Date4Cash bieden voor je date!

Date4Cash is een datingsite waar mensen kunnen bieden op dates. Al een hoop mensen hebben gebruik gemaakt van deze nieuwe manier van daten. Het fijne van Date4Cash is dat je niet meer dagen lang hoeft te chatten en mailen. Wil jij daten met iemand die echt iets voor jou over heeft?  Op Dat4cash zijn genoeg leuke mensen, die tegen een kleine vergoeding, met jou mee uit willen. Bied jij hun deze kans door een leuk bod te doen? Je zult er echt van opkijken hoe leuk het kan zijn op Date4cash. Ben jij ook zo zat van mannen en vrouwen die maar één ding willen?  Meld je dan gratis aan op de site en vind een geschikte partner. Mocht de date nauw niet zo geslaagd zijn? Vergeet dan niet dat je een echte date hebt gehad. Hoe werkt Date4cash? 

 1. Bied op een persoon waarmee jij wilt daten
 2. Wordt jouw bod geaccepteerd, dan wordt je doorverwezen naar een betaalmodule. Het betreffende bedrag maak je over naar D4C Media. ( Beheert het geld totdat date heeft plaatsgevonden)
 3. Plan een datum in en maak met je smartphone een foto van jezelf. Mail deze vervolgens naar [email protected]
 4. Mocht de date om wat voor redenen niet zijn doorgegaan, dan wordt het biedingsbedrag weer teruggestort op je rekening.  Op deze manier loop je geen risico
 5. Geaccepteerde biedingen, dienen voor 48 uur betaald te zijn. Hierna worden deze automatisch verwijderd.
 6. Door een bod te accepteren weet je meteen of de bieder serieus is, of juist niet. Als je bod is geaccepteerd kom je automatisch voor op nul te staan.

Date4cash datingadvies

 1. Accepteer geen geld tijdens een date
 2. Maak geen geld over naar naar je date
 3. Ontmoet elkaar in openbare gelegenheden
 4. Toon respect
 5. Maak er een leuke dag van

 


Reviews over Date4Cash

 • Sterke punten
  Viel me op dat dit echt een oprechte website is. Ik heb een date gehad met een leuke jongen en kreeg na het mailen van de date foto keurig het bedrag op mijn rekening gestort. Verder staan er leuke profielen op.

  Zwakke punten
  geen

  Door sanne op 8 januari 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Date4Cash

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Date4Cash
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden