Zit je in een relatie en ben je op zoek naar wat meer spanning? Mis je de passie, enthousiasme en de affectie? Victoria Milan helpt je graag met dit ‘probleem’. Victoria Milan is een van Europa’s grootste datingsites waar gebonden mannen en vrouwen op zoek gaan naar een dicrete affaire. Of het nou gaat om een vriendelijke flirt, een one-night stand of een langdurig affaire, Victoria Milan zorgt ervoor dat je in een veilige en vertrouwelijke omgeving bent.


Victoria Milan Aanmelden


Het aanmaken van een anonieme profiel bij Victoria Milan gebeurd binnen enkele minuten en is ook kosteloos. Het enige wat je zal doen is het inschrijvingsformulier invullen. Hier zul je enkele persoonlijke gegevens moeten invullen zoals je geslacht, waar je naar op zoek bent, geboortedatum, een voornaam, etc... Indien je dit alles hebt ingvult, geef je aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van de site. Vervolgens wordt je verwezen naar je profiel waar je je foto’s kunt uploaden en het proiel verder kunt invullen.


Victoria Milan Mogelijkheden


Als vrouw kan je na het verifieren van je account, onbeperkt gratis gebruik maken van alle functies van Victoria Milan. Helaas is dit niet het geval bij de mannen, zij kunnen alleen gebruik maken van de standaard gratis mogelijkheden, namelijk: eigen profiel aanmaken, profielen en foto’s van anderen bekijken, profielen opslaan in favorieten, onbeperkt knipogen versturen en anonimiteitsgarantie. Als man wil je ook graag ongelimiteerd berichten versturen, dit kan alleen als je overstapt naar een Premium Membership. Met zo een lidmaatschap kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van de site, waaronder: alle gratis functionaliteiten, zoekopdrachten bewaren, onbeperkt privé-berichten sturen, gebruik maken van de live chat, zien wie er geïnteresseerd in je is, profiel anoniem maken met Anonimity tools en volledig gebruik maken van de App.


Victoria Milan Kosten


Mannen die twijfelen om zich tot Premium lid te maken, hebben de mogelijkheid om voor € 1, 48-uren lang, de site te gebruiken als Premium lid. Hierdoor krijg je dan een beeld van hoe de site in elkaar zit. Indien je toch kiest om Premium lid te worden, zal er een kleine vergoeding van je gevraagt worden. De prijzen voor een Premium Lidmaatschap ziet er als volgt uit:


•    1 maand     = € 54,99
•    3 maanden     = € 116,97 = € 38,99 per maand
•    6 maanden     = € 173,94 = € 28,99 per maand
•    12 maanden     = € 227,88 = € 18,99 per maand


Victoria Milan Reviews

 • Een aantal dames op Victoria Milan zijn de 50 ruim gepasseerd, maar reageren evenmin. Het leed zou enigszins worden verzacht als je tenminste een afwijzing zou krijgen. Bijv. twee woorden Ďgeen interesseí. Je krijgt geen reactie, geen antwoord en van zijn lang zal ze leven geen affaire. Mannen boven de 50 hebben op deze site geen schijn van kans.

  De vrouwen die mij hebben afgewezen hebben dat op een nette, charmante en fatsoenlijke wijze gedaan. Daarvoor mijn

  welgemeende dank. Helaas zijn er ook vrouwen die er een satanisch genoegen van krijgen om je aan lijntje te houden.

  Die raad ik aan een hondje te nemen, dan kun je die aan het lijntje houden.

  Door Alex op 1 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Victoria Milan

Schrijf je eigen review over Victoria Milan