• Heyy,

    Bij qupid is het allemaal erg erotisch. Het kwam eigenlijk voor mij onverwachts dat ik gebruik ging maken van zo'n datingsite. maar toch gedaan. prima te doen, tot op heden nog alleen contact gehad, heb er 100 credits tegenaangegooid , ben nog bezig hoor.

    Door Mauro op 18 januari 2019 Reageer

  • Hallo,

    bij datingbord heb je alles tot je beschikking. erotiek & vrouwen. heerlijk denk ik zo?

    Door Geert op 18 januari 2019 Reageer

  • Het enige wat ik zou kunnen zeggen over gaybuddy is dat het puur genieten is. Makkelijk, simpel, weinig kosten, vrijblijvend en veel erotiek.

    voor gays de perfecte hangout. als gay kan ik verklappen dat je hier gewoon lekker op zn plek zit.

    Door Leroy op 18 januari 2019 Reageer

  • Hi,

    Misschien voor sommige een verassing, maar ook vrouwen kunnen hier gebruik van maken. Genoeg mannen die zich hier hebben aangemeld en zichzelf aanbieden. Heb leuk contact gehad om eerlijk te zijn, hoef niet zo zeer een date, maar ff lekker erotisch chatten op z'n tijd kan geen kwaad toch??

    Kosten zijn ook te handelen, dus ook voor vrouwen is dit een geschikte site.

    Door Milou op 18 januari 2019 Reageer

  • Hey allemaal,

    Het is bij qupid een zeer pikante boel. je kan alle kanten op denk ik. toch heeft erotiek wel de overhand. ik heb het naar mijn zin gehad en ben snel aan de slag gegaan. Het was me een genoegen om diverse dames te spreken.

    Heb slechts 50 credits gebruikt, dat was voor mij meer dan voldoende voor plezier. Ik raad het daarom ook zeker aan eens te proberen. Je bent zo online en hebt zo contact

    Door Sjoerd op 16 januari 2019 Reageer

  • Bij datingbord werd het mij wel erg heet onder de voeten. Haha, op een positieve manier uiteraard, maar had het niet zo erotisch verwacht.

    Ik zal niet te veel melden, ik ben gewoon ontzettend tevreden en het was echt een schitterende ervaring haha, puur vanwege het feit dat je lekker erotisch kan zijn tegen elkaar. Je kan stoppen wanneer je wilt en dit alles tegen scherpe prijzen.

    Door Wout op 16 januari 2019 Reageer

  • Hi everybody,

    mooie ervaring op gaybuddy gehad. Was niet zo zeer opzoek naar een echte liefde, maar wel naar erotisch contact. En dat kan je hier vinden.

    22 euro en 50 cent voor 25 credits, dat is wel echt super goedkoop. In die 25 credits heb ik wel een voldoening kunnen krijgen, een sexdate komt er denk ik ook nog wel aan. Een spaanse man op t oog, dus dat moet wel goed komen.

    Door Fernando op 16 januari 2019 Reageer

  • Het viel me op dat seksbuddy echt super opwindend is, ik had het niet zo verwacht maar dit was echt super! Diverse reacties maar die van mij is wel gewoon erg positief hoor. Ben blij dat ik gebruik heb gemaakt van deze geile erotische site.

    Overigens zijn de kosten prima betaalbaar... hoef je je geen zorgen over te maken. aanbeveling!

    Door Harry op 16 januari 2019 Reageer

  • Hoi,

    Net zoals vele andere ook even gekeken wat mensen er van zeggen. Een mix van reacties wat mij eigenlijk wel nieuwsgierig maakte over hoe de website in elkaar stak. Valt niet veel over te zeggen, werkt allemaal prima. Ook mensen van onze leeftijd kunnen hier prima mee overweg.

    Een jaar abonnement afgesloten, 17,99 per maand met wat leuke bonussen zoals bovenaan in de zoekresultaten e.d. Ik merkte wel dat ik regelmatig veel contact had met diverse mannen. In dat jaar dat ik actief was, heb ik maar 5 ontmoetingen gehad. Bij de 4e had ik een erg goed gevoel en dat was wederzijds.

    Na 8 maanden een relatie met een nieuwe man. Was wel nodig ook, mijn vorige liep stuk vanwege diverse persoonlijke problemen. Om een lang verhaal kort te maken, ik ben gelukkig geworden. Ik denk dat het ook gewoon een aan te bevelen datingsite is.

    PS: Hou rekening met een opzegtermijn. Voor de rest dikke prima.

    Door Riet op 15 januari 2019 Reageer

  • Goeieavond,

    Zeer tevreden over de diensten van 50liefde. Ze hebben mij echt laten zien wat een goede datingsite inhoudt. Ik zie toch nog wat negatieve reacties rondom deze datingsite maar ging het toch maar is proberen. Na het aanmelden krijg je een vragenlijst, wat voor type persoon je bent en wat voor type persoon je zoekt. Erg fijn.. zo kom je namelijk alitjd wel in contact met iemand naar je smaak.

    Je kan voor de rest niet zoveel beginnen zonder abonnement. Daarom heb ik een jaar abo gekozen, je betaald dan 17,99 per maand met nog wat extra voordelen. Al met al binnen een jaar geslaagd! Kan dus niet anders zeggen dat ik tevreden ben.

    Door Marcel op 10 januari 2019 Reageer

  • Jaa toch wel lust hoor, veel gelezen over liefde of erotiek, maar je ziet wel erg veel mensen op deze site die schaars gekleed zijn zeg maar. Liefde komt er weinig bij kijken, ik zelf ook, kwam puur voor de lust.

    Je kan hier gewoon lekker terecht voor al je heerlijke en geile verhalen!

    Door Lucas op 8 januari 2019 Reageer

  • Het was een mooie en erotische ervaring. Je hebt zo een account en je bent binnen de kortste keren lekker erotisch aan het chatten met mooie vrouwen.

    Top! Alles is vrijblijvend, geen nare kosten ofzo

    Door Kyle op 8 januari 2019 Reageer

  • Heyy, ik lees hier en daar wat negativiteit, net zoals andere ,maar ik heb toch besloten het te gaan proberen. Het is mij wel erg positief bevallen al zeg ik zelf. Het duurde niet lang voor ik contact had met een leuke vent. Je kan ze zelf uitkiezen, zodra je een profiel hebt zie je ze verschijnen op de homepage.

    100 credits was voor mij ruim voldoende. 80 euro lichter , maar was het allemaal waard.

    Door Dylan op 8 januari 2019 Reageer

  • Heyy,,

    voor 42,50 heb je 50 credits en dan zit je wel ff gebakken. Het is niet altijd even erotisch, maar ik vind het een prima sexdatingsite waarbij ik gewoon lekker mn gang kan gaan en erotisch kan chatten met mooie vrouwen. Ik denk dat er veel mensen een bepaald vooroordeel hebben voor zulke sites.

    Anyway, ik heb genoten

    Door Cas op 8 januari 2019 Reageer

  • Goedenavond allemaal,

    Voor mij ook gewoon 5 sterren waard. Ik lees meer mensen die ook negatieve reacties hebben gelezen en ondanks dat het toch hebben geprobeerd op 50liefde. Ik behoor ook tot deze categorie. Ik heb hier gekozen voor het 6 maanden abonnement waarbij je 24,99 p/m betaalt. Je hebt dan 80% contactgarantie, maar ik ben er van overtuigd dat dat gewoon 100% is. Daarnaast leg je er makkelijk contact met andere leden die in het zelfde schuitje zitten.

    De reden waarvoor ik ben begonnen met het online daten is omdat mijn man plots 4 jaar geleden overleed. Ik moest door.

    Al met al een zeer goede ervaring hier, ik heb 3 ontmoetingen gehad. (hadden er meer kunnen zijn denk ik) maar heb mijzelf in kunnen houden. De laatste ontmoeting deed het voor mij. Ik viel als een blok voor Andre. Sindsdien een mooi paar en gelukkig dat we zijn worden we samen oud.

    Door Wendy op 7 januari 2019 Reageer

  • Top. Enige wat ik kan zeggen op dit moment. Ik ben nog in een zeer euforische staat. Ik heb het ook al mijn vrienden vertelt. Leuk als je ff wil seksdaten en snel een geil praatje wil houden. Ik heb sindskort mijn seksdate gehad. Was op een neutrale locatie, kan ook bij hem/haar thuis, of in je eigen huis.

    Koste me slechts 42,50.. !

    Door Peppijn op 21 december 2018 Reageer

  • Het is voor mij even zoeken geweest, maar ik heb eindelijk een site gevonden waar ik mijn erotische behoeftes kan bevredigen. Heerlijk. :]

    makkelijk, snel, en concreet! Ik ga in het nieuwe jaar ff lekker seksdaten. De kosten zijn betaalbaar dus daar hoef je niet over te piekeren. Het is gewoon een kwestie van verstand op 0 en ff lekker geil praten met elkaar

    Door Bas op 21 december 2018 Reageer

  • Hoi hoi,

    er is van alles mogelijk op de website gaybuddy. je kan er voor leuk contact terecht of wat leuke dates. Het enige wat je hier misschien niet zo snel zal vinden is liefde. maar daar zijn genoeg andere datingsites voor.

    ik heb een creditpack van 100 credits gekocht hier, was ik 80 euro kwijt. Prima! Je kan dan leuk contact hebben met talloze gays.

    Door Teun op 21 december 2018 Reageer

  • Het was een zeer prettige ervaring! seksbuddy heeft het inprincipe allemaal. Leuke meiden, makkelijke site en functioneert goed.

    Voor erotisch contact zit je hier op het goede adres.

    Door Lars op 21 december 2018 Reageer

  • Hallo,

    Na een lastig proces ben ik begonnen aan het online daten. In eerste instantie moest ik wel even de kat uit de boom kijken. Dit kan je bij 50liefde prima doen d.m.v de korte abonnementen. Ideaal.

    Om een lang verhaal kort te maken, ik ben erg tevreden, het aanmelden is zo gebeurd, het contact leggen ook, en daarna wat ontmoetingen geregeld met mooie en zeer attente vrouwen. Klikte met 1 vrouw absurd goed en die heeft mij geholpen om mijn moeilijke periode achter me te laten.

    Genoeg mensen die er gebruik van maken! Aanrader.

    Door Ron op 20 december 2018 Reageer

  • Van mij 4 sterren, geen datingsite is perfect. Maar het heeft voor mij wel deuren geopend. Lang niet zo negatief als dat sommige mensen hebben geschreven.

    De kat uit de boom gekeken d.m.v een 10daags abonnement. Prima, daarna verlengd naar 6 maanden. In deze 6 maanden 1 ontmoeting gehad met een aardige vent. Klikte niet helemaal, zit nu nog in het proces van daten. Maar alvast bij deze een positief bericht.

    Het proberen waard.

    Door Maria op 15 december 2018 Reageer

  • Haha oeii, ik lees het meer hier en daar. Liefde of lust.. het was voor mij erg lastig, maar voelde me meer aangetrokken tot erotiek dan liefde. Liefde kan altijd nog denk ik ...

    Door Bryan op 13 december 2018 Reageer

  • In positieve zin! Leuk en erotisch contact met erg veel vrouwelijke leden. Het viel me op dat je meteen aan de slag kan zodra je een creditpack koopt. \\r\\n\\r\\n100 voor 80 euri, goed te doen. Nu nog je slag slaan! Mij wel gelukt iig... ik zou het gewoon een keer proberen, als is het maar met 25 credits..

    Door Greg op 13 december 2018 Reageer

  • Puur genot bij gaybuddy. Altijd al een geringe moeite gehad om openlijk over mijn geaardheid te praten bij vrienden of vriendinnen. Echter is het hier heel anders. De mannen accepteren je zoals je bent, prima!

    Ik kocht een behoorlijke creditpack en dat heeft ook zn vruchten afgeworpen. Ik heb een leuke date gehad (geen erotische) en ik kan denk ik wel oprecht zeggen dat hier liefde bij is komen komen.

    Door Fernando op 13 december 2018 Reageer

  • Als je echt houd van vieze stoute praatjes dan zit je bij seksbuddy op je plaats. Ik heb het erg leuk ervaren en ik zou andere mannen en ook vrouwen dit zeker aanraden als je ff afleiding wil ofzo.

    Ik denk ook dat je een seksdate kan scoren als je je best doet.

    Door Sadik op 13 december 2018 Reageer