• Olivier

  Review over Qupid

  (Y)

  Dikke pluim voor Qupid. Precies wat ik er van verwacht had. Goed te doen allemaal! Super naar mijn zin gehad en zeker voor herhaling vatbaar allemaal.

  29 januari 2019
 • Ingrid

  Review over Datingbord

  Vrouwen ook succes

  Hai,

  Mijn naam is Ingrid en ik heb het reuze naar mijn zin gehad op datingbord. Je staat voor de keus of je opzoek bent naar een man of vrouw. Gezien ik op mannen val en ik zelf een vrouw ben koos ik voor mannen. Ook hier kan je daar echt goed voor terecht!

  Heb het dus erotisch naar mn zin gehad haha. Zeker nog een keer proberen.

  29 januari 2019
 • Tim

  Review over GayBuddy

  Yes

  yes yes, prima. Goed te doen! Leuk! Vrijblijvend, kortom top!

  Tim

  29 januari 2019
 • Marcello

  Review over Seksbuddy.nl

  Op zijn tijd is dit prima

  Hi,

  leuke erotische site als je op zijn tijd ff zin hebt in erotisch contact. Hier moet je niet naar toe gaan als je denkt dat je een partner zal vinden. Daar heb je andere sites voor denk ik zo.. ik kwam hier naartoe gewoon puur voor het sexchatten.

  lachen man, beetje geil praten naar elkaar haha. Je hoort de raarste dingen soms!

  29 januari 2019
 • Sjoerd

  Review over Qupid

  Lust

  Hey allemaal,

  Het is bij qupid een zeer pikante boel. je kan alle kanten op denk ik. toch heeft erotiek wel de overhand. ik heb het naar mijn zin gehad en ben snel aan de slag gegaan. Het was me een genoegen om diverse dames te spreken.

  Heb slechts 50 credits gebruikt, dat was voor mij meer dan voldoende voor plezier. Ik raad het daarom ook zeker aan eens te proberen. Je bent zo online en hebt zo contact

  16 januari 2019
 • Wout

  Review over Datingbord

  Schitterende ervaring

  Bij datingbord werd het mij wel erg heet onder de voeten. Haha, op een positieve manier uiteraard, maar had het niet zo erotisch verwacht.

  Ik zal niet te veel melden, ik ben gewoon ontzettend tevreden en het was echt een schitterende ervaring haha, puur vanwege het feit dat je lekker erotisch kan zijn tegen elkaar. Je kan stoppen wanneer je wilt en dit alles tegen scherpe prijzen.

  16 januari 2019
 • Fernando

  Review over GayBuddy

  Leuk

  Hi everybody,

  mooie ervaring op gaybuddy gehad. Was niet zo zeer opzoek naar een echte liefde, maar wel naar erotisch contact. En dat kan je hier vinden.

  22 euro en 50 cent voor 25 credits, dat is wel echt super goedkoop. In die 25 credits heb ik wel een voldoening kunnen krijgen, een sexdate komt er denk ik ook nog wel aan. Een spaanse man op t oog, dus dat moet wel goed komen.

  16 januari 2019
 • Harry

  Review over Seksbuddy.nl

  Opwindend en erotisch

  Het viel me op dat seksbuddy echt super opwindend is, ik had het niet zo verwacht maar dit was echt super! Diverse reacties maar die van mij is wel gewoon erg positief hoor. Ben blij dat ik gebruik heb gemaakt van deze geile erotische site.

  Overigens zijn de kosten prima betaalbaar... hoef je je geen zorgen over te maken. aanbeveling!

  16 januari 2019
 • Coby

  Review over 50liefde.nl

  Nieuwe partner

  Ja hallo,

  ik vind dit dan wel 5 sterren waard. Als je aan het eind van de rit er een nieuwe partner aan over houdt. Nooit gedacht dat dit ooit zal gaan lukken, maar toch was het zo.

  Stom toeval denk ik dan, want op het eerste gezicht vond ik mn huidige partner eigenlijk helemaal niets, maar op een gegeven moment is die band zo positief dat het gewoon op alle vlakken klikte. Erg tevreden en ik raad het andere 50 plussers ook zeker aan.

  Bedankt
  Co

  Sterke punten
  - Daadwerkelijk een partner kunnen vinden

  Zwakke punten
  - Geen

  10 oktober 2018
 • Manon

  Review over 50liefde.nl

  5 sterren!

  Gewoon 5 sterren omdat ze het waar maken.

  50liefde, geweldig om je partner te vinden. In mijn geval dan. Duurde wel maar liefst een halfjaar, maar het wachten absoluut waard. Het aanmelden ging vrij gemakkelijk, de site is overzichtelijk , en gebruiksvriendelijk

  wel even in de gaten houden wat Marian inderdaad zegt.. voor de rest prima site en heeft mij een nieuwe partner gegeven en dol gelukkig mee.

  Sterke punten
  - Vrijwel alles.

  Zwakke punten
  - Niets

  3 oktober 2018