50plusmatch.nl is één van de grootste datingsites voor 50-plussers. Over het algemeen vind je hier hoog opgeleide singles die serieus op zoek zijn naar een partner. Dit is niet de enige groep,  je hebt ook een hoop singles die een andere opleiding hebben genoten. Ruim meer dan de helft, 59 procent van de leden is vrouw en 41 procent is man.

50Plusmatch Aanmelden

Bij 50Plusmatch kun je snel en eenvoudig een profiel aanmaken. Eerste wat jij zal doen is het inschrijvingsformulier invullen. Hier geef je aan van welk geslacht je bent, een troetelnaam, e-mailadres en een wachtwoord. Na dit gedaan te hebben zul je op een pagina komen waar je het profiel moet invullen. Je bent natuurlijk niet verplicht om alles in te vullen, maar hoe meer je over jezelf vertelt, hoe groter de kans op een match. Verder moet je niet vergeten om een paar foto’s van jezelf te plaatsen. Hierdoor zullen de leden jouw profiel interessanter vinden.  Wanneer je klaar bent met het invullen van je profiel, kun je direct van start gaan met het zoeken naar een leuke date.

50Plusmatch Mogelijkheden

50Plusmatch biedt jou de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken. Hierdoor krijg je automatisch toegang tot de standaard mogelijkheden zoals een eigen profiel samenstellen, 10 foto’s bij je profiel plaatsen, een eigen zoekprofiel samenstellen, onbeperkt zoeken naar leden, 10 interesse berichten versturen per dag, oproepen bekijken en gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap. Indien je gebruik wilt maken van alle mogelijkheden van de site zal je moeten overstappen naar een betaalde lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je gebruik maken van de volgende mogelijkheden: het versturen van persoonlijke berichten, zien wie je profiel heeft bezocht, onbeperkt interesse berichten sturen, het zoekprofiel van andere leden zien, gebruik maken van de messenger, gebruik maken van Things2Share en zien wie volledig of gratis lid is.

50Plusmatch Kosten

Inschrijven bij 50Plusmatch gebeurd helemaal gratis. Als gratis lid kun je gebruik maken van de standaard mogelijkheden. Wil je echter gebruik maken van alle mogelijkheden van de site, dien je hiervoor een betaalde lidmaatschap aan te schaffen.

De kosten voor zo een lidmaatschap zijn:

 • 1 maand voor € 29,95 per maand met een Full membership
 • 3 maanden voor € 19,95 per maand met een Full membership
 • 6 maanden voor € 14,95 per maand met een Full membership 

Op 50Plusmatch kun je gebruik maken van de meest gangbare Nederlandse betaalmethoden, zoals: iDeal, Kredietkaart en PayPal.

Kosten per maandVanaf € 9,95
Aantal ledenNiet bekend
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

Artikelen over 50plusmatch

Valentijnsactie bij 50plusmatch

Krijg deze maand 3 dagen gratis een volledig lidmaatschap op 50plusmatch. Deze actie loopt van 7 t/m 15 februari 2015 en geldt voor nieuwe leden. Wees er dus snel bij en wellicht vind jij dit jaar jouw Valentijn op 50plusmatch, nog voor Valentijnsdag! ... [...]

50plusmatch actie, gratis maanden actie code

Bij 50plusmatch is het weer actie en met deze actie code GV2015 krijg je als je op de betaalpagina gaat afrekenen extra maanden. 3 maanden lidmaatschap wordt 4 maanden lidmaatschap 6 maanden lidmaatschap wordt 8 maanden lidmaatschap 12 maanden lidmaatschap wordt 15 maanden lidmaatschap De actie is slechts van tijdelijke aard dus je moet er snel bij zijn als je er gebruik van wilt maken. ... [...]

50 plusmatch, 3 dagen gratis proberen

Bij 50plusmatch.nl is er weer volop actie. Zo kan je als je je aanmeld in de periode 10 tot en met 26 oktober 2014, 3 dagen gratis gebruik maken van een full membership. Neem nu dus gratis een kijkje. Over 50plusmatch 50plusmatch is één van de grootste datingsites voor 50 plussers. Je vindt het over het algemeen hoog opgeleide singels die opzoek zijn naar een serieuze relatie. De site is goed ... [...]

3 dagen gratis full membership - 50plusmatch

Per direct start 50plusmatch met een super toffe actie! 50plus dating is één van de hardst groeiende markten op gebied van dating en daar kan jij nu extra van profiteren: Je kunt tijdelijk vrijblijvend gebruik maken van een 3 Dagen Gratis Full Membership. Deze actie loopt tot 15-7-2014.   3 dagen gratis daten op 50PlusMatch ... [...]

Ontvang nu 3 dagen gratis full membership bij 50plusmatch

Op zoek naar een leuke match die bij jou past? 50plusmatch heeft in de periode van 5 tot en met 12 mei 2014 voor alle nieuwe leden 3 dagen een gratis full membership. Start gelijk met daten bij dé grootste datingsite voor 50-plussers en profiteer van deze actie! 3 dagen gratis full membership bij 50plusmatch ... [...]

50plusmatch Reviews

  goed

  prima site 100% echt

  Sterke punten
  prettige navigatie.

  Zwakke punten
  inloggen is wel eens eens probleem als nieuw lid

  prima

  Sterke punten
  een zeer serieuze site

  Zwakke punten
  moeite met activeren als niet betalend lid

  Vreselijk!

  Ik heb nog nooit zo'n verzameling van losers, onfatsoenlijke en zielige mannen bij elkaar gezien. Gerommel met leeftijden, zitten veel mannen op die stukken jonger zijn dan 50 en ook voor hun vrienden een oudere vrouw zoeken. Slecht taalgebruik terwijl mannen pretenderen hoog opgeleid te zijn.
  Komen afspraken niet na, of verdwijnen spoorslag. Verschillende mannen hebben een soort dating verslaving, waardoor er weinig respect voor vrouwen is ontstaan, worden grof als je ze via een standaard afwijzingsberichtje laat weten geen interesse te hebben.
  Na ongeveer 6 weken wist ik niet hoe snel ik van de site af moest. Voor mij nooit mee. Ik heb een mooi huwelijk achter de rug, mijn man overleed helaas, maar hier waag ik me nooit meer aan.
  Ik hoop dat ik een uitzondering ben, en wens anderen meer succes!

  Sterke punten
  Overzichtelijke site<br />
  Gebruiksvriendelijk<br />
  Goede service

  Zwakke punten
  Aan en afloggen wat omslachtig

  Is soms wat vreemd

  Sterke punten
  Serieuze mensen zitten op deze site

  Zwakke punten
  Jammer genoeg nog niet die persoon gevonden... of komt dit door mij?

  50plusmatch.nl - serieuze datingsite

  De meeste vrouwen die ik heb gesproken waren erg respectvol naar mij toe. Een van hen vertelde zelfs dat ik mijn profielgegevens even moest aanvullen. Ik ben dus vol lof te spreken over 50plusmatch. Ook wanneer ik onderweg ben, heb ik via mijn mobiel contact.

  Sterke punten
  mooi en overzichtelijk<br />
  echte mensen online<br />

  Zwakke punten
  niet in het bijzonder

  50plusmatch.nl ervaring

  Enige tijd geleden toch het besluit genomen om mij in te schrijven op 50plusmatch.nl. Ik kon 3 dagen gratis alles uitproberen. Zodra er weer een actie als deze is, moet je dit gewoon proberen. Het werkt heel eenvoudig. Je kunt gewoon op zoek gaan en vervolgens klikken op "chatten". Er verschijnt dan een venster waarin je berichten met elkaar kunt uitwisselen. Qua navigatie en chatten een dikke voldoende.

  Sterke punten
  prettige navigatie<br />
  aangename chatfunctie

  Zwakke punten
  Niet veel leden

  leuke ervaring met 50plusmatch

  Ik heb mij een tijdje geleden aangemeld op 50plusmatch. Ik heb alleen maar positieve contacten gehad tot nu toe.

  Sterke punten
  Veel contacten gehad<br />
  overzichtelijk<br />
  Goede service<br />
  Niet duur

  Zwakke punten
  .

  3 dagen gratis lidmaatschap is een leuke actie!

  Ik vind dit een leuke actie van 50plusmatch. Normaal moet je eerst betalen om gebruik te maken van een datingsite. Ik heb al wat contacten kunnen leggen. Daarmee is gelijk mijn vooroordeel weggenomen. Ik dacht echt dat datingsites niet werkten, maar het tegendeel is bewezen.

  Sterke punten
  Leuke datingsite<br />
  Alle betaalde opties zijn gratis voor 3 dagen<br />

  Zwakke punten
  Jammer dat het maar voor 3 dagen is.

  Mijn huidige partner gevonden via 50plusmatch

  Ik ben goed te spreken over 50plusmatch. 2,5 jaar kwam ik in contact met een leuke vrouw die nog steeds mijn partner is. Ook heb ik destijds meerdere keren afspraakjes gehad. Dit verliep zeer goed.

  Sterke punten
  overzichtelijk<br />
  thuiswinkelwaarborg<br />
  werkt goed<br />

  Zwakke punten
  -

Bezoek 50plusmatch

Schrijf een review