• Door wat onderzoeken gedaan te hebben naar datingsites die echt gericht zijn op senioren, kom je vrij snel uit bij 50liefde. Desondanks de negativiteit rondom deze datingsite, heb ik dit heel anders ervaren. Sterker nog, ik mag mij een trotse man noemen omdat ik sinds een maand een nieuwe vlam heb weten te scoren. Het gaat allemaal op een erg gebruiksvriendelijke manier en qua kosten hoef je het er ook niet voor te laten. Bij deze zou ik 50liefde graag willen aanbevelen aan andere senioren singles.

    Door Ivo op 1 april 2020 Reageer

  • Op de site krijg ik niet genoeg aandacht, misschien hier wel? Profielnaam: Xx_Riantje_xX

    Hoor jullie graag!!

    Door Rianne op 1 april 2020 Reageer

  • Je moet er wat van maken he.. alles is dicht, zo ook de strip/seksclubs. Dan leg ik hier maar wat geld neer in de hoop een leuke chick aan de haak te slaan.

    Door Djarno op 1 april 2020 Reageer

  • Ik had echt goede hoop, maar die werd per direct weggenomen doordat mensen om het feit heen draaien af te spreken. Helaas pindakaas!

    Door Watslecht op 1 april 2020 Reageer

  • Dat komt niet vaak voor.. waar één specifieke doelgroep centraal staat. Ik wil niet al te veel in details treden, maar 50liefde maakt dingen waar. Dat is waar ik voor kwam en daarom raad ik het andere 40+ singles ook allemaal aan om eens te kijken wat hier voor jou mogelijk gemaakt wordt.

    Door Kees op 21 maart 2020 Reageer

  • Ik lach mn lul letterlijk uit mn broek, ten eerste omdat ik ook elke keer boter geil ben, maar ten tweede... man man wat mensen mee maken, het is echt bizar HAHA. Aanradertje als je een echte verhalen verteller bent, trek dan tevens je knip ook maar, want dat kan flink oplopen.

    Door Kelvinnetje op 21 maart 2020 Reageer

  • Waar ben je naar opzoek? Echt iemand om mee te kunnen neuken of gewoon eindeloze geile verhalen aanhoren? In het laatste geval, zit je hier goed.

    Door Timor op 21 maart 2020 Reageer

  • Wat voor mij belangrijk was, was de gebruiksvriendelijkheid. Ik wilde gewoon simpel en plain in contact komen met andere jongens die wel houden van een geil praatje. Bij Gaybuddy zijn er genoeg kan ik jullie melden! Ik ga er vanuit hier niet zomaar iemand te kunnen ontmoeten, maar ik zeg nooit nooit. Kans is klein, want ik denk dat je er dan behoorlijk wat credits aan moet spenderen.

    Door Dwayne op 21 maart 2020 Reageer

  • 50liefde is een prima datingsite, maar je kan voor verassingen komen te staan. Zeker met het opzeggen van je account als je geen zin meer hebt of iemand hebt kunnen vinden. Ik had na een maand of 8 iemand gevonden waarmee ik nu samen door het leven ga. Echter was t opzeggen nog wel een dingetje. Gelukkig hebben ze een professionele klantenservice die vrijwel altijd bereid zijn om tot een oplossing te komen. Eind goed al goed!

    Door Aaron op 17 maart 2020 Reageer

  • Wat me opvalt zijn het aantal leden, dat zijn er echt een hoop.. weet niet precies hoeveel, maar dankzij de filter optie is het veel makkelijker zoeken naar jouw type persoon. Geile seksverhalen ik ben er voor gemaakt! Kan niet beter zo... alleen ja, uiteindelijk verwacht je wel een echte ontmoeting om al die verhalen die je met elkaar gedeeld heb, een keertje in de realiteit te beleven. Wellicht?

    Door Levi op 17 maart 2020 Reageer

  • Voor mij nog een raadsel waarom ik na 200 euro nog steeds geen ontmoeting heb gehad... ik vraag het elke keer ,maar die vraag wordt gewoon ontweken. Ruikt niet erg pluis! Jmmr..

    Door Tw3nty op 17 maart 2020 Reageer

  • Voldoet aan mijn eisen, namelijk:

    - Direct
    - Opwindend
    - Kinky
    - Schappelijke prijzen
    - Honderden leden

    Door Tijn2 op 17 maart 2020 Reageer

  • Hou er rekening mee mensen dat je ook nog een opzegtermijn moet betalen. Veel verwarring over de opzegging en betalingen hiervan... maar je betaalt nog voor de maand waarin je lid bent, en de maand die in je opzegtermijn valt. Hoop dat dit de lucht een beetje klaart voor mensen. Daarnaast een top datingsite voor oudere mensen.

    Door Gerard op 13 maart 2020 Reageer

  • Een ervaring rijker en een ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Het is echt rete spannend, maar als je allebei wat losser raakt... echt onwijs geil. Die vrouwen zijn in principe cybersletjes.. ze verdienen er aan maar dat maakt het ook allemaal zo aantrekkelijk voor ze. Ik heb er geen problemen mee zo!

    Door Kassa op 13 maart 2020 Reageer

  • Anno 2020 en we kunnen eindelijk vrouwen ontmoeten die puur en alleen uit zijn op seks. Ideaal.. waarom hadden ze dat niet gewoon in de 0's... )

    Door Jurjen87 op 13 maart 2020 Reageer

  • Ik ben niet het stereotype gay. Dus je zal niet van mij zeggen dat ik er 1 ben, maar ik ben er wel degelijk 1! En hier... hier... dit is voor mij echt een walhalla. Nep, echt, groot, klein, gespierd of normaal, interesseert me geen drol, heb inmiddels al 3 dates achter de rug en deze 3 zijn mijn vaste homoseksvriendjes geworden. Su-per cool en ben echt aan het genieten elke keer als ik contact heb via de app met de jongens xx

    Door Elmar op 13 maart 2020 Reageer

  • ik schep er niet over op, maar de baan die ik nu heb verdiend goed. Dus ik hou altijd een lekker centje over aan het eind van de maand. Nu moet ik er wel bij vermelden dat daar gewoon 50% in seksbuddy wordt gestoken omdat ik dit echt tof vind. Dat slappe gelul over diverse standjes, wat zij het lekkerst vind, wat ik het lekkerst vind, elkaar lekker opgeilen. Totaal mijn ding gewoon... je moet er van houden!

    Door Bart op 13 maart 2020 Reageer

  • Onlangs mezelf opnieuw aangemeld en kwam tot mijn grote verbazing een tweetal oude accounts van mezelf tegen die door mij verwijderd waren. Ik werd dus gewoon als lokaas gebruikt via accounts waar ik zelf niet meer op inloggen kan

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Leukerd op 11 maart 2020 Reageer

  • Top spul op deze site, ben erg close met diverse dames, die hengel ik eind van deze maand wel binnen hahhah

    Door Kimboslice op 9 maart 2020 Reageer

  • Ik laat het in het midden, je komt er snel genoeg achter of het iets voor jou is of niet.

    Door Ibbi op 9 maart 2020 Reageer

  • Dit is mijn site. Dagelijks log ik in en onderhoud ik mn geile chatvriendjes van leuke verhalen. Eerlijk? Deze site functioneert super goed. De filter functie is ook echt top, scheelt je een eindeloze zoektocht!

    Door Jammy op 9 maart 2020 Reageer

  • De site draait puur om de chats, ik geloof niet dat je iemand hier daadwerkelijk kan ontmoeten. Neemt niet weg dat het allemaal gewoon heel erg geil is, want ik vind het gewoon f*cking opwindend om geile verhalen te delen en ervaringen te wisselen. Maarja.. mensen slaan een flater als ze denken hier met een fuckbuddy naar buiten te lopen :')

    Door JJ op 9 maart 2020 Reageer

  • 50liefde is een datingsite die doen wat ze moeten doen. Een aanrader voor mensen die nieuwe contacten zoeken en een vlam voor t leven.

    Door Moniek op 3 maart 2020 Reageer

  • Ook niet krachtig.. site ziet er gelikt uit, alleen geloof ik niet in t feit dat je hier een sexdate kan vinden.

    Door Jelmer op 3 maart 2020 Reageer

  • Die chatrooms zijn wel echt super nice. Je kan verschillende dingen doen met de communicatie. Is erg leuk opgezet. Het gaat mij ook om de verhalen, niet zo zeer om wat anders. Ik kan wel begrijpen als je hier denkt te komen met de bedoeling om een sexdate te kunnen fixen, je een flatertje slaat.

    Door Pjotr op 3 maart 2020 Reageer