Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating       Victoria Milan   Seksbuddy  

Vijf slechte goede ideeën voor de eerste date

Beste heren, er zijn van die dingen die een goed idee lijken voor een eerste afspraakje, maar die het eigenlijk helemaal niet zijn. Lees en leer!

eerste date

Overdressed zijn

Vrouwen zijn niet de enigen die vooraf aan een date uren voor hun kast staan. En net zoals zij hebben mannen soms de neiging het er veel te dik bovenop te leggen om ‘indruk te maken’. Maar pas op: in een driedelig pak aankomen terwijl je meer een jeans/t-shirt-type bent, kan al snel in je nadeel werken, vooral als het niet overeenkomt met de stijl van de locatie waar je hebt afgesproken.

 

Te laat komen

Sommigen zullen zeggen dat het helemaal niet erg is om te laat te komen op een afspraakje. Dat zou namelijk de indruk wekken dat je een druk (sociaal) leven heb, vol verplichtingen, en dat je dus geen wanhopig type bent dat niet echt een eigen leven heeft. Luister hier echter niet naar! Te laat komen is voor veel vrouwen een gebrek aan elegantie en zelfs respect. Neem dit risico dus niet.

 

Indruk willen maken

Wanneer we bij iemand in smaak willen vallen, vooral tijdens een eerste ontmoeting, komt het vaak voor dat we tot onze eigen verbazing een beetje een rol spelen om een betere indruk te geven. Dit is menselijk. We bedenken favoriete bezigheden die eigenlijk niet helemaal waar zijn of doen interessant over bepaalde bestemmingen waar je in werkelijkheid nog geen dag bent geweest. Kortom, we gooien het er veel te dik bovenop, alleen maar om leuk over te komen bij de dame in kwestie. Dit is een echter een grove fout. Ze zal hier doorheen prikken en wanneer dat gebeurd is, is de kans klein dat er een twee date komt.

50/50 betalen

Onder het mom van ‘vrouwelijke onafhankelijkheid’ zullen sommige mensen het misschien een goed idee vinden wanneer je voorstelt om ieder de helft te betalen. Vrouwen zouden dit wel waarderen. Nou.. niet dus! Al zijn vrouwen hartstikke modern en verdienen de meesten gewoon hun eigen geld, ze verwachten toch van de man dat hij de rekening betaalt. En al helemaal bij een eerste date! Wees dus gewaarschuwd.

Een kus afdwingen

Als je toenadering zoekt haar te zoenen en je merkt dat ze hier niet op ingaat, dring dan vooral niet aan. In dat geval is ze er zonder twijfel nog niet aan toe (of ze vind je niet leuk). Jouw opdringerigheid zou gezien kunnen worden als een gebrek aan respect en ze denken dat je geen rekening houdt met haar. Heb een beetje geduld, het is immers nog maar de eerste afspraak.

Recente acties en artikelen

Opzoek naar een Sugarbaby? Dit kan je tegenkomen!

sugarbaby

De sugardaddy en sugarbaby zijn hotter dan ooit! Er zijn meerdere datingsites die daar op inspringen zoals bijvoorbeeld Richtmeetbeautiful of Suikerarrangement. Het belangrijkste doel van deze sites is om mensen, met specifieke over...

25 juli 2018

Pas op voor datingscam!

Datingscam en misleiding op datingsites, dat is iets waarmee we niets te maken willen hebben uiteraard. Wij zien iedere dag meerdere scammers langskomen in de review die we doen voor onze datingsites Knuz.nl en Relatieklik.nl. Als be...

9 juni 2017