Reviews over Datingsites


  Geen liefde voor het vak - Review over Parship

  Parship is een dure datingsite, maar na meerdere datingsites wilde ik het wat serieuzer aanpakken. 1 jarig lidmaatschap heeft me 0 dates opgeleverd. De contacten die ik had, waren voornamelijk met Duitse vrouwen, die vaak 200+ km verwijderd woonden. Heb je niets aan, toch? In het begin waren de foto's zelfs bij een betaald lidmaatschap vervaagd. Gebruiksvriendelijkheid van de app is minimaal. Tot slot heb ik mijn lidmaatschap een paar dagen te laat opgezegd (minimaal 4 weken van tevoren opzeggen). Nu hebben ze mijn lidmaatschap ongevraagd verlengd met een maand voor maarliefst 80 euro. Dat voelt als even flink incashen op de wens liefde te kunnen vinden met 0 resultaat. Mensen, als je je wil laten naaien, neem een lidmaatschap bij Parship! De ervaring zal niet prettig zijn!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Duur Gebruiksvriendelijk Klantonvriendelijk

  Zeer slechte site - Review over Knuz

  Op deze site zijn oplichters actief. Knuz reageert niet op wat voor wijze dan ook. Is stuurloos. Kijk uit met wie je date, meerdere valse profielen waarbij na verloop van tijd om geld wordt gevraagd. Trap er niet in!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Stuurloos, geen contact mogelijk met leiding

  Slechte site is niet echt - Review over Mijnshemalecontacten

  Waarom zijn jullie zo stronteigenwijs gatver ik zeg toch Duidelijk wat mijn emailadres is zeg dan niet steeds onjuist als het wel juist is dus hier nogmaals mijn emailadres *** is dat Duidelijk en anders Maar niet dan douw je deze site Maar in je Reet dan wil ik hier niet eens meer lid worden als het zo moet

  EERLIJK MARKETINGBELEID - Review over Weetwiejedate

  Ten eerste reageert de helpdesk niet op vragen van leden. Ten tweede heb ik een premium lidmaatschap gekocht en ik zal het nooit verlengen. Ik heb andere sites en apps geprobeerd en ik dacht dat weetwiejedate de juiste plek is, omdat het lokaal Nederlands is, en de naam de indruk wekt dat ik de mensen kan vertrouwen. Maar de site misbruikt de premium ledeninformatie om nieuwe gratis leden aan te trekken . EERLIJK MARKETINGBELEID. Ik ontvang contact van een nieuwe persoon zonder zelfs maar een duidelijk profiel, de site stopt het gesprek en zegt: Voorbeeld: ***** heeft geen Premium Membership en heeft het maximum aantal gratis te verzenden berichten bereikt. Om dit gesprek te hervatten: Kan ****** een Premium Lidmaatschap afsluiten. Kan jij een betaling van slechts €4,95 Ik vind dat niet leuk, en directe abues voor onze persoonlijke informatie. Alle toespraken over veiligheid en beveiliging zijn nepnieuws.

  Zwakke punten
  Ik vind dat niet leuk, en directe abues voor onze persoonlijke informatie.

  Waardeloos - Review over Seeking Arrangement

  SA zit vol met callgirls en (amateur) hoeren. Een geweldige site als je daar naar op zoek bent. Als je aangeeft dat je liever geen contact met callgirls wilt dan wordt je account direct gebanned door SA, geen waarschuwing, geen alert, gewoon direct je account geblocked ongeacht of je een abonnement hebt. En SA customer support laat je vallen als een baksteen, dus denk goed na voordat je een duur abonnement neemt want je kan zonder waarschuwing of reden gebanned worden. De helft van de meiden die online zijn hebben net nieuwe accounts en zijn na 2 dagen alweer verdwenen, dat zegt wel voldoende over de kwaliteit van SA. De andere helft van de meiden zijn fakers en/of proberen je te scammen.

  Sterke punten
  Geweldige site als je op zoek bent naar callgirls en hoeren.

  Zwakke punten
  Als users kan je elkaar blocken waardoor je scammers niet kan rapporteren, want die accounts kan je niet meer zien als zij jouw al snel geblocked hebben. Een ander zwak punt is het opheffen van accounts door SA zonder waarschuwing of reden.

  Het geld niet waard. - Review over Lexa

  Twee keer een half jaar abonnement gehad. Niet een enkele match of date. Lijken wel allemaal nep profielen, of de dames die op deze site zitten hebben onredelijke eisen!

  Vaak dezelfde beetje rare teksten - Review over Seksbuddy.nl

  Na een tijdje chatten viel het me op dat de teksten die ik krijg erg gelijkvormig zijn en alleen gericht op meer chatten. Op toespelingen of ironische opmerkingen wordt zo verkeerd gereageerd dat ik het sterke gevoel heb met een computer te doen te hebben. Hoe echt zijn de profileren? Is daar zicht op?

  Afmelden - Review over Lexa

  Ik heb voor langere tijd terug gevraagd hoe ik mijn account kon verwijderen. Dat zouden ze regelen. Maar nu na jaren sta ik er nog steeds op. Ik moet nu eerst weer een account aanmaken om in te loggen. Ik vind dit een slechte zaak. Tt. Snag

  Alles heersende administrator - Review over Dating2000

  Was een paar weken lid op dating2000. Van het ene uur op het andere, kon ik niet meer inloggen. Blijk ik geblokkeerd te zijn, zonder opgaaf van reden. Ben altijd correct geweest als ik op de site was. 1 ding weet ik zeker; dat ik manieren heb geleerd, in tegenstelling tot de administrator. Waarschijnlijk zo'n machtswellust mannetje met een heel klein ego.

  Sterke punten
  Dat is niet de administrator

  Zwakke punten
  Een gefrustreerde administrator nemen, die geen fatsoen heeft en waarschijnlijk zelf geen kans maakt op een datingsite en mensen gewoon blokkeerd zonder reden en bericht.

  niet vloeken - Review over SnapDate

  aub niet vloeken in reviews

  Teleurstellend - Review over Parship

  Saaie boel op deze site. Bijna geen nieuwe leden die getoond worden. En als er iets komt zijn het Duitse dames.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig aanbod / verversing

  IP adres en trackingcookies, account onterecht geblokkeerd - Review over Lexa

  Mijn account is meerdere keren onterecht geblokkeerd door lexa bv. na het uploaden van een foto. Ik kreeg als reactie dat het een fout van hun was. Kreeg als compensatie 1 keer een boost waar ik niks aan had. Op de datingsite staat profiel verdacht en opgeheven door lexa. Na opheffing van de blokkade door lexa, dat enkele dagen duurde, kom je ongeloofwaardig over, niemand op de datingsite gelooft je. Je profiel komt ongeloofwaardig over. Ik heb hierna ook bij het aanmaken van een nieuw account problemen ervaren. Elke keer wordt het geblokkeerd. Volgens lexa ligt het aan een mogelijke VPN. Bij testen bleek dat zowel voor als na VPN, een account onterecht geblokkeerd werd. Blacklists online gaven nergens aan dat mijn IP adres listed was. Het lag dus duidelijk aan Lexa, mogelijk in hun host firewall. Lexa is meerdere keren gemaild maar tot op heden geen verklaring en ook geen oplossing. Ook krijg ik geen geld terug. Ook huisgenoten kunnen geen account aanmaken, worden geblokkeerd. Wat ook opvallend is, is dat hun klachtmeldingen op deze site zijn verwijderd. Er wonen meer mensen op 1 IP adres. Lexa en deze sites werken samen om zaken verborgen te houden.

  Sterke punten
  Klantenservice is traag. Geld aftroggelen. 0 sterren waard!

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice. Onterecht geblokkeerd. IP adres blokkades worden niet opgeheven. Trackingcookies op alle apparaten.

  opzeggen is lastig - Review over Parship

  Het opzeggen van parship was erg lastig, meerdere keren geprobeerd maar uiteindelijk een aangetekedne brief moeten sturen. dit heeft uiteindelijk wel gewerkt en ik had veel eerder mijn opzegging met https://xpendy.com/nl/ moeten versturen

  Wat slecht - Review over Ondeugend Daten

  Nog nooit zo een slechte site gezien Altijd reageren maar nooooooit bericht terug. Geld uit je zak halen Mensen doe dit niet!!!

  Sterke punten
  Niet gevonden

  Zwakke punten
  Geen sterke punten, dus alles slecht

  Parship is oplichting - Review over Parship

  Slechte service contract aan gegaan binnen 2 weken stop gezet en nu dreigen met incasso

  Sterke punten
  Als je genaaid wilt worden doen

  Zwakke punten
  Slechte service geven niks om mensen

  Lexa costumercare is onbereikbaar - Review over Lexa

  Geen Ster waardig 😡 Nog geen dag ingeschreven, wel betaald en kan nu al niet meer op mijn account. Alle eventuele contact mogelijkheden lukken ook niet. Abonnement kan ik zelfs niet opzeggen. En de teller tikt maar door. Heel slecht of misschien niet eens bereikbaar.🤬

  Sterke punten
  Niet bereikbaar zijn, geld opstrijken, .....🤮

  Zwakke punten
  Heel slecht bereikbaar of niets eens bereikbaar, je abonnement niet op kunnen zeggen

  5 jaar samen en ondertussen getrouwd dankzij Elitedating - Review over EliteDating

  Op 2 april 2016 leerden wij elkaar kennen via Elitedating ....ik had me een jaar aangesloten met het gedacht dat dit niet meteen ging lukken... er verschenen heel wat (meer dan 400) kandidaten de revue - het bleef 4 maand lang bij berichtjes en elkaar eens mailen. Luc was mijn 2de persoonlijk contact...en het was voor mij liefde op het eerste bericht met foto....en dat is ook zo gebleven. We zijn nu ondertussen 5 jaar verder en inmiddels ook getrouwd. Zeker een aanrader...je leert iemand kennen vanuit een totaal andere invalshoek.

  Sterke punten
  Je krijgt heel wat keuzes en kansen...je kan een zekere afstand behouden zonder dat het direct tot een relatie komt...

  Zwakke punten
  geen ondervonden

  Mooi vriendschappen opgebouwd - Review over Vrienden voor het Leven

  Ik ben een vrouw die heel tevreden over de Vrienden voor het Leven site is. Mijn ervaring is heel goed. Lees mijn review maar!

  Sterke punten
  Dit is een site voor mensen die een beperking hebben en daar zijn maar weinig sites voor. Ik ben vanaf het begin lid en ben heel blij dat deze site er is. Ik blijf lid tot dat deze site ooit stopt maar ik hoop dat deze site nooit stopt. Ik heb al veel kontakten aan deze site over gehouden. Zo wel mannen als vrouwen waar ik een vriendschapsband mee heb opgebouwd. Wij bellen en skypen met elkaar en privé hebben wij ook kontakt en spreken af en toe af om iets leuks met elkaar te doen. Op maandag avond van 19.00 uur tot 20.00 uur hebben wij een Skype avond met Vrienden voor het Leven. Wij zouden het leuk vinden als daar meer mensen aan mee doen. Stuur een email naar deze site om je op te geven!! Het is gratis de Skype groep.

  Zwakke punten
  Ik ben heel tevreden over deze site en heb geen zwakke punten te melden!!

  Oplichters - Review over Lexa

  Ik wilde 1 maand lexa uitproberen. Goed gekeken naar de kleine letters. Abonnement zou stoppen na 1 maand. En na een maand bleek er ineens nogmaals 25 euro afgeschreven te worden! Uitgezocht hoe ik er dan echt vanaf kon.... moest ik me voor inloggen. Lukte slecht bij het invoeren van het wachtwoord sprong de site tot 4x toe ineens weg. En terwijl ik me doodirriteerde daaraan blijk ik kennelijk 1x op een onderliggende button te klikken op de site en krijg ik per direct een welkom e-mail dat ik nu een abonnement heb op “lexamore” !!! Ik ben heel bang dat ik verplicht word hier ook voor te moeten betalen. Het is echt pure oplichting!!!

  Sterke punten
  Geld aftroggelen via listige kunstgrepen.

  Zwakke punten
  Te veel mannen die alleen maar seks willen. Dus na 4 dagen weg! Account opgeschort. Maar goed ... wel nog een maand extra betalen en nu dus ineens weer een abonnement op lexamore

  Geld terug storten - Review over Lexa

  Had profiel aangemaakt, na nacht slapen verwijderd. Nu wel 89,94 euro afgeschreven. Wil ik terug op grond van onverschuldigde betaling. Geen goed gevoel over!

  Sterke punten
  Niet ontdekt

  Zwakke punten
  Slecht te bereiken. Klantenservice pagina is niet te vinden.

  wat een site fake fake - Review over Ondeugend Daten

  fake veel de zelfde foto's een persoon schreef ik kom Maastricht en zij later geboren en getogen in Groningen hou het gratis mischien kan het leuker worden

  Sterke punten
  die moet ik nog zoeken

  Zwakke punten
  lees de reviews maar een goed door

  Lexa is geen enkele ster waard - Review over Lexa

  Wat een vreselijke arrogante en klantonvriendelijke organisatie is dat Lexa! Slechts enkele weken heb ik gebruik kunnen maken van deze zo ten onrechte geroemde datingsite. Ik kreeg contact met een aantrekkelijke dame, en die wilde al snel meer contact We hebben elkaar 1 keer ontmoet, en direct werd me duidelijk dat ze geld van me wilde lenen Dat komt wel vaak voor, maar daar had en heb ik echt geen zin in, ik vertrouwde de zaak niet en nam snel afscheid. Daarop informeerde ik de Klantenservice van Lexa, met mijn bevindingen, en prompt werd mijn eigen account dag erna gesloten. Bij navraag kreeg de reactie “… dat we klachten hebben gekregen voor ongepast gedrag ten aanzien van andere members…” en dat “…. Dit gaat in tegen onze algemene voorwaarden…. “ Gevraagd naar meer uitleg, kwam de motivatie dat “…. Kunnen we u geen specifieke informatie geven in verband met privacy redenen…” Ik heb me nooit ongepast gedragen, naar wie dan ook, dus ik kan alleen een verband leggen met mijn melding van de betreffende dame van de date. Verdere uitleg kwam niet, en om zich zo te verschuilen achter deze algemene voorwaarden en privacy redenen, vind ik laf, en een wanprestatie ten opzichte van een betalende klant. Als het echt “omgepast” was geweest hadden ze me uiteraard (zonder weergave van de desbetreffende klager) precies kunnen en moeten uitleggen wat is – in hun beleving – is misgegaan. Er is geen wederhoor gedaan, dus valt er niets te controleren. Kortom een dikke onvoldoende, en min 5 sterren Lexa! En dan ook nog pagina’s volle “reviews” van 5 sterren, ja ja, zeer ongeloofwaardig dus

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Wat een vreselijke arrogante en klantonvriendelijke organisatie is dat Lexa! Slechts enkele weken heb ik gebruik kunnen maken van deze zo ten onrechte geroemde datingsite. Ik kreeg contact met een aantrekkelijke dame, en die wilde al snel meer contact We hebben elkaar 1 keer ontmoet, en direct werd me duidelijk dat ze geld van me wilde lenen Dat komt wel vaak voor, maar daar had en heb ik echt geen zin in, ik vertrouwde de zaak niet en nam snel afscheid. Daarop informeerde ik de Klantenservice van Lexa, met mijn bevindingen, en prompt werd mijn eigen account dag erna gesloten. Bij navraag kreeg de reactie “… dat we klachten hebben gekregen voor ongepast gedrag ten aanzien van andere members…” en dat “…. Dit gaat in tegen onze algemene voorwaarden…. “ Gevraagd naar meer uitleg, kwam de motivatie dat “…. Kunnen we u geen specifieke informatie geven in verband met privacy redenen…” Ik heb me nooit ongepast gedragen, naar wie dan ook, dus ik kan alleen een verband leggen met mijn melding van de betreffende dame van de date. Verdere uitleg kwam niet, en om zich zo te verschuilen achter deze algemene voorwaarden en privacy redenen, vind ik laf, en een wanprestatie ten opzichte van een betalende klant. Als het echt “omgepast” was geweest hadden ze me uiteraard (zonder weergave van de desbetreffende klager) precies kunnen en moeten uitleggen wat is – in hun beleving – is misgegaan. Er is geen wederhoor gedaan, dus valt er niets te controleren. Kortom een dikke onvoldoende, en min 5 sterren Lexa! En dan ook nog pagina’s volle “reviews” van 5 sterren, ja ja, zeer ongeloofwaardig dus

  Kunt je makkelijk aanmelden - Review over Lexa

  Je kan je in 1 tel aan melden ,ma afmelden gaat moeilijker heb n mnd voor 4.95 ma kan me niet afmelden meer

  Zwakke punten
  Moeilijk bereikbaar

  https://www.ondeugende.date - Review over Ondeugend Daten

  Nep dating personen en deze halen de euro’s uit je zakken

  Sterke punten
  Geld uit je zakken halen

  Slechte administratie - Review over Lexa

  Er word helemaal niet gereageerd, maar proberen wel geld van je rekening te halen Netjes binnen de tijd opgezegd, maar geen reactie. Hele slechte communicatie

  Sterke punten
  Helemaal niet

  Zwakke punten
  Het niet beantwoorden van klanten