Reviews over Lexa

  • Nadat ik een paar maal gevraagd heb om mijn emailadres te wijzigen, blijk ik helemaal uitgeschreven te zijn, terwijl ik
    onlangs voor een jaar lidmaatschap betaald heb.
    Het is erg lastig om te achterhalen hoe je met Lexa in contact kunt komen, helaas helemaal niet telefonisch.
    Hopelijk komt mijn boodschap over en wordt de uitschrijving snel ongedaan gemaakt.

    Zwakke punten
    Geen mogelijkheid tot telefonisch contact met een van uw medewerkers, wat tot nu toe bij mij tot misverstanden en irritaties heeft geleid.
    Bij een poging een contactformulier in te vullen wordt gevraagd naar een code (of zo) die er echter niet bij vermeld staat..... Formulier wordt dus niet verzonden.
    Kortom: communicatie verdient duidelijk verbetering!
    Lastig te achterhalen hoe je wel in contact kunt komen.

    Door Tara op 23 september 2018 Reageer
  • Sterke punten
    Niet veel sterke punten. Als je iets zegt wat de site niet aanstast word je er af geflikkert en je kan op gern enkele maniet je weerwoord geven. Lijkt wel of ze nog in de jaren 40/45 leven waar je nikd mocht zeggen. Ik zou graag willen weten waar werknemers van deze site wonen. Ik had net voor 1 maand opgewardeerd dus 24,99 euro heeft lexa gestolen van mij. Hun hoofdkantoor opereerdook vanuit belgie om de nederlandse wet te omzeilen. Laffe dieven zijn het en als man heb je op deze site geenrecht

    Zwakke punten
    Als het hun niet aanstaat wat jij zecht ook als het conform de regels is word je er zo van af gegooidven je kunt nergens je weerwoord zeggen of je gelijk halen. Zij hebben alle macht ook als je betaald hrbt ben je je geld kwijt. Dieven zijn het!

    Door kwaat op 10 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je er iets van een opmerking meld in je tekst wat goed gekeurd moet worden word je er dus van af geflikkerd , wachtwoord klopt niet meer en als je die veranderd dan mag je er nog niet op.

    Dus als je in een vlak iets neerzet in de trend van "lijkt wel een no pay non cure" omdat je de flirts of berichten niet kan lezen zonder dat je lid word , dan beslist de Erdogan admin blijkbaar dat je verwijderd word

    Sterke punten
    none

    Zwakke punten
    Je mag je flirts of berichten niet zien zonder dat je lid word , en zeg je er iets van dan word je eraf geflikkerd.

    Dus als ze nu zeggen je mag berichten lezen maar alleen beantwoorden als je lid bent zou ik zeggen ja

    Door Art op 2 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • mijn ex van 2 jaar geleden, inmiddels getrouwd en een aantal andere nep figuren....op de site

    Sterke punten
    none

    Zwakke punten
    veel

    Door Lana op 16 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • na 6 maanden "premium" (anders kun je helemaal fluiten naar een antwoord) hou ik het wel voor gezien met lexa. De meeste leden zijn geen betalend member en kunnen hun ontvangen berichten dus niet lezen laat staan beantwoorden. Tenzij je als afzender premium membership afsluit. Maar de meeste dames krijgen zoveel berichten dat ze gewoon helemaal niets lezen. Kan ik ze eigenlijk ook niet kwalijk nemen.

    Je mag al blij zijn als je een vriendelijk "nee" terugkrijgt. De meeste events zijn borrels op werkdagen. Leuk, maar op werkdagen moet ik vroeg op en dan is de keuze een paar uur met openbaar vervoer of aan de cola. Of thuisblijven. Verder probeert lexa je zoveel mogelijk extraatjes af te laten sluiten (premium, control, lexamore).

    Verder als ik dan een keer een dame van "verweg" (Rusland, Panama, Brazilië) antwoord dat ik het toch wat dicht bij huis zoek krijg ik van lexa vervolgens allerlei voorstellen uit die regio's. Want je hebt tenslotte contact gehad met iemand uit die omgeving.



    Lexa heeft een app.Van diegenen die hun profiel invullen via de app krijg je dan alleen te zien "gescheiden,--,--". Echt handig zoeken.



    Kortom een hoop ergernis.



    In 6 maanden 1x gebeld met een dame. Verder geen resultaat.

    Sterke punten
    de zoekfunctie (handig)

    Zwakke punten
    - de zoekfunctie (werkt alleen niet)

    - lexa events vaak ver weg, borrels op werkdagen (hallo, moet vroeg op)

    - matches van lexa slaan nergens op:

    1) zij zoekt iemand tot 35. volgens lexa perfecte match (ik ben rond de 40)

    2) zij zoekt iemand tot 1.80, perfecte match (ben 1.95m)

    3) wil zij kinderen en jij niet: perfecte match

    4) is zij al meer dan 3 maanden niet meer online geweest: misschien heb jij wel geluk

    5) zoek jij iemand tot 40: lexa heeft nog wel iemand van 49 voor je in de aanbieding.



    Door GVR op 5 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!



    men niet door

    Sterke punten
    De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!



    ite komen niet door

    Zwakke punten
    De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!



    men niet door

    Door C. op 9 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Reacties vanaf deze site komen niet door

    Sterke punten
    Reacties vanaf deze site komen niet door

    Zwakke punten
    Reacties vanaf deze site komen niet door

    Door C. op 9 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Misselijk makende oplichterij. Met name het niet bereikbaar zijn vind ik te treurig voor woorden.

    Zelfs op een opzegging per aangetekend schrijven krijg je geen antwoord. Zij weten donders goed dat je voor de 25 euro die je van ze tegoed houd na je herroepingsrecht, niemand voor dit bedragje zijn rechtsbijstand in zal schakelen. Dat is dan makkelijk verdiend voor Lexa en het is je reinste oplichterij. Sneu dat je mensen die graag een leuke partner willen vinden zo oplicht en misleid.

    Aparte is dat wanneer je je profiel inactief maakt je wel direct een mail bevestiging krijgt met de mededeling dat dit niet automatisch het einde van je lidmaatschap betekend. Het lijkt wel een enge ziekte waar je niet van af komt. Ik heb de automatische incasso ten einde raad nu maar geblokkeerd. Ik kan nl aantonen mijn lidmaatschap beëindigd te hebben, namelijk met minstens 10 emails en een aangetekend schrijven.

    Door Date op 22 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slecht

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Rommelige en onoverzichtelijke site. Matches die ze je voorhouden slaan nergens op verkeerde leeftijgroep en aan de andere kant van het land wonende terwijl je een marche van 5 km van je woonplaats aan hebt gegeven. Ze zijn alleen maar bezig je allerlei andere memberships aan te smeren

    Door Esmeralda op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik via Lexa veel leuke contacten opgedaan. De site is gebruiksvriendelijk en de app ook. Ik gebruik de app naast de site en dat werkt heel goed.

    Sterke punten
    Veel leden

    Veel functionaliteiten

    Makkelijk zoeken en contact leggen

    Overzichterlijke site

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marion op 26 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • voor aantrekkelijke mannen moet je niet op Lexa zijn. Een enkele uitzondering daarvelaten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onduidelijk ingerichte website. Teveel zijwegen. Voordat je het weet betaal je voor een premium lidmaatschap. Nooit gewild.

    Opzeggen is helemaal niet mogelijk alleen als je een kwade mail stuurd naar de customer support. De links naar het opzeg gedeelte zijn niet zichtbaar op de mobile site. Misschien wel op de pc maar die heb ik niet meer.

    Door Nina op 10 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na eerst gratis lid te zijn geweest en uiteraard enkele bezoekjes te hebben gehad, toch lid geworden. Grote vergissing.... iedereen is HBO of hoger blijkbaar. Maar als je dan een berichtje stuurt, klappen deze dames blijkbaar dicht want reactie komt er nooit.(Geen positieve en ook geen negatieve)... Als jijzelf dan een keer eerst een berichtje ontvangt, en je reageert hier weer op, is het ook plotseling over en verdwijnt het profiel van de site. Zie er niet al te slecht uit, eigen huis, eigen zaak etc etc. Maar niemand zegt me dan waar het aan ligt...

    Was al sceptisch en deze hele ervaring heeft het bevestigt; op enkele goede reklame verhalen na, gebeurt er niets.....



    Sterke punten
    - eenvoudig in gebruik (als je eenmaal betaald hebt.....)

    - veel leden maar of ze echt zijn?

    Zwakke punten
    - Je kunt niet zien of iemand lid is

    - Ieder bezoekje op jouw profiel wordt aangemerkt als "interesse" wat dus meestal niet het geval is.

    - Allemaal HBO of hoger ????

    - Iedereen is aan het plaatjes kijken schijnbaar...want reactie komt er niet

    - kijk je bij je matches, staan er dames wereld wijd en ver buiten de leeftijd grenzen die je zoekt.... zit ik niet op te wachten

    Door Jammer op 30 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met het concept van Lexa is niet veel mis, wat ik overigens niet kan zeggen van de attitude van veel members. Plotseling niets meer laten horen zonder aanleiding zijn schering en inslag. Niet te vergeten het overheersende motto "Plaatje niet oké, weg ermee". Samengevat wordt er weinig rekening wordt gehouden met het gevoel van de ander. Dat is niet alleen slecht voor de sfeer en het zelfvertrouwen, maar ook voor het imago van een datingsite.



    Wat me wel opvalt is dat de meeste members er gemiddeld aantrekkelijker uitzien dan de gemiddelde bevolking en dat maakt me sceptisch. Omdat het niet representatief is, vraag ik me af of er niet mee gesjoemeld wordt. Tevens zou ik wel eens willen weten of alle non-actieve profielen worden verwijderd. Dit zou een verklaring kunnen zijn voor het uitblijven van feedback.

    Sterke punten
    - Goed concept

    - Overzichtelijk

    - Laagdrempelig

    - Voor ieder wat wils

    Zwakke punten
    - Een verbeterpunt dat zeker aandacht verdient is het opzeggen van het lidmaatschap, want de ingewikkelde procedure is niet klantvriendelijk.

    - Soms kan het uploaden van een profieltekst tot problemen leiden, maar dat wordt goed opgelost.

    - Wat ik jammer vind is dat de layout veranderd is, want nu ziet het er minder professioneel uit.

    Door Mario op 18 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb zelf een gratis profiel op Lexa omdat ik eerst reviews wou lezen van de site maar ik kom overal en ook hier slechte reviews tegen Lexa heeft van alle datingsites in NL de slechtse recensies maar zijn toch ook weer de bekenste en grootste dus het is eigelijk best vreemd . Wat ik wil vragen aan mensen die zijn opgelicht door LEXA als ze betaald hebben waarom nemen jullie niet alle contact op met mekaar en klagen Lexa aan ?! . Ze kunnen hier toch niet mee wegkomen als ze daadwerkelijk -- Je centen afpakken en de bombarderen met nep emails van wijven die overal wonen maar nooit normaal contact willen hebben ? . En daar betaal je dan 15 euro per maand voor ts echt schandalig duur . Nu snap ik hoe ze aan geld kwamen om reclames op TV te tonen . Ik zou hier dus niet nu een betaald lidmaatschap aanemen maakt me niet uit of ze de grootste van Nederland zijn .

    Sterke punten
    Veel profielen en veel mensen online.

    Zwakke punten
    Blijkbaar zijn ze pure piraten die je geld aftroggelen en je in de kou laten staan.

    Door Ramanios op 14 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • xxxxxxx

    Sterke punten
    xxxxxxxxxxx

    Zwakke punten
    xxxxxx

    Door jan roossien op 28 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind Lexa een goede datingsite. Je krijgt echt een groot aantal actieve leden waaruit je kunt kiezen. Ook de app werkt prima.

    Sterke punten
    Veel actieve leden

    Goede en snelle redactie

    Zwakke punten
    Best hoge maandelijkse kosten

    Door datingsites op 27 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een paar leuke dates uitgehaald maar de laatste tijd is het een zooitje. Ik krijg zelden reacties meer en dat heeft te maken met dat je berichtjes bij de ontvanger in de overvloed van onzin verdwijnen. Dit krijg ik af en toe teruggekoppeld van dames die nog de moeite nemen om hun vuilnis uit te pluizen.

    Veel profielen zijn niet actief, te zien aan de laatste datum online.. Het actieve aantal leden is een fractie van het genoemde aantal leden.

    Voor de rest het algemene verhaal: bijna iedereen wil vijf jaar jonger dan de eigen leeftijd, Dit gaat niet werken. Aandacht van fossielen vallen dmv je profielteksten te weren. Mensen zijn hier niet realistisch, whats new...

    Door Jaap op 18 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Heel veel slechte manier op iets op te zeggen.

    Er wordt zonder kennis voor af verlengd.

    Heb je op gezegd op de site dan geld het niet voor de app op jou mobiel.

    Daar kan je helemaal niet op zeggen.

    Door Wibon op 26 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kwam hier terecht omdat het wel aardig leek. Na een full membership te hebben afgesloten kun je geen criteria definitef opstellen om een zinvolle selectie te maken. Steeds kom je weer op een betaalscherm voor meer geld. Erg slecht. Via de mobiele app zijn die extra aankopen ook door een kat die over je telefoon loopt te doen. Slechte zaak. Klantenservice blokkeert je wel maar meldt niks . Aan daten ben ik niet toegekomen. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg want ik heb het helemaal gehad met deze flutsite. Reacties zijn vaak niet relevant, ik zoek niet iemand die 3000 km verderop woont, mijn opleidingsniveau niet heeft en gelooft in de Heer. Kosten ? 14.95 per maand extra. Wat een geldklopperij is dit toch. Relatieplanet kan minder maar biedt meer.

    Sterke punten
    Veel functionaliteiten

    Veel profielen

    Veel response

    Activiteiten in de buurt

    Zwakke punten
    Duur

    Full membership voldoet niet aan de minimale eisen

    Gebedel om meer geld

    Allerlei extra sites met extra basisfunctionaliteit tegen extra betaling

    Onduidelijk

    Door Fred op 2 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zoals overal vermeld:

    1. Ga naar “Mijn instellingen”

    2. Vervolgens klik je op “Mijn membership”

    3. Zeg hier uw lidmaatschap op*



    HIERNA MOET JE NOG DOORGAAN!



    4. Vul de enquete in.

    5. Blijf vragen beantwoorden en klikken op Doorgaan tot je de vraag krijgt

    6. 'U gaat nu uw lidmaatschap opzeggen. Weet u het zeker?' DOORGAAN! Doorgaan tot je de bevestiging krijgt dat je lidmaatschap is/wordt stopgezet.



    Nu krijg je bericht op je beeldscherm dat je hebt opgezegd

    PLUS de instellingen bij je membership zijn aangepast

    PLUS je ontvangt mail dat je hebt opgezegd.

    Sterke punten
    Veel members.

    Zwakke punten
    Weinig doen echt hun best contact te leggen.

    Door OPZEGGEN op 18 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slecht

    Sterke punten
    Vuile vieze oplichters zijn het want toen ik nog niet betaald member was werd ik dood gegooid met berichten die ik niet kon lezen en nu dat ik betaald member ben zijn al me berichten verwijderd en ik ontvang helemaal geen berichten meer plus het feit als ik me profiel intstel dan woord het anders ingesteld dan dat ik heb opgegeven ik ben er klaar mee met deze oplichtings praktijk

    Zwakke punten
    Deze dating website moet ze van het web afgooien voor dat er nog meer gedupeerd raken

    Door theo op 12 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lokkertje die hele Lexa.

    Sterke punten
    Ik kon me gratis inschrijven bij Lexa. Sinds gisteren werkte mijn wachtwoord niet meer. Deze veranderd, dat lukte nog.

    Nu niet meer, wat ik ook verander ik kom niet meer bij mijn eigen gegevens en deze zou ik graag willen verwijderen!

    Zwakke punten
    Je kunt niet meer je gegevens beheren, fotoos staan online,

    Door Faralda op 27 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • IK BEN ZEER BOOS OP LEXA! ZE HEBBEN INMIDDELS BEDRAGEN AFGESCHREVEN, TERWIJL IK GEBRUIK WIL MAKEN VAN DE HERROEPING. HEB INMIDDELS 4 MAILTJES GESTUURD, MAAR GEEN REACTIE!

    OOK OPZEGGEN IS NIET MOGELIJK.....ZE ZEGGEN DAT DAT PAS NA 24 UUR KAN, MAAR OOK DAT WERKT NIET..... IK GA ZEKER VERDERE STAPPEN ONDERNEMEN INDIEN ZIJ NIET BINNEN EEN WEEK ZULLEN REAGEREN.....

    Sterke punten
    KAN ZE NIET VINDEN MOMENTEEL....

    Zwakke punten
    MISLEIDENDE COMMUNICATIE OF HET GEHEEL UITBLIJVEN ERVAN

    Door Anoniem op 25 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg dure site ,niet helder , moeilijk bereikbaar wanneer je commentaar hebt , wordt geen actie ondernomen met jouw info .



    Misleiding alom , niet doen er zijn vele betere sites . !!!!!!!!!

    Sterke punten
    Je krijgt elke dag automatisch gegenereerde berichten toegestuurd die je proberen geinteresseerd te houden om abonnee te worden en te blijven .

    Zwakke punten
    Er zijn veel " Fake - profielen " en er worden erg veel Fake berichten/boodschappen naar je gestuurd , als je deze probeert te openen lukt dit op geen enkele manier , commentaar Lexa : niets aan te doen . Het lidmaatschap is daarbij erg summier als een niet lid jouw verzonden bericht als lid probeert te beantwoorden kan dit niet , ook zij moet dan eerst lid worden , belachelijk !!!

    Of je moet een nog duurder abonnement nemen van E 9,99 erbij per maand dan zijn deze mogelijkheden wel beschikbaar

    Door Once upon op 11 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • niet op deze site, ze vragen veel geld en blokkeren dan je profiel

    Sterke punten
    ik heb net 59,94 betaald voor een half jaar lidmaatschap en wordt geblokt: ik kom niet eens op mijn eigen profiel>>>en geen telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn...niet doen deze site!!!!

    Zwakke punten
    ik heb betaald en kom niet op mijn profiel

    Door john op 3 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hier valt echt bijzonder weinig te beleven. Alleen op deze site ingeschreven zitten lijkt haast wel een garantie om alleen te blijven!

    Laten we verder ook eerlijk zijn: de meeste Nederlanders betalen niet gauw voor datingsites.

    Dus waarom ik/jij/wij eigenlijk wel? Wat daar nog bijkomt is dat de site erg duur is.



    Goed, ik hou maar op want het begint erop te lijken dat ik enigszins ontevreden ben!

    Sterke punten
    Helaas weinig sterke features gezien in vergelijking met andere sites.

    Zwakke punten
    Verouderde interface.

    Opties die je worden aangeboden (tegen bijbetaling uiteraard) die eigenlijk standaard zouden moeten zijn

    Duur!

    Door E. van Putten op 18 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gelukkig heb ik genoeg zelf vertrouwen, ik geloof gewoon niet dat het minimale aantal contacten alleen aan mezelf ligt.

    Tja vandaag had ik een lazy sunday en een slechte bui ik heb dus het chatten eens geprobeerd wat blijkt de meeste online profielen geven de melding niet online zodra je wat stuurt . Ik heb me gewoon netjes gedragen qua vragen over de chatten maar als ik van de weinige echte profielen er een paar heb weggejaagd is het toch niet helemaal een verspilling van geld geweest

    Sterke punten
    Goed verdienmodel

    Zwakke punten
    Mensen die hun profiel niet invullen

    Mensen die geen omschrijving van zichzelf neer zetten

    Mensen zonder foto

    Je moet kunnen zien of mensen ook betalend lid zijn zodat je geen moeite verspilt aan mensen die toch niet serieus zijn

    Hoop profielen die online lijken te zijn

    Door Waarom op 10 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte ervaring. Niet beter dan alle andere Datingsites al laten sommige Review's weten dat dit de beste is. Waarschijnlijk door iemand van Lexa zelf geschreven.

    Door robbert op 8 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gewoon slechte site en onbetrouwbaar. Iedereen snapt dat hier geld verdiend moet worden, maar op DEZE manier is het wel érg doorzichtig.

    Ik kan me niet voorstellen dat er zóveel onbeschofte Nederlandse mannen bestaan, mannen die niet de moeite nemen om netjes op een bericht te reageren. Daarom denk ik dus dat er mannen op Lexa staan die helemaal niet meer ingeschreven staan. Ook al iets heel naars!

    Door Gerretje op 9 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Verborgen profielen blijven terugkomen in de zoekresultaten, zowel op de website (Firefox en IE) als app (Android en iOS). Heb dit meerdere malen gemeld, reactie van Lexa is dat alles goed werkt en het aan browserinstellingen of cookies ligt. Ik ben zelf IT-er en werk met een schone browser, heb dit echt wel goed op orde. Gevolg is enorme vervuiling van zoekresultaten, echt heel irritant. Uit frustratie schrijf ik deze review, misschien dat het helpt. ;-)



    En heel raar is dat het me al meerdere malen niet gelukt is om volgens de instructie in de help de verlenging van het abonnement uit te zetten. De betreffende pagina bevat geen linkje waarmee dit zou moeten kunnen. Als je vraagt om dit op te lossen zet een medewerker het voor je uit, waarmee het dus de volgende keer weer niet lukt. Dit lijkt op een bewuste truc om het uitzetten moeilijk te maken.



    Voor het geval iemand van Lexa dit leest nog even een paar gratis tips:

    - maak een optie waarmee je je favoriete zoekresultaten tonen-modus kunt kiezen, nu wordt telkens de eerste optie gebruikt (foto met deel van profieltekst)

    - maak een optie in het zoekscherm waarmee je rekening kunt houden met de leeftijdswens van de ander

    - opties in zoekscherm mbt kinderen omzetten naar checkbox zodat je meerdere opties kunt kiezen (bijvoorbeeld om te zoeken naar [Ja] en [Weet nog niet]

    - optie in het zoekscherm waarmee je kunt zoeken op aantal kinderen, bijvoorbeeld maximaal 1

    - maak een mogelijkheid om vanuit een profiel direct naar alle berichten van/naar die persoon te gaan, is handig bij twijfel of je die persoon al eerder een bericht hebt gestuurd

    Sterke punten
    - Veel aanbod van profielen

    - Teksten worden gecontroleerd, dus alleen serieuze profielen

    - Veel kenmerken om op te zoeken, vooral afstand is fijn

    - Zoekopdrachten bewaren is zeer handig

    Zwakke punten
    - Irritante bug wordt niet opgelost

    - Tips worden genegeerd, site en app veranderen nauwelijks

    - Je kunt niet zien of iemand een abonnement heeft (commercieel gezien wel handig natuurlijk)

    - Verlenging uitzetten is onvindbaar

    - Bij Daily6 worden profielen aangeboden waarbij de leeftijdswens totaal genegeerd wordt

    Door Robin op 28 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zitten veel nepprofielen, je kan je nooit meer uitschrijven, alleen maar de-activeren, ze gebruiken je fotos jaren later nog voor promotie. Verder hele irritante site.

    Door Airen op 25 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lexa is een bedrieglijke site. Leden krijgen foto's van mensen toegestuurd die al lang geen lid meer zijn!

    Zo kun je je dus wel de grootste noemen, door mensen te bedriegen!!!

    Sterke punten
    lexa stalkt haar uitgeschreven klanten door toch steeds weer foto,s van zgn geinteresseerden naar je mail te sturen

    Zwakke punten
    Door jouw profiel toch steeds maar weer te tonen aan de leden, krijgen deze een vertekend beeld van het ledenbestand.

    Zij krijgen foto's van mensen voorgesteld die al lang zijn uitgeschreven!

    Door henny kamminga op 9 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een tijdje geen gebruik gemaakt van Lexa dus mijn account opgeschort ( niet makkelijk ) dus niet meer zichtbaar voor het publiek na ruim een maand toch maar weer eens inloggen en ja hoor een mailbox vol met flirts en berichten van vrouwen die je profiel gelezen hebben ???? Allemaal fake want als je op de link klikt naar het profiel dan blijkt die persoon al maanden niet meer online te zijn geweest.

    De Daily6 ( matchen van een date) komt met voorstellen van date ver buiten de regio of personen die maanden niet online zijn geweest.

    Uiteindelijk toch besloten om die rotzooi op te heffen !

    Maar dat is heel moeilijk om je account op te zeggen, dit gaat via diverse verwijzingen en linkjes en tig keer alles met met ja aanklikken terwijl je met slechts 1 druk op de knop die overigens strategisch geplaatst zit bij het uitloggen (uitvouw menu die over het verlengen knopje valt ) en vervolgens zit je er weer een maand aan vast .

    Oja bij vrijwel iedereen waar ik contact mee heb gehad heeft bij zijn/haar "TOP match " iemand aan de andere kant van het land staan , dus nooit te controleren .



    Lexa is niet opgezet om je aan een partner te helpen maar puur en alleen om de centjes !

    en misschien een rare vraag maar zowel LEXA als Relatieplanet roepen dat ze site van het jaar zijn ? Er kan er toch maar 1 site van het jaar zijn.

    Sterke punten
    Geen idee wat de sterke punten zijn.

    Zwakke punten
    Mobiele website werkt slecht !

    Misleiding door je diverse opties in de maag te splitsen.

    De Daily6 ( matchen van een date) komt met voorstellen van date ver buiten de regio of personen die maanden niet online zijn geweest.

    Door Nooit meer LEXA op 5 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    MIN 100%, slechter is onmogelijk.

    Zwakke punten
    Schreef me 10-3 j.l in voor 60 euro, vervolgens werd er dezelfde datum automatisch 42 euro afgetikt, en vandaag weer een kleine 60 euro.

    Bah, stelletje vuile smerige oplichters.

    Door Pipo op 17 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben lid geworden. FULL member zelfs, maar Lexa heeft een andere defenitie van full member, het kan ..."fuller"..., Dat noemen ze premier enz lidmaatschap. Daar kom je pas na betalen achter, dus netjes... nee. na het worden van Premier member kan je nog steeds niet alles, maar wel na: jawel: nog eens betalen. Ook kan je als full member geen foto's zien van mensen die op jouw pagina reageren, raar

    Sterke punten
    Ik zou het na onderstaand verhaal niet weten

    Zwakke punten
    Ik ben lid geworden. FULL member zelfs, maar Lexa heeft een andere defenitie van full member, het kan ..."fuller"..., Dat noemen ze premier enz lidmaatschap. Daar kom je pas na betalen achter, dus netjes... nee. na het worden van Premier member kan je nog steeds niet alles, maar wel na: jawel: nog eens betalen. Ook kan je als full member geen foto's zien van mensen die op jouw pagina reageren, raar

    Door Bellie op 20 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • * Ik was vergeten dat mijn abonnement afgelopen was, en log dus gewoon in... Mijn mailbox zag er overstroomd uit en de chat verzoeken tingelden om mijn oren, tja totdat ik dacht ik zal nu eens reageren...... mooi niet dus.

    * uiteindelijk kan het natuurlijk ook zijn dat ik de kritische dames kan bekoren en ben ik waarschijnlijk gewoon foeilelijk zonder enige inhoud... of deze site wordt gewoon bevolkt door het type gold digger dat uit is op HBO Universitair of gepromoveerde slachtoffers.... wie zal het zeggen

    * voor mij ....... LEXA nooit meer

    Sterke punten
    De website ziet er netjes , begrijpelijk en verzorgd uit

    Zwakke punten
    * je krijgt profielen te zien die al weken of maanden niet online zijn ( wat een onzin geen wonder dat ze zeggen dat er zoveel leden zijn !)

    Door Richard op 17 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Matches zijn discutabel, navigatie van lexa.nl naar lexamore is misleidend en steeds dezelfde gezichten.

    Sterke punten
    De toegankelijkheid van de site wekt vertrouwen.

    Zwakke punten
    Voordat je het weet ben zit je op Lexamore, waar je helemaal niet wil zijn. Je krijgt steeds dezelfde gezichten te zien en kan zelf moeilijk zoeken naar leuke en interessante mensen.

    Door anna op 14 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hele slechte site misschien wel beter voor oudere mensen

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    ik ben nu een paar weken lid maar er is nooit iemand online van mijn leeftijd je krijgt nooit een reactie van iemand echt pure geldklopperij!!

    Door steven op 24 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb mij gisteren aangemeld op Lexa, allemaal heel leuk en aardig. Je hebt 24 uur gratis de tijd om overal gebruik van te

    maken. Ik zag dat er 68.576 singles online waren. 3 van de 4 singles, die op "online" stonden, waren helemaal niet online. Telkens als ik wou chatten, kreeg ik de melding: "deze persoon is offline" Je zou haast denken dat het fake profielen zijn. Uiteindelijk heb ik wel echt chat contact gehad en dat is prettig verlopen. Ik twijfel wel of ik een betaald lidmaatschap moet nemen. Ik had graag nog even langer van deze actie gebruik willen maken. Voor mensen die net als ik op zoek zijn, raad ik aan deze actie uit te proberen.

    Sterke punten
    Leuke Valentijnsactie

    Je kunt gratis gebruikmaken van alle functies

    Prima navigatie

    Site laad snel

    Zwakke punten
    Niet alle personen die op "online" staan, zijn werkelijk online!

    Door Jeffrey op 10 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al een aantal maanden lid en heb al met veel leuke mensen contact gehad. Het is in ieder geval de moeite waard om het een keer uit te proberen.

    Sterke punten
    Veel mensen met foto

    Groot klantenbestand

    Makkelijk in gebruik

    Zwakke punten
    Nog geen zwakke punten kunnen ontdekken

    Door Charlie op 28 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb Lexa een paar maanden uitgetest en het is mij wel bevallen. Heb wel leuke dates gehad. Helaas is uiteindelijk geen vaste relatie aan over gehouden.

    Sterke punten
    Veel mensen online

    Handige chatmessenger

    Zwakke punten
    Teveel mailtjes met allerlei aanbiedingen waar je snel op moet reageren. Een week later krijg je precies dezelfde aanbieding.

    Door Stefan op 30 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Lexa

Schrijf je eigen review over Lexa

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden