• Een site zoals qupid is fijn als je er zo'n creditsysteem aan hebt hangen. Vooral omdat je dan nergens aan vast zit o.i.d. ideaal hoor! Ik ben altijd in voor geile gesprekjes, zolang de prijs maar zo blijft, dan is het goed.

  Door Leeuwtje23 op 21 januari 2020 Reageer

 • algemeen oproepje plaatsen, of waar je naar opzoek bent. geweldig haha, ik vind dit altijd wel leuk zulke sites. Ik ben er niet heel lang op te vinden, ik zoek er voor de rest ook niets achter. Ik vind het alleen gewoon fucking geil als ik lees ''ervaren vrouw zoekt tips voor soepel kontneuken'', lachen toch? ff beetje praten en je bent in je element

  Door Fey010 op 21 januari 2020 Reageer

 • Let op! Je bent alleen maar aan het chatten, je kan niet afspreken! DOMPERRR

  Door Nogo op 21 januari 2020 Reageer

 • Hoi,
  veel mensen komen hier om af te spreken, maar als je je een klein beetje inleest weet je dat het erg moeilijk kan worden... dus ga er niet van uit dan valt het ook niet tegen toch? Lijkt mij. Ik zelf ben onderhand nu wel gewend om hier wat euro's te spenderen, in ruil leuke ervaringen te horen krijgen en seksgesprekken aanknopen. Dus ja, dat is wel waarvoor ik het alleen al aanraad.

  Door Antonio op 21 januari 2020 Reageer

 • Ik ben nu 3 maanden betalend lid en er gebeurt niets op de site. Ik kan niet zelf zoeken en de partnervoorstellen zijn waardeloos. De mannen wonen 100 km van mijn woonplaats, terwijl ik heb aangegeven dat ik alleen partnervoorstellen tot 30 0f 50 km wil ontvangen. Ik ben net 70 geworden en dat schijnt veel te oud te zijn op een site als Parship. Ze richten zich op dertigers. Dat hadden ze me moeten vertellen, nu ben ik tot november 2020 lid, en ik heb er niets aan. Daarnaast vind ik het een hele sfeerloze site. De leden hebben geen naam, maar een omschrijving van een beroep of een nummer. Dat maakt het heel onpersoonlijk. Zonder een foto nodigt het ook beslist niet uit om iemand een bericht te sturen. Ik heb het gevoel dat ik geen contact kan krijgen met andere leden. Ik heb al vaker een mailtje gestuurd met vragen, maar ik krijg gewoon geen antwoord. Alleen toen ik nog geen betalend lid was, kreeg ik wel antwoord, en daarmee hebben ze me over de streep getrokken. Toen ik eenmaal betalend lid was, kreeg ik geen contact meer met ze. Echt een hele slechte site. Ik begrijp ook niet, waarom ze zoveel sterren krijgen. Ik denk dat ze voor die sterren betalen, dat moet haast wel.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Zeer gebruikersonvriendelijk en veel, maar dan ook veel te duur voor wat je ervoor krijgt, niets namelijk!

  Door Maria op 21 januari 2020 Reageer

 • Ontzettend aantrekkelijk om hier ff lekker te chatten. Echt top. Aanrader op alle fronten.

  Door Hugo12 op 20 januari 2020 Reageer

 • Super datingsite. Werkt beter dan Parship / Lexa

  Door Johan op 14 januari 2020 Reageer (1 reactie)

 • Hallo allemaal,

  Gebruiksvriendelijke site, je weet waar je aan toe bent zodra je inlogt. Het kan soms wat vervelen, omdat het echt lang duurt voor je iemand zal ontmoeten. Het duurde voor mij een X aantal maanden, dus ja... ik weet niet waar je meer waarde aan hecht? Je portemonnee of je seksleven. Your choice

  Door Valentijn op 14 januari 2020 Reageer

 • drama.

  Door Drama op 14 januari 2020 Reageer

 • 100% Je kan er terecht voor daten en verhalen. Echt top

  Door Sons123 op 14 januari 2020 Reageer

 • Alle 3. En je komt ver hier!

