Reviews over Datingsites


  weg ge drukt - Review over Binkdate

  ik ben invalide heb A.L.S dat is een spier ziekte en mijn pik wek nog maar dat maak hier niets uit wand als je eerlijk bent word je geblokt en geven aan elkaar door dat jem niet moet nemen maar wij hebben ook ge voel

  Sterke punten
  was er me Schien nog hoop om wat te vinden maar nee net als in de machappij word ook als niets nut gezien en hier ook discriminatie voor komt op mensen die invalide zijn

  Dat werk 't niet. - Review over Seeking Arrangement

  Ik heb mijn account gemaakt. Ik dacht dat hier "serieuze" mensen zou ik kunden vinden . Maar helaas de site vraag om te betalen voor een beter ervaring hebben terwijl de mannen die erbij zijn geen worden hebben. Sommige willen een succesvolle 25 dame, anderen willen iemand t/m 40 maar en die willen geen "pro" of geen suiker baby. Hallo, ik ben 40, ik heb mijn eigen bedrijf maar ik zou nooit accepteren een man die roep een vrouw als een "profiteur" ook zelfs als ik niet één lid van die groep ben. Andere maken een afspraak één week voorhand en de dag vóór of de dag van de afspraak dat word afgezegd en je moest je agenda inplannen zoals hij moest dit doen. Ik zou nooit aan een vrouw boven de 33 voor deze site te betalen. Jij kan lekker gaan iets drinken naar een golf club, je zou een beter kans hebben om iemand leuk te ontmoeten dan in hier. Met warme groeten, Vanina

  Sterke punten
  Jij kan succesvolle mannen ontmoete.

  Zwakke punten
  Er zijn geen serieuze mensen en als je boven de 33 dan dit is niet de juiste website.

  deze site is een echte dievenbende - Review over Ondeugend Daten

  Kristina 1964,55-Leine52-Catherine1959,60-Yolanda56-OmaNele,72-allemaal fake profielen, berichten geschreven door een chat operator, altijd vragen die een antwoord vergen maar nooit geen enkele positieve date , de datum voor een date altijd door verschillende redenen uitstellen.Ze zijn er juist op uit om u zoveel mogelijk credits te laten aankopen.Dit is een echte goede georganiseerde dievenbende.Niet op ingaan dat is de beste date.

  Sterke punten
  5 sterren om u zoveel mogelijk EUROS te laten betalen.

  fake profielen - Review over Ondeugend Daten

  Romyhasselt en Aileen twee profielen met de zelfde aanbieding , geen woord verschil , dus fake (Ik vind slagroom wel heerlijk en het is toch wel een fantasie om eens een lekker lichaam vol te spuiten en dan heerlijk op te gaan likken, heb je wel eens dat gedaan? Als je het nog nooit gedaan hebt, zullen wij dan een keer samen met slagroom spelen en zullen wij dan samen afspreken voor een slagroom date?Sta jij open voor een slagroom date met mij op een plek, locatie, dag naar jou keuze?)

  Sterke punten
  5 sterren voor het fake nieuws , ondeugende date is er alleen op uit om uw euros af te nemen

  allemaal fake - Review over Ondeugend Daten

  beste geld aftroggelerij dat er bestaat , alles is fake super fake , laten berichten achter waar u op antwoord en maar vragen en antwoorden , nog vragen maar nooit een date , kost u geld als u erop ingaat veel geld .hoop op een date die komt er niet. de date datum altijd uit stellen.deze site is een dieven site

  Sterke punten
  als u er op ingaat veel geld aftroggelen.

  Zwakke punten
  er zijn geen zwakke punten allen sterke om uw € te incaseren.

  Flirtenindebuurt - Review over Flirtenindebuurt

  Ik begrijp deze site nietikmoetfotossturen zelfs naakt om dames te bewonderen ze willen je wijs maken beste heer je moet gentleman zijn terras pakken ze hebben partner ze verzinnen mieterige smoesjes dat ze seks te korthebben met haar man ze sturen berichten ze willen vreemdgaanzedenkendatmannenzwakkeemotieshebben

