Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Versieren doe je zo – lees vier praktische tips

Vier redenen om je buurman te versieren

Je bent vastberaden op zoek te gaan naar de ware liefde en je bent bereid om door het vuur te gaan om die te vinden. Maar wat nu als deze persoon eigenlijk al heel dichtbij is? Bijvoorbeeld in dezelfde straat als waar jij woont. Of sterker nog, naast, boven of onder je woont? Hieronder vier redenen om toch maar eens op die leuke buurman af te stappen.

Hij is makkelijk aan te spreken

versierenJe weet niet hoe je die knappe man met dat bruine haar  van de derde verdieping aan moet spreken? Het is makkelijker dan je denkt! Je belt gewoon op een avond bij hem aan, wel een beetje sexy aangekleed natuurlijk, en vraagt met een onschuldige blik of hij misschien een kurkentrekker te leen heeft. Deel twee volgt de volgende dag. Dan breng je namelijk de kurkentrekker weer terug mét een flesje wijn, om hem te ‘bedanken’.

 

Het is ontzettend praktisch

Het begin van een relatie vereist vaak nogal wat organisatie met al dat heen en weer gereis van het ene huis naar het andere huis. Daar kunnen de meeste meiden wel over meepraten. Kleding meenemen (de avond van tevoren al bedenken wat je de volgende dag aan wilt), toiletspullen, accessoires.. En dan vooral zorgen dat je niks vergeet. Deze heisa is allemaal niet nodig wanneer je met de buurman ervandoor gaat. Je kunt immers bij hem douchen en vervolgens thuis verkleden, wat een luxe!

Je vindt je eigen buurt zo prettig

De wijk waar je al jaren woont en waar je iedereen kent, verlaat je liever niet. Al je favoriete winkels zitten in de buurt en je hebt voor alle boodschappen een vast adresje. Als je in de toekomst bij je vriend/buurman wilt intrekken is dat dus geen probleem. Je hoeft immers je geliefde buurtje niet te verlaten.

Je houdt niet van verhuizen

Afgezien van het feit dat je je wijk niet wilt verlaten, raak je al gestrest zodra je aan verhuizen denkt. Als jij en je buurman verliefd op elkaar worden en in de toekomst willen samenwonen, is al die verhuisstress helemaal niet nodig. Je hoeft sowieso geen verhuisbedrijf in te huren en uren door te brengen met pakken. Je nieuwe geliefde heeft al je bezittingen snel genoeg van het ene appartement naar het andere verhuisd!

Recente acties en artikelen

Opzoek naar een Sugarbaby? Dit kan je tegenkomen!

sugarbaby

De sugardaddy en sugarbaby zijn hotter dan ooit! Er zijn meerdere datingsites die daar op inspringen zoals bijvoorbeeld Richtmeetbeautiful of Suikerarrangement. Het belangrijkste doel van deze sites is om mensen, met specifieke over...

25 juli 2018

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017