Hoe word je meer dan vrienden als je date

6 januari 2015

visionHet is je gelukt je hebt een date! Je vindt haar echt leuk en wilt voorkomen dat ze jou na de date alleen nog als vrienden wilt zien. Kan dat? Er zijn wel degelijk manieren om jezelf te helpen en de kansen te vergroten dat zij meer wil dan alleen vriendschap.

Gedraag je niet als een vriend

Eén van de redenen dat een vrouw vrienden wordt met een man is omdat hij zich gedraagt als vriend. Je niet gedragen als een vriend moet je niet verwarren met onaardig zijn. Het kenmerk van een vriend is dat er een band is maar geen aantrekkingskracht. Om ook daadwerkelijk een relatie aan te gaan waarbij o.a. ook gezoend wordt, is dat wel nodig. Je hoeft je dus niet onaardig op te stellen, maar je moet ook niet alles doen wat een vriend doet. Ze kan zelfs je erg leuk vinden, maar als jij je puur als een vriend opstelt. Zal dit gevoel bij haar langzaam wegebben omdat ze denkt, dat er toch niet meer in zit. Dat risico loop je dus wanneer jij alleen maar de indruk wekt met haar vrienden te willen zijn.

Hoe zorg je ervoor dat ze meer wilt

Wanneer jij het onbewust of bewust doet overkomen, dat jij vrienden wilt zijn en er niet meer inzit. Dan loop je het risico om haar te verliezen. Wat kan je doen zodat zij jou wel als meer ziet? Het meest simpele is met haar flirten en speels zijn. Dit zorgt ervoor dat je haar niet de liefde hoeft te verklaren en haar voor het blok zet. Maar tegelijkertijd laat je haar wel voelen dat jij interesse hebt in meer dan alleen vriendschap. Bij flirten ben je speels met elkaar bezig. Je plaagt over en weer en als de ander dit oppakt en erin meegaat. Dan ontstaat zowel bij jou als haar het gevoel, dat jullie weleens meer dan vrienden kunnen worden. Vaak is het zo als de spanning oploopt en jullie samen zijn, dit een keer eindigt in een zoen. Dit hoeft heus niet de eerste keer te zijn als je haar ziet. Het gaat vaak ook zeer geleidelijk. Wat je bij vriendschap ook niet hebt, is dat je elkaar op de wat meer intiemere plekken aanraakt en streelt. De hals en de binnenkant van de dijen zijn geen plekken die je normaal gesproken bij een gewone vriendin aanraakt. Wanneer er een kans bestaat dat je meer dan vrienden wordt, dan kan je dat lichamelijke contact wel zoeken. Dit gaat vaak automatisch, je pakt haar hand vast, raakt haar haren aan, legt je hand op haar been. En als ze jou ziet zitten en zich comfortabel bij je voelt, zal ze jou aanraken en vindt ze het fijn dat jij lichamelijk toenadering zoekt. Dus als jij je kansen op meer dan vriendschap moet vergroten. Flirt met haar, wees speels en durf ook de lichamelijke toenadering te zoeken als je het heel gezellig met haar hebt. Denk je nog wat meer hulp nodig te hebben om meer dan vriendschap te krijgen? http://www.dating360.nl/meer-dan-vrienschap/word-meer-dan-vrienden/


Bezoek Pepper.nl

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden