Hoe Flirt Je Met Vrouwen Via Whatsapp?

Hoe Flirt Je Met Vrouwen Via Whatsapp?

Hoe Flirt Je Met Vrouwen Via Whatsapp?
7 juli 2020

Heb je geen idee hoe je moet flirten met de leuk meid die je op whatsapp hebt? Geen zorgen! Het is helemaal niet zo moeilijk om te leren en wij gaan je erbij helpen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat je zelfs kan flirten wanneer het onderwerp daar niet juist voor lijkt te zijn. Het is namelijk één van de basisprincipes van het flirten om de conversatie een beetje te draaien. 

Wat kan je zeggen?

Er zijn een aantal manieren die, volgens de psychologie, ideaal zijn om een grote aantrekkingskracht te creëren. Wanneer je deze combineert, vind je al snel de beste zinnen en grappen om te sturen om een vrouw aan de haak te slaan. Lees dus snel verder!

Gebruik jullie verleden

Het is nou eenmaal zo dat wanneer je herinneringen hebt, je brein soms valse herinneringen ertussen plaatst. Dit is voor deze tip echter helemaal geen probleem. Denk terug aan de herinneringen die je met deze persoon hebt. Misschien zijn jullie al jaren bevriend, of hebben jullie elkaar juist op een feest ontmoet een paar weken terug. Gebruik de herinneringen die je hebt om samen met lof terug te denken aan die leuke momenten en bouw daarmee een band op die jullie nog dichter bij elkaar brengt. 

Een beetje plagen kan geen kwaad

Pesten en voortdurend plagen kan erg vervelend zijn, maar een vlotte opmerking met een knipoog kan zo nu en dan echt wel. Wanneer ze je een foto stuurt met een nieuwe outfit, zeg dan bijvoorbeeld iets als “Zo zo, jij hebt wilde plannen” en voeg daar een speelse smiley aan toe. Zo weet ze gelijk dat je haar een beetje aan het plagen bent en zal ze hier met plezier op ingaan. 

Spiegel haar gedrag

Deze tip helpt zowel bij het vormen van een goede band als het laten zien aan je gesprekspartner hoe zij zich eigenlijk gedragen. Stel, jij stuurt graag leuke vragen en uitgebreide antwoorden, maar je krijgt steeds maar een kort antwoord, dan heeft het voor jou ook geen zin om er veel moeite in te stoppen. Antwoord je op dezelfde manier, en er komt geen voortgang, dan kan je het beter laten. Als zij dan toch inzet toont, weet je dat ze toch graag met je blijft praten.

Wanneer ze juist lekker actief is, veel grapjes maakt en regelmatig foto’s deelt, dan kan jij dit ook doen. Het laat zien dat je om haar geeft.

Spiegel haar schrijfstijl

Naast het spiegelen van gedrag, is het spiegelen van schrijfstijl ook ideaal om een band te vormen. Wanneer ze dus veel smileys gebruikt, mag je er zeker ook een paar meer gebruiken. Wees echter niet té overdreven, anders kan het juist afknappend werken. Wees niet bang om wat afkortingen te gebruiken wanneer zij dit ook doet. 

Met deze tip bouw je een onbewust gevoel van verbondenheid op waardoor ze zich meer tot je aangetrokken zal voelen. Daarnaast voorkomt het in veel gevallen miscommunicatie. Met de tijd 
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een heel ander persoon lijkt door je schrijfstijl, maar een paar details overnemen kan echt geen kwaad. 

Het fijne aan deze tips is dat ze ook op allerlei andere platforms werken, zoals via de chat op datingsites als Lexa.nl.


Bezoek Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden