Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

50liefde zomeractie

Van 7 juli 2016 tot 31 augustus 2016 heeft 50liefde een zomeractie waarbij nieuwe members maar liefst 55% korting krijgen op een full membership!

50liefde.nl is een leuke en vooral serieuze datingsite voor 50 plussers in Nederland. Online dating voor 50 plus begint bij 50liefde.nl.

50liefde.nl is een van de grootste 50 plus datingsites. 50liefde is een serieuze datingsite gericht op de oudere doelgroep van 50 plussers. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor ben je bij deze datingsite aan het goede adres.

En nu biedt 50liefde dus haar dienst aan voor een extra scherp tarief. U ontvangt maar liefst 55% korting op een full membership! Uitproberen is gratis. U kunt altijd gratis aanmelden en even rondkijken. Als u echt met andere leden in contact wilt komen dan is een full membership nodig. En dat kan nu dus extra goedkoop. Profiteer daar dus nu van en klik hier of op onderstaande banner.

Vanaf 17,99 per maand tijdens de zomeractie!
Profiteer het hele jaar van de 55% korting die 50liefde u nu geeft. U kunt al volledig onbeperkt lid worden vanaf 17,99 euro per maand.

1 op de 3 vind een geschikte partner op 50liefde
De kans op het vinden van een leuke partner is groot op 50liefde. En dat komt doordat vele 50 plussers lid zijn van deze leuke site. De kans dat u een geschikte match vindt op deze site is daarmee ook groter.

Profiteer daarom ook van de 50liefde zomeractie en meldt u aan!

Add a comment

*
*

*

Recente acties en artikelen

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017

3 dagen gratis op Pepper!

Pepper heeft een leuke actie speciaal voor jou. Je kunt nu 3 dagen 100% gratis van alle functionaliteiten op Pepper gebruikmaken.Na die 3 dagen zit je nergens aan vast!Probeer het dus gewoon eens uit en bekijk welke leuke si...

19 mei 2017