Hoe Krijg Je Iemand Mee op een Date?

Hoe Krijg Je Iemand Mee op een Date?

5 mei 2020

mee op dateJe kent iemand waar je al een tijdje interesse in hebt. Misschien is het wel de leuke collega van de derde verdieping, of juist een interessant persoon die je via een datingsite hebt ontmoet. Wanneer je nog niet zo bekend bent in de datingwereld, dan kan het best spannend zijn om iemand mee te vragen op een date. Gelukkig is het veel makkelijker dan dat je wellicht denkt. Hoe je iemand mee uitvraagt, hebben wij voor je uitgeschreven.

Bedenk een leuke openingszin

Niets is leukers dan een interessante en creatieve manier om iemand mee uit te vragen. Sommige mensen raden je graag aan om een openingszin gebruiken. Hoewel we het hier in principe mee eens zijn, moet je er wel voorzichtig mee omgaan. Er zijn namelijk ontzettend veel “goede” openingszinnen op het internet waar veel mensen gebruik van maken. Er zijn hier twee dingen die daar vaak fout mee gaan:

1. Het is geen leuke openingszin

2. Juist omdat iedereen deze gebruikt kent je date deze waarschijnlijk al

Bedenk zelf juist een leuke zin die van toepassing is op je date en/of de situatie waarin jullie je bevinden. Daarmee heb je veel sneller beet. 

Ergernissen en Clichés

Hoewel onorigineel overkomen niet al te best is, is een cliché zijn nog erger. Denk hierbij aan de openingszin die je date al honderden keren voorbij heeft horen komen. Wanneer je op een date gaat met iemand, wil je je speciaal voelen, niet een nummertje. Zorg er daarom voor dat je natuurlijk overkomt. Wees eerlijk en vertel grapjes die origineel en leuk zijn.

Wees Jezelf

Je hoort het al vaak genoeg, maar het is ook écht waar. Wanneer je op een date wil gaan met iemand kan je het beste gewoon jezelf blijven. Een gemaakte persoonlijkheid wordt zo doorprikt door de waarheid en zorgt voor meer problemen dan genot. Volg je hart en zeg wat je voelt. Dit komt zowel natuurlijk over als dat het eerlijk is. Als je bang bent om te stuntelen, moet je je niet te veel zorgen maken. Je date zal je eerlijkheid op prijs stellen. 


Bezoek Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden