• Snapdate is een spannende datingsite. Ik heb het ervaren als zeer geil en erotisch. De gesprekken die je hebt zijn super intiem en je hebt erg snel contact. Van wat ik begreep komt dat door het onwijs grote leden platform. Dat is wel echt een pluspunt hier.

  Door Michael op 12 november 2019 Reageer

 • Die komt regelrecht over je heen geraasd en het is een heerlijk gevoel. Leg wat centen opzij en ga lekker genieten hier, want ik doe dit namelijk elke maand!

  Door Travis op 12 november 2019 Reageer

 • En dan heb ik het over afspreken. Dat duurt me allerjezus lang... k heb er denk ik 300 credits ingegooid en eindelijk kwam daar een date. Wel echt de meest bizarre ever, maar dat terzijde. Als je geld over hebt ,dan zal ik zeker een kijkje nemen hier, anders wegblijven, want het duurt lang.

  Door stefan09 op 12 november 2019 Reageer

 • Zoals menig andere datingsite is 50liefde ook een datingsite die er tussen uit springt. Gericht op senioren was ik echt blij dat ik mijzelf hier 7 maanden terug heb aangemeld. Ik wil binnen een jaar wel een partner hebben maar ik vond het nu al de moeite waard om een positief bericht achter te laten.

  Het is verstandig om jezelf in te lezen over deze datingsite, want er zijn malafiede figuren die deze datingsite helemaal naar benedenwillen halen terwijl dat nergens voor nodig is. Een aanrader in mijn ogen!

  Door Marianne op 12 november 2019 Reageer

 • De titel komt gepast bij wat ik altijd al dacht. Waarom niet proberen? Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb want ik ben er nu achter dat het in 90% van de gevallen bij een geil gesprek blijft. Je kan natuurlijk niet alles hebben, maar dit maakt het af en toe wel zuur hoor.

  Door Kas op 5 november 2019 Reageer

 • Het is natuurlijk voor de hand liggend om te zeggen dat het niet werkt na 2 gesprekken. Maar uiteindelijk zijn er mensen die echt met je in zee willen gaan. Ik heb het allemaal zelf mee gemaakt en nu wil ik niet meer anders. Het is spannend om met mensen af te spreken die zin hebben in een erotisch avontuurtje.

  Door Patience op 5 november 2019 Reageer

 • Heerlijk, dit is mijn type omgeving en ik hou er van.

  Door Timothy op 5 november 2019 Reageer (1 reactie)

 • Op het begin verliep het niet helemaal zoals ik had gehoopt. Het duurde erg lang voor ik met mensen in contact kwam die mij echt het gevoel gaven dat het wat zou worden. Maar na een kleine 2 maanden had ik de smaak te pakken. Je kent ook een groot deel van de leden en hebt veel mensen gesproken. Ik was daar ook erg blij mee, het ledenplatform is behoorlijk groot en dat is natuurlijk altijd fijn.

  Door Senior op 5 november 2019 Reageer

 • Vanaf het moment dat ik online kwam had ik het al naar m'n zin. Je kan er goed uit de voeten, gebruiksvriendelijk, leuke filter opties, veilige betaalmethodes en een groot ledenplatform. Ik heb gemerkt dat er veel mensen tussen zitten die geile gesprekken willen hebben. Het is wel aan te raden om niet met 'enters' te typen, want per bericht ben je een credit kwijt. Dus dan kan het snel gaan! Voor de rest dik in orde, ik heb een date gepland staan, ik hoop dat het wat wordt.

  Door Klungel op 31 oktober 2019 Reageer

 • Ik ben al m'n geld kwijt. En wat heb ik er voor terug gekregen? Een zere zak die nodig geleegd moet worden. Blijkbaar wil er niemand afspreken, erg treurig als je het mij vraagt. De website functioneert goed en is niets mis mee, maar het is niet bedoeld om mensen te ontmoeten voor een erotisch momentje..

  Door Bart op 31 oktober 2019 Reageer

 • Ik merk dat ik mezelf echt gelukkig voel op gaybuddy. Ik ben normaal niet van deze websites, maar het is erg geil om zo te praten met andere jongens merk ik! Hihi.

  Door Rani op 31 oktober 2019 Reageer

 • Maar meer ook niet! Het afspreken laat zich erg achterwegen en heb het idee dat ik mezelf hier alleen maar blauwe ballen aan het aanpraten ben af en toe. Het kan allemaal veel beter als het gewoon een keertje allemaal 'echt' gemaakt wordt... jammer

  Door Wanka op 31 oktober 2019 Reageer (1 reactie)

 • Goedenavond,

  Het is een datingsite die gemiddeld scoort in mijn optiek. Waarom? Het is niet altijd even duidelijk wat je te wachten staat. Het kan beide kanten op, bij mij was het echt even zoeken hoe het precies werkte. Er wordt bijvoorbeeld nergens geadverteerd met de VIP credits. Ik kreeg pas na een tijd te horen van het bestaan af. Haha.

