• Hallo, ik kan me nauwelijks voorstellen dat hier mannen zijn die oprecht en eerlijk zijn. Alles wordt over 1 kam geschoren en dat is erg jammer al zeg ik t zelf. Een klein beetje eerlijkheid en oprechtheid zou leuk zijn!

    Door Harvey op 1 juli 2020 Reageer
  • Lachertje - Review over Seksbuddy.nl

    Deze site is gewoon een lachertje, slaat nergens op. Je kan beter naar de wallen gaan, daar scoor je sneller en kost het je minder :)

    Door Joker op 1 juli 2020 Reageer
  • Grote aanrader - Review over Parship

    Parship ervaar ik als een geweldige datingsite voor volwassenen. Op de site vindt je leuke en spannende dates. Echter ben ik niet op zoek naar iemand met wie ik meteen ga trouwen, ik vind het gewoon leuk en interessant om te chatten en daten met nieuwe mensen. Als het daten met een van de leden van de site leidt tot een relatie zou ik dat ook wel leuk vinden. Op Parship vindt je niet alleen mensen met een universitaire of hogere opleiding waardoor je ook in contact kunt komen met leuke mensen van een ander niveau. Persoonlijk vind ik het leuk om met mensen van verschillende niveaus in contact te zijn. Dit maakt dat ik dan vaker op de site ben.

    Sterke punten
    • Leuke functies • Passende en goede matches • Veiligheid van privacy is gegarandeerd

    Door Marijke op 1 juli 2020 Reageer
  • Dik in orde - Review over 50liefde.nl

    50liefde is dik in orde! Aanrader

    Door Miranda op 23 juni 2020 Reageer
  • Wat is dat voor onzin allemaal, steek er een godsvermogen in, en ik ben gewoon volledig in de aap gelogeerd. Erg, maar dan ook echt erg jammer!!!

    Door Bilal op 23 juni 2020 Reageer
  • Da shitt - Review over Datingbord

    Leuk, goedkoop en tyfusje geil. Het is alleen de vraag, scoor ik hier ooit iemand voor een seksdate.. ik denk dat ik het nog 2 maandjes aankijk met zo'n 200 credits, en dan vind ik het wel genoeg. Of ik dan iemand heb kunnen vinden of niet, ik heb het dan iig geprobeerd :)

    Door Jervino_1990 op 23 juni 2020 Reageer
  • Weinig echtheid - Review over GayBuddy

    Waar zijn die echte mannen, die echte profielen? Zie alleen maar fake...????

    Door Jenoa op 23 juni 2020 Reageer
  • Weinig grip - Review over Seksbuddy.nl

    Je hebt weinig grip op de gesprekken merk ik hier en daar. Mensen blijven maar lullen en vragen stellen, allemaal heel leuk... maar uiteindelijk zal ik toch iemand helemaal uit elkaar moeten trekken en daarvoor dus ook ontmoeten, wil ik hier aan mn trekken komen. Ik zie dat niet al te snel gebeuren ...

    Door Jordy op 23 juni 2020 Reageer
  • Een flitsende datingsite met veel actieve leden. Al een tijd naar opzoek en tot 3 maanden terug eindelijk gevonden. 50liefde springt wel tussen de Lexa & Parship uit als je t mij vraagt. Het blijft natuurlijk altijd 1 groot avontuur, maar ik vind het belangrijk dat zulke websites je zoektocht vergemakkelijken en niet alleen op geld uit zijn. Bij 50liefde heb ik een prettige ervaring gehad en was al snel klaar met het zoeken... bedankt!

    Door Bink op 17 juni 2020 Reageer
  • Ik ben maar zelden een datingsite tegengekomen die zo centraal staat voor senioren. Je komt echt alleen maar profielen tegen van oudere mensen (zoals ik) die zoekend zijn. Ik heb er een erg goede ervaring mee! Momenteel mijn 3e maand lid nu, en met plezier.

    Door Koos op 16 juni 2020 Reageer
  • Noouuuu jammer zeg. Chatten met fictieve personen, treeeeeurig.

    Door Jeffa op 16 juni 2020 Reageer
  • Geen zak aan - Review over Datingbord

    Datingbord? Geen zak aan.. je betaald een godsvermogen en krijgt niets terug.

    Door Slak op 16 juni 2020 Reageer
  • Ben er weg van - Review over GayBuddy

    Hoi hoi! Klinkt gek, maar ik ben weg van deze site. Het enige wat jammer is, is dat je hier niet echt kan afspreken. Maar het gaat er bij mij om dat ik m'n verhaal kan delen. Dat is nu inmiddels wel gelukt :-D

    Door Ivar op 16 juni 2020 Reageer
  • Ik zou Knuz als een matige tot voldoende datingsite beoordelen. De site is gebruiksvriendelijk op de pc maar mobiel kon ik geen foto's uploaden. Je wordt wel gestimuleerd om gegevens over jezelf in te vullen. De meeste leden hebben interesse in een serieuze relatie. Ik ben bi en ik kon zowel naar mannen als vrouwen zoeken. Het aanbod vrouwen (dat meer wil dan vriendschap) is echter vrij laag. Sowieso ligt het aantal leden laag in vergelijking met 'hippe' apps zoals Tinder of Happn. In 2015 ging het nog wel maar in 2020 merk je dat Knuz minder relevant is. Het grootste minpunt van Knuz is dat je vrij kunt zoeken en vrij berichten kunt versturen. Wat betekend dat je als vrouw veel berichten ontvangt van (oudere) mannen, soms zonder foto en vrij wanhopig. Ik denk dat veel mensen een gratis site met wat serieuzere leden zullen waarderen. Knuz moet echter hoognodig wat updaten en verjongen.

    Sterke punten
    Gratis Serieuze leden Zoeken naar mannen èn vrouwen tegelijk

    Zwakke punten
    Berichten van leden buiten je criteria Laag ledenbestand Foto's uploaden lastig via mobiel

    Door Maja op 14 juni 2020 Reageer
  • Gratis Account - Review over 50liefde.nl

    Een gratis account op 50liefde is echt een aanrader. Leer de site een beetje kennen en zie wat er van kan komen. Je kan niet heel veel met een gratis account, maar om de kat uit de boom te kijken is dat meer dan genoeg. Je krijgt overigens genoeg aandacht ondanks je profiel niet helemaal compleet is.

    Door Teun op 13 juni 2020 Reageer
  • netjes - Review over Parship

    Prima datingsite, niet de goedkoopste, maar dat trekt wel een bepaald publiek. Dat maakt het dat anderen sneller (in mijn geval) aan mijn verwachtingen voldoen.

    Door Domis op 9 juni 2020 Reageer
  • De foto's van bijna elke dame zijn fake, klik een blonde vrouw aan en krijg een Hindoestaans iemand :-), Klik een donker iemand aan en poef, ze is veranderd in een Chinese vouw, wat een ontiegelijke baggersite. na 3 minuten doorklikken omdat er niets voor mij bij zit, begint de site ook nog eens te haperen. Het beeld is ongeveer 320x128 veel beter ziet het er niet uit. Geef hier absoluut geen geld aan uit, zonde van je geld

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Marcel op 8 juni 2020 Reageer
  • Erg slecht - Review over 50liefde.nl

    Niet mijn datingsite, erg veel ''robot'' figuren en weinig ''echte'' mensen die je echt willen leren kennen. Zonde!

    Door Josianne op 5 juni 2020 Reageer
  • Al die sites met credits zijn kut. Afspreken is niet mogelijk, dus ik zoek wel verder.

    Door Gebruiker988 op 5 juni 2020 Reageer
  • ?? - Review over Datingbord

    Wat houdt deze site precies in?

    Door Kip op 5 juni 2020 Reageer
  • Stijfjes - Review over GayBuddy

    En dan heb ik t gewoon over mn pik inderdaad. Ik wordt hier gewoon zo ontzettend hitsig van elke keer, ik kan niet wachten om iemand te ontmoeten die zin heeft in een wonderbaarlijk erotisch avontuurtje met mijjjj!! Het is een erg gebruiksvriendelijke website met weinig kosten. Je zal iets moeten betalen, maar anders kom je ook niet in contact met die heerlijke mannen!

    Door StijveSteven op 5 juni 2020 Reageer
  • Wie o wie - Review over Seksbuddy.nl

    wie o wie wil lekker met me kroelen, ik merk dat ik bij seksbuddy meer aan het praten ben dan dat er daadwerkelijk gesext wordt.

    Door Kroelen op 5 juni 2020 Reageer
  • Op SF dating heb ik gevonden wat ik zocht. Vaak is het als man moeilijk om dates via een datingsite te vinden. Maar bij SF dating was dat niet het geval. Hier ben ik snel in contact gekomen met een aantal dames zowel singel als getrouwd. Ik heb niet alleen leuke gesprekken gehad maar ook spannende dates. Via SF dating heb ik een leuke dame leren kennen met wie ik meer dan vrienden wil zijn. Ik heb haar ook meerdere keren ontmoet voor koffie of een hapje. Wij beide vinden elkaar leuk en hebben besloten om buiten de site contact te hebben. Ik zal dus niet meer zoveel actief zijn op de SF dating, maar wilde mijn ervaring wel delen. Als laatst wil ik zeggen dat de site een echte aanrader is voor mensen die niet alleen op zoek zijn naar seks, maar ook naar een serieuze relatie.

    Sterke punten
    • Geweldige klantenservice • Groot aanbod van beschikbare vrouwen

    Zwakke punten
    • Ik heb geen enkel zwakke punt ervaren. Voor mij was alles perfect!

    Door Pieter op 4 juni 2020 Reageer
  • BIj het aanmelden bij VictoriaMilan kon ik opzoek naar mensen die in de buurt wonen. Bij deze datingsite kan ik zelf kiezen wie ik vertrouw en met wie ik mijn persoonlijke gegevens deel. Ik maak alleen gebruik van discrete online services, dus voor mij is VictoriaMilan de beste datingsite. Op de site kan ik anoniem mijn ideeën en fantasieën met andere leden delen, iets dat ik echt geweldig vind. Daarnaast kan ik ook mensen vinden die dezelfde interesses als mij hebben. Ik vind het helemaal niet erg om te betalen voor de extra functies, omdat ik toegang krijg tot letterlijk alles van de site. Dus je krijgt wel de diensten waarvoor je betaalt. Verder is de datingsite ook geschikt voor mensen die in een relatie zitten of gehuwd zijn. Deze mensen zijn op de site voor wat meer spanning en gewoon om te chatten met nieuwe mensen. De site vind ik een echte aanrader voor mensen die van anoniem daten houden.

    Sterke punten
    • Het is een overzichtelijke site • Privacy wordt goed beschermd • Internationaal daten is ook mogelijk

    Door Liesse op 4 juni 2020 Reageer
  • SDC is een goede en betrouwbare site waar je snel en eenvoudig kunt vinden waar je naar zoekt. Als het gaat om serieuze mensen die graag op het gebied van swingen willen experimenteren of als men gewoon op zoek is naar seks. Ook al is de site voor partnerruil, kom je ook vrijgezellen tegen. Dus een ieder die swingen eens wilt proberen kan zich op de site aanmelden merk ik. Verder hebben mijn partner en ik al een paar jaren een profiel bij SDC en we hebben een aantal ontmoetingen gehad met stellen van verschillende plaatsen. Wij vinden het beide leuk en spannend om steeds nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen te maken. Voor ons is SDC de datingsite voor ontspanning en gezelligheid.

    Sterke punten
    • Duidelijke site • Genoeg profielen van singels en stellen

    Door Nina op 2 juni 2020 Reageer