• Niet helemaal wat ik zocht. Denk dat ik het toch anders ingeschat had. Ondanks de onderzoeken die ik verricht heb leek het me wel wat. Maar helaas, niet het geen wat ik zocht. Ondanks ik wel kan begrijpen dat mensen hier gewoon een onwijze tijd hebben. Achja, ik zou zeggen, het proberen waard maar verwacht er niet al te veel van.

    Door Valentino op 17 mei 2019 Reageer

  • Een mooi succes behaald hier. ik denk dat ik in totaal misschien 200 credits heb gebruikt?? Rond de €300,- ongeveer. Misschien wel veel geld, maar deze dame wil zeker nog een keer een date. Je hebt zat keus, heb geduld en dan komt het allemaal wel.

    Door Marcel op 17 mei 2019 Reageer

  • Hoi hoi,

    Ik ben erg tevreden over deze datingsite. Het is erg erotisch als je het mij vraagt. Wel iets wat ik zoek ook! Dus ja dan ben je al snel tevreden haha. Normaliter ben ik nooit zo van die erotische dingen, maar ook ik als gay heeft zo zijn behoeftes he.

    Door Bram op 17 mei 2019 Reageer

  • Dat is wat je vind. Je vind hier wat je wil vinden, of te wel erotisch contact!

    Door Killa op 17 mei 2019 Reageer

  • superleuk, een datingsite voor vega's en vegans. Fijne mensen schrijven zich in, werkelijk waar.
    Alleen je krijgt vaak berichten van spammers, en in de emailmelding krijg je niet te zien van wie je een bericht in je inbox hebt gekregen. waardoor je dus steeds in gaat loggen om vervolgens teleurgesteld te worden door het resultaat. Maakt dat ik gewoon maar niet meer inlog na verloop van tijd.
    De helpdesk is zo kut dat 'ie eigenlijk niet bestaand is: er wordt simpelweg niet gereageerd op klachten of hulpverzoeken.

    Sterke punten
    Superfijne mensen hier, prettig om gelijkgestemden te ontmoeten

    Zwakke punten
    Spammers en Helpdesk

    Door conti op 2 mei 2019 Reageer

  • Goedemiddag,

    Ik denk dat er weinig senioren zijn die gehoord hebben van het begrip VIP Credits. Dit is iets nieuws bij 50liefde waar ik pas na een maand achter kwam. Hiermee koop je als het ware berichten voor andere members die nog geen abonnement hebben. Misschien een beetje omslachtig, maar hierdoor kan je mensen / misschien wel jouw liefde overtuigen om te komen. Dit heb ik ook gedaan en het werkte uitstekend moet ik bekennen! Ik kwam er achter nadat ik een vraag had over het maand abonnement. Hiervoor belde ik de klantenservice die je overigens keurig te woord staan.

    Kan dus eigenlijk niets anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben met deze datingsite voor 40+ers. Leuke vrouwen ontmoet en heb er echt een wereldvrouw aan overgehouden. Bedankt!

    Door Harry op 30 april 2019 Reageer

  • Miidddagggg, bizarre gesprekken gevoerd haha. Het leuke is ook dat na een tijdje je echt een soort van klik krijgt met de dame. Ik weet natuurlijk niet hoeveel dates deze dames gehad hebben, maar het is wel echt een aanrader als je op een leuke manier opzoek bent naar seks. Gebruiksvriendelijk, vrij goedkoop en ideaal voor seks!

    Door Danny op 30 april 2019 Reageer

  • Mijn titel zegt al genoeg, alhoewel het in het begin best wennen is vond ik. Je komt gelijk in een erotische omgeving terecht waar mensen opzoek zijn naar seks. Dat was ik ook, maar het is heel direct, weinig opbouwende gesprekken. Opzich niet verkeerd, maar komt gemaakt over. Moet je van houden!

    Door Davey op 30 april 2019 Reageer

  • Dikke duim. Leuke gesprekken, makkelijke gesprekken, oppervlakkig en best goedkoop. Mensen moeten zich niet zo druk maken om die date. Die komt er denk ik vanzelf wel, dat was in ieder geval mijn instelling. Ben blij dat ik het gedaan heb hier. Gays vinden is zo makkelijk nog niet, gezien ik op lange mannen val kan je daar ook echt naar zoeken. ideale filteroptie en nog meer mogelijkheden.

    Door Ferdinand op 30 april 2019 Reageer

  • sekspartners gevonden , heel easy.

    Door Paco op 29 april 2019 Reageer

  • Goedemiiiiiihh,

    Mooie site trouwens dit, om wat positiefs achter te laten. Bij datingbord ging het er vrij stevig aan toe met al die mooie praatjes. Overigens geen gaatjes gevuld, maar ik heb vertrouwen, zowel in mezelf als in die geile vrouwen. Zit wel een beetje te twijfelen hoeveel ik er nu weer tegenaan zal gooien. Zit namelijk al weer €70,- in... moeilijke keuzes. Maar terugkomen ga ik sws!

    Door Xander op 17 april 2019 Reageer

  • Dat is het enige wat ik de gay's kan mee geven.. je moet echt genieten en niet te veel nadenken. Het is gewoon voor de lol waarbij je een kans hebt op een leuk geil afspraakje, maar als je daar gewoon niet vanuit gaat, dan valt alles mee en is het ook gewoon leuk om te doen. De prijzen ook, gooi er gewoon éénmalig een hoog bedrag in en dan kan je lekker je gang gaan man.

    Door Danny op 17 april 2019 Reageer

  • Gewoon eigenlijk maar één woord.. Amazing. Je kan het op twee manieren opvatten. Je kan denken dat je nooit succes zal hebben hier, of je hebt maling en je gaat er gewoon voor. €42.50 / 50 credits, daar kan je behoorlijk wat mee bereiken al zeg ik het zelf!

    Door Bryan op 17 april 2019 Reageer

  • Mijn titel zegt eig alles, als je er voor wil betalen dan heb je echt toegang tot alles. Super erotisch en intiem als je het mij vraagt. Je kan het hier reuze naar je zin hebben, zeker als je aan het jagen bent voor een date!

    Door Ian op 11 april 2019 Reageer

  • Mooie en erotische ervaring gehad hier. Het is allemaal heel erg makkelijk om jezelf aan te melden en lekker je ding te doen. Een geslaagd feestje!

    Door Nadim op 11 april 2019 Reageer

  • 6/10. De reden hiervoor is dat je simpelweg geen liefde kan zoeken hier. Ik heb ook geen onderzoek gedaan naar deze website. Kwam erachter dat het allemaal erotisch was. Opzich ook wel fijn, maar ik zoek een leuke jongen om verder mee te gaan!

    Door Luca op 11 april 2019 Reageer

  • Muah,,,, niet helemaal tevreden. De geile praatjes enzo zijn opwindend hoor, daar niet van, maar het is gewoon niet echt mijn ding. Beetje weird allemaal.

    Door Giancarlo op 11 april 2019 Reageer

  • Super chille datingsite, wel erg erotisch. Maar dat is ook wat ik zoek, laatste tijd heb ik gewoon erg last van seksuele frustraties en voor serieuze gesprekken kan je hier ook wel gewoon terecht. Het is wel natuurlijk allemaal gewoon erotisch dus wat dat betreft moet je daar wel tegen kunnen.

    Door Kjell op 2 april 2019 Reageer

  • Olla!
    Propere site al zeg ik het zelf. Vrouwen die willen afspreken en het vervolgens ook echt doen, dat is voor mij echt een ultiem hoogtepunt. Al mijn vrienden weten er van , maar dat is niet heel erg. Ze gaan het ook proberen zeggen ze haha.

    Door Donny op 2 april 2019 Reageer

  • Na erg veel negatieve reacties wilde ik toch met mijn eigen ogen kijken of het echt zo slecht zou zijn. Echter heb ik het gewoon heel anders ervaren. Bij mij was het heel positief en heb het totaal niet negatief ervaren. Misschien hebben deze mensen gewoon pech gehad? Er zijn zat mannen waar je leuke gesprekken mee kan aanknopen. Echter is het scoren van een ontmoeting wel een ander verhaal. Hier moet je wel echt je best doen en doorzetten....

    Door Gino op 2 april 2019 Reageer

  • Hey,

    ik denk als je opzoek bent naar wat geile praatjes, dan zit je hier wel echt op je plek. Heb een date gepland staan, maar ik weet niet wat ik daar precies van moet verwachten. Het is natuurlijk heel anders om een erotische date te hebben ipv een normale date. €42.50,- voor 50 credits was net niet voldoende voor mij.

    Ik denk dat het wel mogelijk is om hier een date uit te krijgen voor dit aantal credits, maar ik weet het natuurlijk niet zeker. Wat k kan meegeven is dat je goed op je credits letten. Ze gaan best snel.

    Door Gianni op 2 april 2019 Reageer

  • Goedemiddag,

    Ook mij is het positief bevallen allemaal. De positieve reacties hieronder geven ook wel een beetje mijn ervaring weer. Hoef er weinig aan toe te voegen.

    Door Rianne op 1 april 2019 Reageer

  • Goedemiddag,

    Ik kan oprecht zeggen dat het een betrouwbare datingsite is. Ik heb zelf ook wat onderzoek verricht en kwam hier en daar ook de negatieve reacties tegen. Toch had ik toen des tijds besloten om het gewoon te proberen. Ik denk dat erg veel mensen niet van het maand abonnement afweten. Hiermee kan je dus 14 dagen gratis kijken of het wat is. Daarna wel een regulier abonnement afgesloten. Het is dus niet altijd even duidelijk, dat ben ik wel met veel mensen eens. Maar gelukkig heb je ook een klantenservice die voor je klaar staat en telefonisch bereikbaar is.

    Het datingproces zelf is vrij gemakkelijk, contact leggen, een band krijgen met elkaar, proberen af te spreken en kijken of het wat is. Dat is vanzelfsprekend. Sindskort succes gehad met het vinden van een nieuwe en zeer attente vrouw. Het klikt allemaal erg goed en we gaan kijken waar het schip strand.

    Kortom, aanrader!

    Door Rayen op 28 maart 2019 Reageer

  • Mijn titel zegt eigenlijk genoeg.

    Door Gerard op 28 maart 2019 Reageer

  • Ja, het is OK. Meer eigenlijk ook niet. Je kan er genoeg voldoening uithalen, maar ik wil gewoon 2-3 afspraken in de maand hebben ofzo.. maar dat gaat gewoon niet op de één of andere manier. Het is wel gewoon echt heel erg intiem en opwindend met mannen chatten. Zeker als die mannen nog een beetje voldoen aan het geen wat je in je hoofd hebt. Ik denk daarom dat je ook voldoende hebt aan 50 credits om te beginnen

    Door Guillano op 28 maart 2019 Reageer