aangemaakt en ik kan zeggen dat ik er geen spijt van heb. Over het algemeen vind ik dat Elitedating zorgvuldig matches samenstelt waardoor je matches krijgt die precies overeenkomen met jouw interesses. Op deze manier kom je wel met een aantal mensen in contact, maar je hebt wel een paar aan wie je jouw aandacht kunt besteden. Hierdoor heb je de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en de kans op een date of relatie wordt dan groter. Ik begon eerst als gratis lid en toen het mij beviel heb ik de kans genomen om betalend lid te worden. Al hoewel een betaald lidmaatschap niet goedkoop is, vind ik dat zij toch hun best doen om de beste service te verschaffen. Verder heb je niet alleen de mogelijkheid om via de website gebruik te maken van de datingsite, maar je kunt het ook via de app doen.

  Sterke punten
  goede matchmaking betrouwbaar en snel

  Door Sheila op 2 juni 2020 Reageer
 • Elitedating heeft echt geholpen in mijn zoektocht naar een stabiele en duurzame relatie. Maar ook bij gewone vriendschap. Door middel van een persoonlijkheidstest kwam ik in contact met mensen die dezelfde interesses hebben. Elitedating gaat erg zorgvuldig om met de gegevens van leden en ze bieden ook een goede service. Op de site vindt je niet alleen mensen die op zoek zijn naar een leuke date of seks, maar er zijn ook veel singels die op zoek zijn naar een serieuze relatie. In het begin had ik mezelf ingeschreven als gratis lid om te kijken als de site wel iets voor mij is. Niet lang erna heb ik een betaald lidmaatschap aangeschaft en tot nu toe heb ik er geen spijt van. Ik ben al met een aantal mensen in contact gekomen en ben vrienden geworden met een paar leden. De site is een echte aanrader als je nieuwe, leuke en serieuze mensen wilt ontmoeten.

  Door Jill op 1 juni 2020 Reageer
 • Bedrog -

  Elite dating is een zwendeltje. Je betaalt veel te veel voor matches die niet overeenkomen met je zoekfunctie. De werking van de website is prehistorisch en zeer miniem.

  Sterke punten
  Echt geen te vinden

  Door Dees op 16 februari 2020 Reageer
 • Blijf hier weg, je kunt veel beter een andere site proberen.

  Sterke punten
  Ze pakken je geld af door dat jij niet kunt bewijzen dat je op tijd hebt opgezegd.. Deze site vermijden! Het geld zeker niet waard.

  Zwakke punten
  Het aanbod is zondermeer zwak en de kosten te hoog

  Door W op 31 maart 2015 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • De goede persoonlijkheidstest heeft er voor gezorgd dat ik de juiste matches heb gekregen en daarom wil ik toch een positieve review achterlaten. Ik loop tegen de 50 en het is niet heel gemakkelijk meer om de ware te vinden, maar toch heb ik hem hier gevonden. Ben echt heel blij en dat wilde ik graag met jullie delen.

  Sterke punten
  Goede matches, prijs ook acceptabel maar alleen bij langere abonnementen, serieuze mannen.

  Zwakke punten
  Je kan niet goed zelf zoeken

  Door elske op 6 januari 2015 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ben veel leuke dames tegengekomen op deze site en ik heb niet het idee dat het nep is. Je moet uiteraard wel een beetje je best doen en je profiel van leuke info voorzien, maar dat is bij elke datingsite. De matches komen helaas niet altijd helemaal overeen, maar desondanks ben ik wel positief over deze site.

  Sterke punten
  Makkelijke site. Hij is overzichtelijk en ben nog geen nep profielen tegengekomen.

  Zwakke punten
  Helaas is er geen chat en moet je betalen om volledig gebruik te kunnen maken van de site.

  Door abi op 23 december 2014 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • ben er klaar mee

  Sterke punten
  Heeft geen steke punten

  Zwakke punten
  Een tijdje lid geweest je kan er weniger mee ,geen foto bekijken ,ze geven alleen maar datje moet betalen als je iets meer kan doen,en dat ben ik ook al een keer geweest en sturende ook berichten maar ze gaven geen antwoord.Bij deze site is het alleen maar om geld Ik raad dan iedereen aan om niet naar deze site toe te gaan

  Door P op 2 november 2014 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb edarling als een fijne site ervaren. Er zitten wel wat minpuntjes aan, dat is duidelijk, maar die wegen op tegen het goede aanbod. Een paar goede matchen gehad en op leuke dates geweest.

  Sterke punten
  Veel serieuze mannen en weinig losers
  extra checks met persoonlijkheidstest

  Zwakke punten
  wat verwarrende navigatie
  niet zelf zoeken

  Door lief op 28 augustus 2014 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb veel datingsites geprobeerd, maar hier is heb ik eindelijk een leuke man kunnen vinden. De prijs is wellicht wat aan de hoge kant, maar voor mij was dat het dubbel en dwars waard! Je wordt niet overrompeld met "matches" en dat maakte het voor mij juist beter. Hierdoor kreeg ik alleen mensen te zien die daadwerkelijk bij mij pasten.

  Sterke punten
  eDarling is een makkelijke en gebruiksvriendelijke site en maakt gebruik van een persoonlijkheidsanalyse

  Zwakke punten
  Best aan de prijs

  Door Joany op 22 juli 2014 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • -

  Geen aanrader. Teveel zwakke punten en zeer schandalige manier om geld te verdienen i.p.v. mensen samen te brengen.

  Door Thijs op 19 mei 2014 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek EliteDating

Schrijf je eigen review