  Op vele afspraakjes geweest - Review over Lexa

  Via Lexa ben ik op een aantal dates geweest. Helaas heb ik nog niet gevonden waar ik naar zoek, maar ik weet dat het zeker zal komen. In het begin maakte ik gratis gebruik van de site, omdat ik nog niet wist als deze site wel iets voor mij was. Met een gratis profiel heb je alleen de mogelijkheid om flirtjes te sturen naar mensen die je leuk vindt. Ik stuurde dus flirtjes naar de mannen die ik leuk vond met de hoop dat ze zouden reageren en gelukkig deden ze dat ook. Reageren op de berichten kon niet tot ik een betaald lidmaatschap had. Toen had ik besloten om volledig lid te worden van de site en tot nu toe heb ik er geen spijt van. Met dit lidmaatschap heb je toegang tot alle functies van de site. Ik vond dit geweldig. Wat ik ook leuk vond is dat je niet alleen mensen van dezelfde leeftijd tegenkomt. Hierdoor kun je de interesses van verschillende mensen zien. Lexa is voor mij echt een top datingsite.

  Goede begeleiding door een gids - Review over SDC (Swingers Date Club)

  SDC is een echte leuke datingsite waar je een complete gids kunt vinden voor swingers of fantastische feestjes. De site hoef je dus niet alleen te gebruiken voor contact met andere leden. Mijn man en ik zijn nu al ongeveer anderhalve jaar op de site. Wij hebben een leuke ervaring met de site en hebben ook veel mensen ontmoet. Op SDC vind je een tal van koppels die op zoek zijn naar ervaren en minder ervaren swingers. In het begin wisten we niet wat we moesten doen, maar dankzij de complete gids van de site hebben we onze weg kunnen vinden. Verder is het makkelijk om te bepalen met wie je wel en geen seks wilt hebben. Als een koppel niet voldoet aan jouw voorkeuren, dan is het beter om het direct aan te geven. Over het algemeen kunnen wij wel zeggen dat we een leuke tijd hebben gehad.

  Sterke punten
  Sterke Punten: • Genoeg mensen met dezelfde interesses; • Verschillende leeftijden; • Behulpzame site; • Grote community; • Leuke activiteiten; • Complete gids voor minder ervaren swingers.

  Zwakke punten
  Zwakke Punten: • Ouderwetse layout.

  Spannende seksafspraakjes! - Review over Datingbord

  Bij Datingbord had ik een leuke en spannende ervaring. In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten, maar naarmate ik langer bleef raakte ik gewend aan de site. Via deze site heb ik een vrouw leren kennen met wie ik vaker seksafspraakjes heb. In het begin was ik niet op zoek naar een serieuze relatie, maar deze vrouw heeft me van mening laten veranderen. Ik had haar in het begin ook gezegd dat ik alleen om gezelligheid op de site ben en ze vond het helemaal niet erg. Inmiddels weet ze dat ik gevoelens voor haar begin te krijgen en ook dit vind ze niet erg. Verder vind ik de algemene chatroom van Datingbord interessant, want je ziet heel wat leuke dames voorbij gaan. Daarnaast vind ik het geweldig dat de site een 100% contact garantie heeft, waardoor elke lid contact met iemand van de site heeft. Datingbord is wel echt de site waar je van alles kunt vinden.

  Keurige datingsite. Zeker aanbevolen - Review over EliteDating

  Elitedating.nl is een datingsite die zich alleen richt op hoogopgeleide mannen en vrouwen. Dit merkte ik direct toen ik me had aangemeld op de site. Je kunt zien dat mensen wel echt op zoek zijn naar een serieuze relatie. Persoonlijk vind ik dit erg prettig, want ik kom dan niet in contact met mensen die mijn tijd zullen verspillen. Op de site vind je mensen die met respect tot je praten en keurige manieren hebben. Het is een eenvoudige site en ook gebruiksvriendelijk. Verder maakt de site gebruik van een matching-systeem dat erg handig is, want hierdoor krijg je matches die dezelfde interesses als jou hebben. Deze matches worden gekozen op basis van de persoonlijke gegevens die je bij de inschrijving had ingevuld. De matches die ik tot nu toe heb gehad hebben dezelfde belangen als mij. Elitedating is voor mij een perfecte site en ik voel me hier erg op me gemak.

  Professioneel - Review over 50liefde.nl

  50liefde oogt erg professioneel. Het is een datingsite die centraal staat voor de singles en niet alleen maar uit is op het innen van geld. Ik lees erg veel verschillende verhalen, maar als ik voor mezelf mag spreken, zou ik dit zeker aanraden als je een nieuwe partner of gewoon nieuw contact wil zoeken. Geldt uiteraard wel voor de leeftijd van 40+. De klantenservice staat altijd paraat en is bereid om je te helpen met al je vragen, ondanks het gebruiksvriendelijk is, zal je geheid met vragen komen. Ik kan het dus zeker aanbevelen!