  Het is een oke datingsite voor senioren dus al met al redelijk tevreden, het ging mij meer om de connecties dan om liefde. Gelukkig kan je daar ook voor terecht.

  Door Claire op 29 oktober 2019 Reageer

 • Wat je wel allemaal niet tegenkomt, het is echt bizar! En dit alles in positieve zin. Ik wist dat er mensen rondliepen die zich ook seksueel wilde uiten, maar dit... wauw! Het is elk weekend genieten en soms fysiek. Kan voor mij geen betere site zijn dan datingbord op dit moment.

  Door Wessel op 17 oktober 2019 Reageer

 • yeshyesh!! ik hou ervan om mijn gayish ikzelf lekker te kunnen uiten hier. Op mn gemakje zonder iemand mij tegenhoud iets te zeggen wat ik graag wil. Heerlijk hoor hihi

  Door Yea op 17 oktober 2019 Reageer

 • Hi,
  Je merkt wel dat er een bepaalde spanning hangt die echt opwindend is. Ik vind het wel wat, ondanks de kans klein is dat je iemand zal ontmoeten. De gesprekken die je voert hier zijn super erotisch en je leert in sommige gevallen nog wat bij. Voor de rest is de site betrouwbaar en is gebruiksvriendelijk

  Door Kevin2 op 17 oktober 2019 Reageer

 • Niets of niemand is perfect, maar datingbord komt goed in de buurt.

  Door RileyG op 10 oktober 2019 Reageer

 • het werkt jongens! Blijven proberen, ik heb vorige week eindelijk een ontmoeting gehad met een zeer erotische afloop. Echt super super geil allemaal! TEvreden!

  Door Mellan op 10 oktober 2019 Reageer

 • jammer.

  Door Willywortel op 10 oktober 2019 Reageer

 • 50liefde heeft mijn vriendenkring aanzienlijk doen uitbreiden. Daar ben ik heel erg blij mee!

  Door Roland op 10 oktober 2019 Reageer

 • Om met een paar vrienden online te zijn is ook humor. De site doet wat het moet doen en laat je in contact komen met andere die opzoek zijn naar een seksrelatie of een normale relatie. Het gaat helaas niet allebei werken, maar dat vind ik niet erg. Het is ook raadzaam om de algemene voorwaarden door te nemen. Zo kom je niet voor verassingen te staan. En scheelt het je een hoop onnodige centen.

  Door Nick34 op 4 oktober 2019 Reageer

 • Ten eerste is het gewoon bar lastig om hier aan je ontmoeting te komen, je sexdate. Ten tweede gaan mn credits veel te snel op. Ik vind het een flinke afknapper om eerlijk te zijn. Echt jammer

  Door Christiaan op 4 oktober 2019 Reageer

 • Of het nou geloofwaardig is of niet, ik vind het altijd wel prettig. De site functioneert goed en in principe kan je hier niets fout doen. De betalingen lopen via veilige kanalen en dat was een pre voor mij. Groot leden aantal, geile gesprekken en met een heet gevoel achter mn pc'tje.

  Door Sebas op 4 oktober 2019 Reageer

 • Anno 2019 en het wordt ons allemaal mogelijk gemaakt. Ik vind het echt een geweldige ervaring om hier deel van uit te maken. 50liefde functioneert naar behoren en doet wat het moet doen. Ook ik heb de negatieve reacties gelezen, maar ook mij weerhield het er niet van om eens te kijken. Tenslotte kan je ook slechts voor 3 maanden lid zijn. Het is maar wat je zelf wilt. Ik ben een gelukkige vrouw geworden door 50liefde! Na 6 jaar lang single te zijn geweest werd het weer eens tijd haha.

  groetjes,
  Jea

  Door Jeanine op 23 september 2019 Reageer (1 reactie)

 • Ik begrijp wel waarom mensen klagen, natuurlijk wil je een site die naar behoren functioneert. Maar dat doet Qupid ook! Het is gewoon van belang dat je de algemene voorwaarden goed doorneemt, dit voorkomt verwarring en zorgt er voor dat je wel een leuke tijd kunt hebben. Zoals ik!

  Door Ger op 23 september 2019 Reageer