  Door Bumbum op 14 januari 2020 Reageer

 • Nep profielen en automatisch gegenereerde berichten door een bot om je te verleiden tot een vip abonnement.
  Na betaling kom je er achter dat het automatisch gegenereerde berichten en chats zijn door G-Dating zelf.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nep profielen en nep berichten.

  Door Monique Franke op 8 januari 2020 Reageer

 • Aanrader, ideale datingsite voor senioren! Heb er behoorlijk leuk contact kunnen vinden. Tot op de dag van vandaag nog steeds contact en ik praat over 1.5 jaar geleden.

  Groetjes,
  Thea

  Door Thea op 3 januari 2020 Reageer

 • Van een schaal 1 op 10, zeker een 8. Leuk leedvermaak!

  Door SPongebob op 3 januari 2020 Reageer

 • Ik denk dat je als vrouw meer geluk hebt, er zitten ook echt veel mannen op Datingbord en dat is wel echt een groot pluspunt. Het is erg gebruiksvriendelijk en je hebt binnen enkele seconden een account aangemaakt en je credits aangevuld. Overigens een ideaal systeem om eerlijk te zijn!

  Door Rowena44 op 3 januari 2020 Reageer

 • En daar gaat het om! korte verhalen en direct overkomen op de actie.

  Door Voltreffer op 3 januari 2020 Reageer

 • Zowel mn geslachtsdeel tijdens de chatsessies als de site zelf. Echt gruwelijk heet dit. Ik hou dit liever allemaal voor mezelf, mn ouders weten er ook niet van. Maar ik spendeer hier best wel veel geld maandelijks. 100 euro gaat er makkelijk door heen. Ik hou er gewoon van om geil te zijn en daarover te praten!

  Door Saver op 3 januari 2020 Reageer

 • Ik wilde graag mijn dankwoord uitspreken. 50liefde heeft mij erg goed bijgestaan in moeilijke periodes. Het is een betrouwbare datingsite met een groot ledenplatform. Wat ik wel mee wil geven is dat je jezelf goed moet inlezen voor je begint aan deze journey. Ik wilde niet voor verassingen komen te staan, en gelukkig deed ik dat ook niet. Ik zou zeggen als je opzoek bent naar een leuk avontuur, vriendschap en liefde. 50liefde biedt het allemaal.

  Door Linda op 17 december 2019 Reageer

 • Ik dacht weer een goede site te hebben gevonden, maar helaas.. weggegooid geld.

  Door Klaas op 17 december 2019 Reageer

 • oii, wat een ordinaire geile site is dit. Ik heb er wel wat voor over om hier als een toerist mn slag te slaan. easy om je aan te melden, profiel is zo gemaakt. Betalingen lopen via veilige kanalen en er zijn erg veel leden!

  Door sekstoerist op 17 december 2019 Reageer

 • Trap er niet in, het is gewoon onzin. Ik had weer eens valse hoop

  Door Dief op 17 december 2019 Reageer

 • Binnen 200 credits.. zal het dus maar niet onder stoelen of banken schuiven. PROBEREN!

  Door Likkertje op 17 december 2019 Reageer

 • Ik ben er het levende bewijs van. Ik geloofde het eerst ook niet, maar ondanks alle negativiteit ben ik er toch mee aan de slag gegaan. Er zitten wat haken en ogen, maar dat heb je bij iedere datingsite. Door de prof. klantenservice kom je al je problemen door als je die zou tegenkomen. De prijs is schappelijk en de leden die online zijn, zijn aardig.

  Door Marcus op 13 december 2019 Reageer

 • Ssst, mijn vriend weet niet dat ik op Qupid zit. Ik hou ervan om seksueel contact te hebben met andere mannen. Dat maakt het allemaal zo spannend, dat mis ik. Aanrader!

  Door Yuki op 13 december 2019 Reageer

 • Datingbord liet me vol verbazing de wereld van erotische chats zien. Het enige wat ik me nu afvraag is of ik deze vrouwen waarmee ik contact heb, ook kan ontmoeten. Ze moeten wel willen, maar ze zijn niet zo happerig. Heeft iemand hier ervaring mee?

  Door Firstime op 13 december 2019 Reageer