  Eindelijk wakker geworden - Review over Qupid

  Om in te zien dat dit geen effect heeft en daarbij alleen maar zonde is van je geld.

  Geen schijn van kans - Review over GayBuddy

  Ik heb hier al meerdere keren geprobeerd iets te fixen qua date o.i.d maar het blijft maar bij het ontwijken van de vraag ''wanneer zullen we eens afspreken''. Geeft al aan dat er meer fictieve profielen dan echte tussen zitten.... dat vind ik echt serieus jammer.

  Verassend goed - Review over Seksbuddy.nl

  In eerste instantie niet gedacht dat het zo zou verlopen.. ik dacht namelijk dat het een enorme chatroom was (zoals vroeger, waar iedereen door elkaar heen lulde), maar je kan de profielen lekker persoonlijke benaderen. Leuke en super geile vrouwen zitten er tussen, dat is wel echt een groot pluspunt.

  Wordt lid! Contacten komen zelf naar je toe - Review over Victoria Milan

  Als vrouw hoef je op Victoria Milan helemaal geen moeite te doen om met mannen in contact te komen, zij komen zelf naar je toe. De site wordt op dag basis erg druk bezocht, dus een ieder heeft de kans op een date of dates. Ik heb wel gemerkt dat je op Victoria Milan mensen vindt die in een relatie zitten, zij zijn dan meestal op zoek naar geheime relaties of gewoon erotisch contact. Ook zie je mensen die singel zijn en die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ik heb me ingeschreven op de site voor gezelligheid en vriendschap. Mijn eerste maand op de site bracht ik gratis door, omdat ik er nog twijfels over had. Toen ik zag dat er berichten naar binnen kwamen en ik ze niet kon bekijken, besloot ik om een premium lidmaatschap aan te schaffen. Tot nog toe heb ik er helemaal geen spijt van.

  Leuke ervaringen gehad. Zeker aanmelden! - Review over Seksbuddy.nl

  Over het algemeen vind ik Seksbuddy.nl een goede site. In het begin wist ik niet wat me te wachten stond. Ik kwam een aantal berichten tegen die erg negatief waren over de site, maar hoe langer ik bleef vond ik het best leuk. Ik heb tot nu toe 2 leuke dates mogen ervaren met 2 mooie dames. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik de site zo leuk zou vinden. Momenteel ben ik in contact met een tal van mensen, zowel mannen als vrouwen. Naast de leuke dates wilde ook wat vrienden maken op de site en dat is mij ook gelukt. Verder zul je wel merken dat Seksbuddy.nl een zeer opwindende site is. De meeste mensen van de site zijn op zoek naar erotisch contact en seksafsrpaakjes. Dit komt goed uit voor mij, omdat ik niet op zoek ben naar een serieuze relatie. Uit ervaring kan ik dus zeggen dat Seksbuddy.nl een gepaste site voor al je seksverhalen –en fantasien.  

  Heel snel contact gelegd - Review over 50liefde.nl

  50Liefde is een echte datingsite voor de 50 plussers. Dankzij deze site kan ik beter socializen met andere mensen. Je zult merken dat je binnen een jaar veel mensen leert kennen en dat ze ook nog je vrienden worden. Op de site kun je liefde, dates en vrienden vinden. Ik zoek niet naar liefde, maar meer naar vriendschap en gezelligheid. Voor mij is de site een succes, omdat ik wel heb gevonden wat ik zoek. Dagelijks ontvang ik berichten van mensen die meestal hetzelfde als mij zoeken. Als eerst geef ik ook eerst aan dat ik niet op zoek ben naar een vaste of serieuze relatie, hierdoor weten de leden waar ik naar op zoek ben. Verder vind ik het geweldig dat je als betaald lid ook in contact kunt komen met de gratis leden. Maar met een betaald abonnement kom je wel makkelijker in contact met de leden, ook krijg je toegang tot alle functies van de site. Voor de 50 plussers die een vrees hebben voor online daten zeg ik dat ze het gewoon moeten proberen, je zal er helemaal geen spijt van hebben.

  Gevonden wat ik zocht op deze site - Review over SF Dating / Secretflirt

  Via SF Dating heb ik eindelijk gevonden wat ik al een tijdje gezocht. Als vrouw vind ik het geweldig om gratis gebruik te maken van de site. Dit heb ik nog nooit ervaren bij een andere datingsite, wat dus goed uitkomt voor SF Dating. Mijn profiel heb ik al ongeveer een jaar. Op mijn profiel zul je een korte en duidelijk beschrijving van me zien en een paar foto’s. Ook heb aangegeven waar ik naar op zoek ben. Zo heb ik mannen hun aandacht kunnen trekken. De mannen van deze site vind ik wel erg aardig en beleefd, ook wanneer je ze afwijst. Verder heb ik de mogelijkheid om mijn foto’s en persoonlijke gegevens zichtbaar te maken voor de mensen met wie ik goed contact heb. Hierdoor kunnen onbekenden geen foto’s van me zien. Dit vind ik erg handig. SF dating vind ik een echte aanrader voor vooral de vrouwen, want net als ik kun zij ook hun toekomstige partner vinden.

  Geen verrassingen - Review over Parship

  Mijn ervaring met Parship.nl is erg goed. Deze site houdt zich aan hun woord waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Sinds ik me op de site heb aangemeld heb ik gemerkt dat daten echt iets is voor mij. Voorheen werd ik erg zenuwachtig om met mannen te praten. Maar de mensen op de site geven je echt een goed gevoel waardoor de zenuwen minder worden. Ik kan nu gewoon chatten met iemand zonder dat angstig gevoel. Verder is de site zo eenvoudig en goed ingericht waardoor je makkelijk in contact kunt komen met de andere leden. Ik maak namelijk gebruik van een 6 maanden abonnement en hiermee heb ik veel contact kunnen leggen met de leden van de site. De abonnementen van de site zijn eerlijk gezegd wel duur, maar uiteindelijk vind je wel wat je nodig hebt. Ik heb helaas mijn liefde nog niet gevonden, maar heb wel veel vrienden gemaakt. Ook ben ik op leuke dates geweest met een paar van deze vrienden. Parship vind ik helemaal top en ik weet dat ik hier mijn liefde zal vinden.

  Zeker proberen! - Review over Lexa

  Ik heb een hele goede ervaring met Lexa en zou die graag met jullie willen delen. Een paar jaar terug heb ik me ingeschreven op de site, maar ik deed er niets mee. Toen maakte ik gebruik van een gratis lidmaatschap, dus er werd geen geld afgetrokken. Op een dag besloot ik om even rond te kijken en misschien de dames een mailtje te sturen. Op de site kun je een tal van mensen tegen komen, zowel mannen als vrouwen. Ik was in contact met een paar mannen, maar dit was meer voor advies. De dames die ik een mailtje had gestuurd reageerde vol enthousiasme, maar met een gratis lidmaatschap kun je helaas niet reageren op de berichten. Ik besloot toen een betaald lidmaatschap aan te schaffen en heb tot nu geen spijt van. De functies die je krijgt zijn allemaal geweldig en erg handig. Dus zo kwam ik in contact met de leuke dames. Ik ben zelf op een date met een paar van ze geweest. De reden waarom ik mezelf heb ingeschreven op de site is meer voor gezelligheid en vriendschap met de mannen en vrouwen. Dit heb ik ook aan alle dames gezegd met wie ik op een date ben geweest. Lexa is echt het proberen waard.

  Spannende uitdagingen - Review over SDC (Swingers Date Club)

  We zijn nu al ongeveer 2 jaar lid van SDC en we vinden het een fantastisch datingsite. In het begin was het eerst wennen aan de indeling van de site, maar inmiddels kunnen we goed ermee omgaan. Persoonlijk vind ik deze site de beste swinger-site die er bestaat. De site beschikt over leuke activiteiten die je kunt bijwonen om andere mensen te leren kennen. We doen vaak mee met de activiteiten om nieuwe koppels en/of singels tegen te komen. Door de activiteiten leer je de voorkeuren van verschillende mensen kennen en je ervaart elke keer een nieuwe uitdaging. Tot nu toe hebben wij kunnen afspreken met 2 koppels en het waren leuke tijden. Alvorens we leuke activiteiten deden met deze mensen, hadden we wel eerst gesprekken gevoert zodat we elkaar beter leren kennen en weten wat hun voorkeuren zijn. Het is wel echt een leuke ervaring en we zijn van plan het weer te doen.

  Juiste site voor mijn vrije tijd interesses - Review over Datingbord

  Datingbord.nl is een echte erotische en geile datingsite en je vindt gegarandeerd waar je naar op zoek bent. Dankzij Datingbord heb ik enkele leuke dames mogen ontmoeten waarbij ik ze erg leuk vond. Ik ben helaas niet op zoek naar een serieuze relatie, dus ik verwacht ook niet dat het iets gaat worden. Datingbord gebruik ik meer als ontspanning en voor gezelligheid, meer dan dit zoek ik niet. De leuke dames heb ik ook op de hoogte gesteld over wat ik wel en niet zoek en ze vonden het helemaal geen probleem. Datingbord laat het dus helemaal over aan jou. Het enige wat je moet doen is concreet aangeven wat je voorkeuren zijn en waar je naar op zoek bent. Hierdoor kom je niet in contact met mensen die meer dan bijvoorbeeld vriendschap willen. Verder is Datingbord een gebruiksvriendelijke datingsite, de kans dat iets verkeerd zal gaan is dus erg klein. De prijzen van de site zijn erg redelijk en je zult in ieder geval genieten van de functies.

  Simpel, praktisch en aangeraden. - Review over Seksbuddy.nl

  Aanmelden op Seksbuddy.nl gebeurd vrij simpel, daarna is het alleen bewerken van je profiel en je kunt direct beginnen met zoeken. In het begin maakte ik gratis gebruik van de site, omdat ik zeker wilde zijn over mijn besluit om volledig lid te worden. De site kan best wel prijzig zijn, maar je krijgt toegang tot letterlijk alle functies van de site. Als gratis lid heb je weinig tot geen toegang. Om deze reden heb ik toch besloten om betaald lid te worden. Met mijn gratis account kon ik geen contact maken met andere leden en foto’s bekijken. Toen ik betaald lid werd kon ik van alles doen zoals onbeperkt berichten sturen, profielen en foto’s bekijken. Ik was dus constant aan het chatten met die leuke heren. Op Seksbuddy.nl heb ik wel gevonden wat ik zocht en dat is erotisch contact en ontspanning. Bij het chatten maakten de mannen me super geil en vond het eerlijk gezegd erg spannend. Ik ben daarom meer dan tevreden met de site en hoop op meer geile contacten.

  Beste website ooit!! - Review over Victoria Milan

  Ik zit nu al een tijdje op Victoria Milan en als je het aan mij vraagt vind ik deze datingsite de beste site. Momenteel beschikt de site over een tal van mensen dus het vinden van dates lukt mij aardig. Zo heb ik via Victoria Milan een dame leren kennen met wie ik nu vaker op dates ga. Alvorens ik haar had leren kennen was ik in contact met zoveel spannende dames, maar ik voelde niets voor hun. Met 2 van deze dames heb ik wel een seksafspraakje kunnen maken, ik moet wel zeggen dat het 2 hete afspraakjes waren. Op Victoria Milan kom je ook makkelijk in contact met verschillende vrouwen van alle leeftijden. Persoonlijk vind ik het geweldig, want zo leer je de voorkeuren van elk mens, die je tegenkomt, kennen. Verder is het ook eenvoudig om je in te schrijven en om gebruik te maken van de site. Ik heb gelukkig al iemand gevonden met wie ik vaker kan afspreken en met wie ik leuke gesprekken kan voeren. Voor nu zal ik het op deze dame houden.

  Goed voor erotisch contact - Review over Buurmeisjes

  Ik zit nu al ongeveer een jaar op Buurmeisjes.be. Deze site heeft me veel geholpen met mijn sexuele fantasien. Ik zit namelijk in een relatie, maar zoek naar meer spanning en dit wilde ik graag anoniem en discreet doen. De manier hoe de site omgaat met de leden hun prive gegevens vind ik echt geweldig. Hierdoor kun je anoniem een profiel aanmaken en jij besluit zelf wie wel of geen toegang tot je prive gegevens krijgt. Daarnaast ben ik niet op zoek naar dates, maar gewoon erotisch contact waar ik mijn fantasien kan delen met een ander. Het is natuurlijk wel mogelijk om op eenmalige sexafspraakjes te gaan, maar ik kies er liever niet voor. Er zijn wel veel mensen die dit via deze site doen, want netals mij zoeken zij ook naar meer spannign en/of avontuur. Verder is de site erg makkelijk ingericht, de inschrijving zelf gebeurd eenvoudig. Als laatst wil ik zeggen dat Buurmeisjes.be je moeite en geld wel waard is.