• Sander

  Review over Qupid

  Prima

  Prima,

  leuk, gebruiksvriendelijk en weinig kosten om erotisch contact te hebben. Je kan ook normaal contact hebben maar ik denk toch dat de meeste voor spanning gaan op Qupid. Proberen waard!

  7 december 2018
 • Mario

  Review over Datingbord

  Mooie vrouwen

  Vrouwen in overvloed.

  Gewoon proberen, je zal niets te kort komen hier. De vrouwen hebben zin en je hebt binnen een week een date als je geen volle agenda hebt.

  7 december 2018
 • Tony

  Review over GayBuddy

  Propere site

  Het was voor mij erg lastig om vrij uit te praten over al mijn seksuele bedoelingen.. logisch en dat begrijp ik. Op GayBuddy wordt je hier gerespecteerd en praat je met gelijkgestemden. Iets wat voor mij ideaal is, daarnaast is de kans op een seksdate ook nog groot. Dat is dus alleen maar mooi meegenomen denk ik zo!

  Het was voor mij van groot belang om leuk contact te hebben met mannen. Gelukt! Ga zo door zou ik zeggen

  7 december 2018
 • Milo

  Review over Seksbuddy.nl

  Erg tevreden

  Hallo,

  Mensen hebben altijd meer te klagen dan dat ze iets positiefs willen vermelden. Ik kan jullie uit ervaring vertellen dat seksbuddy mij in ieder geval nog niet heeft laten zitten. Mensen hebben weinig geduld en gaan altijd uit van het negatieve.

  Het is mij zelfs zo goed bevallen dat ik er gewoon maandelijks gebruik van maak. No-strings attached en ff lekker van bil kunnen gaan met een bloedmooie vrouw, wie wil dat nou niet??

  De credits zijn tevens ook geen last, want die kosten geen drol.

  7 december 2018