Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

Vegadates datingsite

Vegadates.nl is een ontmoetingssite voor iedereen die zich ook maar enigszins aangesproken voelt door een vegetarische of meer plantaardige leefstijl. Zowel singles als mensen die vriendschap zoeken of activiteiten met elkaar willen ondernemen zijn van harte welkom. Ook zijn er rubrieken voor wonen/vakantie, spiritualiteit en diverse. Kortom, een site om contact te leggen met andere bewust levende personen in Nederland en België! Regelmatig worden er ontmoetingsdagen georganiseerd, verschijnt de e-nieuwsbrief, wordt een blog geschreven of lees je een nieuw succesverhaal.

Hoe gaat e.e.a. in zijn werk? Eerst schrijf je je gratis in. Daarbij maak je al een advertentie aan in een van de rubrieken. Vervolgens ben je een week lang tijdelijk lid en kun je twee berichten versturen en antwoorden op andere berichten. Tevens kun je tot 6 advertenties aanmaken in de verschillende rubrieken. Na die week word je slapend lid en kun je nog steeds antwoorden op berichten en je profiel/advertenties bewerken. Word je volledig (betalend) lid, dan kun je volop anderen benaderen, en o.a. chatten. De lidmaatschapsbedragen zijn: 1 maand 9,95, 3 maanden 15,95, 6 maanden 23,95 en een jaar 39,50.

Op Vegadates gaat iedereen respectvol met elkaar om, ondanks dat eet- en leefpatroon soms nogal uiteenloopt onder de leden. Op Vegadates schrijft (bijna) niemand zich zomaar in, men voelt zich aangesproken door het ideaal achter de site: een mooiere wereld voor mens, dier, planeet.

Neem eens vrijblijvend een kijkje en lees bijvoorbeeld het succesverhaal van de ouders van de eerste officiële Vegadatesbaby Jari!

 • Beoordeling:

  Ontwerp

  Inhoud

  Navigatie

  Een site om je thuis te voelen

  Sterke punten:

  De gemeenschappelijke interesse in een vegetarische leefstijl is er al, je hoeft dat (meestal) niet uit te leggen. Lage lidmaatschapskosten en niet oppervlakkig. Overzichtelijk, een site om je thuis te voelen. Ook voor vriendschappen, activiteiten etc.!

  Zwakke punten:

  Je moet zelf actief zijn, het is niet zo (zoals bij de meeste datingsites) dat je meteen een hoop post ontvangt (ondanks dat er toch een hoop leden op staan). Eigenlijk is dat niet erg, want aan oppervlakkige berichten heb je niet veel uiteindelijk.

  Review:

  Ik heb een paar leuke contacten op de site. Het gaat mij om vriendschap en een beetje 'sparren' over het leven met mensen die 'bewust' bezig zijn. Die tref je er zeker. Ze organiseren ook ontmoetingsdagen en van mij mogen dat er wel meer zijn!
  Veel mogelijkheden, zoals Prikbord en chatten, succesverhalen, waar je zelf je bijdrage aan kunt leveren.
  Is deze review waardevol voor jou?
  like
  0
  like
  dating-sites-vergelijken.nl

  BEOORDEELD DOOR:
  Catharina
  02 december 2012

Datingsite kenmerken

Kosten per maand € 9,95
Kosten per jaar € 39,50
Gratis berichten ja
Gratis reageren ja
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden Niet bekend
Erotische contacten nee
Internationaal daten nee
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite nee

Er zijn nog geen artikelen geschreven

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 500Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)