Met Deze Zes Tips Leer Je Hoe Je Met een Vrouw Kunt Flirten!

12 maart 2020

flirten met vrouwenFlirten lijkt synoniem te staan aan daten. Wanneer je hoopt dat een potentiële partner met je op een date wil gaan, of dat zij jou ook leuk vinden, dan is flirten een goede manier om daarachter te komen. Toch kan je je nog wel eens afvragen of je wel de juiste technieken hebt gebruikt, of dat ze überhaupt wel interesse in je heeft. Vrouwen willen meer dan een simpele knipoog en een drankje. Ze willen een man met charmes, goede manieren en humor. Vandaag geven wij je meerdere tips om te flirten met vrouwen!

Laat haar voelen als een “work of art”

Wat vind jij nou een prachtig kunstwerk? Vertel haar dat ze je daaraan doet denken, of dat zij dezelfde aura ervan heeft. Wees niet te technisch, maar juist direct en met een lach. Behalve dat het haar een leuk compliment geeft, laat het ook direct zien dat je wel degelijke interesse hebt in kunst. Wees niet bang om je gevoelens te uiten en om eerlijk te zijn. 

Geef haar de film blik

Als je wel eens een romantische film hebt gezien, ken je het vast. De blik waarin een man diep in de ogen van een vrouw kijkt, en er een glimlach op zijn gezicht verschijnt. Daarna bloost de vrouw en kijkt ze weg. Dit doet ze omdat het vlinders geeft. Wanneer je een vrouw deze look geeft, is de kans groot dat ze hetzelfde zal reageren.

LET OP: oefen thuis eerst in de spiegel voordat je dit in het echt probeert. Er zit namelijk een dunne lijn tussen charmant en creepy. 

Onthoud de kleine details

Let goed op wanneer ze iets verteld, hoe klein het ook is. Al deze dingen kunnen later van pas komen, of je nou op zoek bent naar een cadeau voor haar verjaardag, of omdat je haar beter wil laten voelen. Ook wanneer je aan het eind van de avond een ding herhaalt wat zij aan het begin heeft verteld, dan zal zij dit zeker waarderen.

Geef haar ruimte

Zowel mannen als vrouwen houden er niet van om onder druk gezet te worden. Dus wanneer je haar om haar naam of nummer vraagt, en ze deze liever niet wil geven, dan is het het beste om haar met rust te laten. Je mag natuurlijk aangeven dat je graag nog eens contact zou willen, maar als zij geen interesse heeft, dan houdt het op. Zelfs wanneer het eerst juist op een heel succesvol gesprek/date leek. 

Gebruik humor

Een gesprek hoeft helemaal niet 100% serieus te zijn, maar let erop dat je niet de hele tijd grappen aan het maken bent. Houd ze luchtig en niet-beledigend. Een woordgrapje kan dus altijd. Wanneer je een vrouw aan het lachen maakt, zal ze zich sneller op haar gemak voelen en een wat dieper gesprek met je voeren.

Wees relaxed

Het vinden van een date heeft geen haast, hoe graag je het ook wil. Ontspan, praat over dingen die jullie beiden leuk vinden en neem te tijd om haar te leren kennen. Je hoeft niet gelijk het bed in te duiken of te trouwen. Mocht er wel sprake zijn van een seksueel gespreksonderwerp, zorg dan dat zij dat initieert. 

Flirten blijft leuk wanneer beide partijen in hun comfortzone zitten/blijven. Het is helemaal niet erg om een beetje uit te dagen, maar weet wanneer je moet stoppen. Speel op elkaar in en geniet van de avond! Als het niet lukt, dan is dat natuurlijk jammer, maar geen ramp. Je leert van elke poging weer wat nieuws totdat je de juiste ontmoet!


Bezoek Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden