• Bij het aanmelden wordt het erotische gedeelte niet eens zo bekend gemaakt. Je merkt het pas bij de gesprekken die je voert na het aanmelden. Hahaha. Vond het wel humor en opwindend tegelijk. Ik geloof er niet zo in dat er daadwerkelijk mensen zijn die afspreken om seks te hebben. Maar het zal vast en zeker gebeuren, maar dat is niet voor mij weggelegd. Als je van erotiek houdt en een beetje spanning, dan zit je helemaal goed hier.

  Door Cees op 25 juni 2019 Reageer

 • 31 graden, dat is niets vergeleken met de temperatuur die je kan ervaren op datingbord. Mijn god wat een hete bedoelingen zeg. Ik ben echt super geil als ik op deze site terecht kom. Het mooie is ook nog, die blauwe ballen die ik heb, worden ook nog eens goed geleegd. Klinkt misschien wat ordinair, maar daarvoor kom je naar datingbord toch? Super!

  Door Wendel op 25 juni 2019 Reageer

 • Ja ik vond het een dikke oke hoor. Het is natuurlijk niet heel denderend, maar ook niet super gaar ofzo. Je verwacht natuurlijk veel erotiek, dat is er ook. Het draait allemaal om pikken hier, je krijgt de ene dickpic na de ander, maar de gesprekken zijn ook geil. Alleen ja... je komt hier om af te spreken en een happy end te krijgen, die krijg je nie.

  Door Jack op 25 juni 2019 Reageer

 • Het kan altijd en overal beter, zo ook bij Seksbuddy.
  Ben er niet helemaal tevreden over, zo kan je bijvoorbeeld niet afspreken binnen een week.. dat gaat gewoon niet. Alhoewel.. het kan wel, denk ik?? Maar dat lukt gewoon niet op de 1 of andere manier. Maakt ook niet uit, ik heb voor 40 eurotjes wel ff genoten. Maar daar laat ik het bij!

  Door Julian op 25 juni 2019 Reageer (1 reactie)

 • Heb echt niets te klagen. Het is mij allemaal gelukt, kijk goed naar de algemene voorwaarden.

  Door JanBas op 5 juni 2019 Reageer

 • Toch niet doen. Ik ben er achter dat het helemaal niet werkt. Je krijgt geen waar voor je geld. De mensen die beweren van wel hebben misschien geluk.. maar ik ben al een enige tijd bezig en nog steeds lukt het mij niet om een date binnen te harken. Erg frustrerend.

  Door Niet op 5 juni 2019 Reageer

 • M'n titel verklaart het eigenlijk simpelweg al. Genieten doe je bij datingbord. Een ervaring rijker en gelukkig ook echt iets waar ik mee overweg kan. Gewoon proberen.

  Door Rohan op 5 juni 2019 Reageer

 • Maar ik ben er klaar mee.

  Door Mano op 5 juni 2019 Reageer (1 reactie)

 • Goedemiddag,

  Seksbuddy maakt waar wat je er van verwacht. Een seksbuddy vinden is dus zo moeilijk nog niet. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd hier. Eigenlijk niet verwacht! Zeker niet na het lezen van wat negatieve reacties.

  Door Jacob op 5 juni 2019 Reageer (1 reactie)

 • Goedemiddag,
  Ik ben er tevreden over. Uiteraard zijn er verbeterpunten, zoals het contact wat er gelegd wordt. Het is makkelijk, dat is een ding wat zeker is, maar het duurt soms best lang voor je antwoord krijgt. Daarnaast zou ik ook echt wel een keertje op date willen. Maar tot op heden is dat allemaal nog niet gebeurd. Ik wil graag kijken waar het schip strand.

  Door Hayk op 28 mei 2019 Reageer

 • Drama. Een enorme flater al vind ik zelf. De positieve reacties zijn misschien echt heel persoonlijk, want ik heb hier echt geen voldoening uit kunnen halen. Slecht hoor.

  Door Drama op 28 mei 2019 Reageer

 • k voelde me tussen al deze mannen erg prettig. Het komt niet allemaal erg van harte, maar het kan er zeker mee door! Je begint als een broekie die wel opzoek is naar wat erotiek, al snel vind je dat, dus dat zit goed. Mannen zijn wel huiverig over het afspreken. Dus dat wil nog niet helemaal van de grond komen. €80 voor 100 credits, opzich oke!

  Door Denzel op 28 mei 2019 Reageer (1 reactie)

 • Ik ben in principe best tevreden over seksbuddy. Het is niet dat ik het van de daken schreeuw, maar het geeft me wel echt een voldoening. Ik heb er echt plezier van. Gebruiksvriendelijke datingsite waar je binnen 2 minuten een account hebt. Het is wel een dingetje dat die dates niet zo snel lopen, heb er inmiddels best wat centen inzitten en nog steeds geen date kunnen regelen. Op een gegeven moment is mijn geduld ook op. Heb nog wel even geduld hoor, dus.

  Door ian op 28 mei 2019 Reageer

 • Niet helemaal wat ik zocht. Denk dat ik het toch anders ingeschat had. Ondanks de onderzoeken die ik verricht heb leek het me wel wat. Maar helaas, niet het geen wat ik zocht. Ondanks ik wel kan begrijpen dat mensen hier gewoon een onwijze tijd hebben. Achja, ik zou zeggen, het proberen waard maar verwacht er niet al te veel van.

  Door Valentino op 17 mei 2019 Reageer

 • Een mooi succes behaald hier. ik denk dat ik in totaal misschien 200 credits heb gebruikt?? Rond de €300,- ongeveer. Misschien wel veel geld, maar deze dame wil zeker nog een keer een date. Je hebt zat keus, heb geduld en dan komt het allemaal wel.

  Door Marcel op 17 mei 2019 Reageer

 • Hoi hoi,

  Ik ben erg tevreden over deze datingsite. Het is erg erotisch als je het mij vraagt. Wel iets wat ik zoek ook! Dus ja dan ben je al snel tevreden haha. Normaliter ben ik nooit zo van die erotische dingen, maar ook ik als gay heeft zo zijn behoeftes he.

  Door Bram op 17 mei 2019 Reageer

 • Dat is wat je vind. Je vind hier wat je wil vinden, of te wel erotisch contact!

  Door Killa op 17 mei 2019 Reageer

 • superleuk, een datingsite voor vega's en vegans. Fijne mensen schrijven zich in, werkelijk waar.
  Alleen je krijgt vaak berichten van spammers, en in de emailmelding krijg je niet te zien van wie je een bericht in je inbox hebt gekregen. waardoor je dus steeds in gaat loggen om vervolgens teleurgesteld te worden door het resultaat. Maakt dat ik gewoon maar niet meer inlog na verloop van tijd.
  De helpdesk is zo kut dat 'ie eigenlijk niet bestaand is: er wordt simpelweg niet gereageerd op klachten of hulpverzoeken.

  Sterke punten
  Superfijne mensen hier, prettig om gelijkgestemden te ontmoeten

  Zwakke punten
  Spammers en Helpdesk

  Door conti op 2 mei 2019 Reageer

 • Goedemiddag,

  Ik denk dat er weinig senioren zijn die gehoord hebben van het begrip VIP Credits. Dit is iets nieuws bij 50liefde waar ik pas na een maand achter kwam. Hiermee koop je als het ware berichten voor andere members die nog geen abonnement hebben. Misschien een beetje omslachtig, maar hierdoor kan je mensen / misschien wel jouw liefde overtuigen om te komen. Dit heb ik ook gedaan en het werkte uitstekend moet ik bekennen! Ik kwam er achter nadat ik een vraag had over het maand abonnement. Hiervoor belde ik de klantenservice die je overigens keurig te woord staan.

  Kan dus eigenlijk niets anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben met deze datingsite voor 40+ers. Leuke vrouwen ontmoet en heb er echt een wereldvrouw aan overgehouden. Bedankt!

  Door Harry op 30 april 2019 Reageer (1 reactie)

 • Miidddagggg, bizarre gesprekken gevoerd haha. Het leuke is ook dat na een tijdje je echt een soort van klik krijgt met de dame. Ik weet natuurlijk niet hoeveel dates deze dames gehad hebben, maar het is wel echt een aanrader als je op een leuke manier opzoek bent naar seks. Gebruiksvriendelijk, vrij goedkoop en ideaal voor seks!

  Door Danny op 30 april 2019 Reageer

 • Mijn titel zegt al genoeg, alhoewel het in het begin best wennen is vond ik. Je komt gelijk in een erotische omgeving terecht waar mensen opzoek zijn naar seks. Dat was ik ook, maar het is heel direct, weinig opbouwende gesprekken. Opzich niet verkeerd, maar komt gemaakt over. Moet je van houden!

  Door Davey op 30 april 2019 Reageer

 • Dikke duim. Leuke gesprekken, makkelijke gesprekken, oppervlakkig en best goedkoop. Mensen moeten zich niet zo druk maken om die date. Die komt er denk ik vanzelf wel, dat was in ieder geval mijn instelling. Ben blij dat ik het gedaan heb hier. Gays vinden is zo makkelijk nog niet, gezien ik op lange mannen val kan je daar ook echt naar zoeken. ideale filteroptie en nog meer mogelijkheden.

  Door Ferdinand op 30 april 2019 Reageer

 • sekspartners gevonden , heel easy.

  Door Paco op 29 april 2019 Reageer

 • Goedemiiiiiihh,

  Mooie site trouwens dit, om wat positiefs achter te laten. Bij datingbord ging het er vrij stevig aan toe met al die mooie praatjes. Overigens geen gaatjes gevuld, maar ik heb vertrouwen, zowel in mezelf als in die geile vrouwen. Zit wel een beetje te twijfelen hoeveel ik er nu weer tegenaan zal gooien. Zit namelijk al weer €70,- in... moeilijke keuzes. Maar terugkomen ga ik sws!

  Door Xander op 17 april 2019 Reageer (1 reactie)

 • Dat is het enige wat ik de gay's kan mee geven.. je moet echt genieten en niet te veel nadenken. Het is gewoon voor de lol waarbij je een kans hebt op een leuk geil afspraakje, maar als je daar gewoon niet vanuit gaat, dan valt alles mee en is het ook gewoon leuk om te doen. De prijzen ook, gooi er gewoon éénmalig een hoog bedrag in en dan kan je lekker je gang gaan man.

  Door Danny op 17 april 2019 Reageer