• Van begin tot het eind was het echt een mooi proces. Heb nergens spijt van. Het maand abonnement dat na 14 dagen nog opzegbaar is, was echt een goed initiatief van de oprichters. Ik heb toch echt even gekeken hoe het allemaal was voor ik helemaal in zee zou gaan.

    Om een lang verhaal kort te maken, het was echt een mooie ervaring en ik heb een mooie vrouw kunnen vinden. Gebruiksvriendelijk en redelijk goedkoop!

    Door Maas op 18 maart 2019 Reageer

  • Jaren geleden was ik betalend lid van Parship. Heel veel geld "in het water gesmeten", want Parship heeft me nooit ook maar enig contact opgeleverd. Er zitten bovendien een aantal "scammers" (oplichters) op deze site... Peperdure site die bedrieglijke praktijken hanteert... Wanneer je als gratis lid wilt reageren op een boodschap, dan word je geboycot door Parship! Dan verschijnt er zo'n rode tekst waarin staat dat je "geen persoonlijke gegevens mag delen omdat dit potentiële kandidaten afschrikt"... ook al heb je geen enkel persoonlijk gegeven in je tekst gezet! Moraal van het verhaal : bij Parship kan je helemaal niéts zonder eerst een grote som te betalen! Pure geldklopperij is dit!

    Sterke punten
    Mooie lay-out.

    Zwakke punten
    Bedrieglijke praktijken. Je kan zogezegd als gratis lid reageren op contactnames van geïnteresseerden, maar dit klopt niet. Er verschijnt dan een rode tekst met de melding "dat je geen persoonlijke gegevens mag delen omdat dit afschrikwekkend is". Ik gaf helemààl geen persoonlijke gegevens! De enige reden waarom ik mijn mail niet kon versturen is dat ik gratis lid was! Mensen, let op met Parship! Ze zijn niet zuiver op de graat!

    Door Martiko op 14 maart 2019 Reageer

  • Goedemiddag allemaal,

    Voor mij scoort 50liefde een 10. De reden? Ik heb een nieuwe vrouw leren kennen, tevens mijn huidige partner. Het begon allemaal met een maand abonnement waarbij je 14 dagen bedenktijd hebt. Ik keek dus even de kat uit de boom hier, dat was wel nodig, want er zijn best wat negatieve verhalen over 50liefde.

    Daarnaast gekozen voor een jaar abonnement - €17.99,- per maand. Toen ben ik gaan zoeken, zoeken, zoeken en nog eens zoeken. Ik kwam eigenlijk uit bij de mensen die nog geen abonnement hadden. Daar kan je ook mee in contact komen door die VIP credits (uit mijn hoofd). Je koopt als het ware berichten om terug te kunnen sturen voor hun. Mijn vrouw zat hier tussen, waardoor ze besloot ook een abonnement af te sluiten.

    Kort samengevat, de negativiteit rondom deze datingsite is voor ons in positiviteit omgezet! Wij zijn er dankbaar voor, dus een dikke 10!

    Door Jeroen op 12 maart 2019 Reageer

  • Gevonden! Niet dat ik elke week bezig ben, maar één keer per maand zeker wel. Echt top, nooit verwacht overigens, maar je ziet het... en als het mij lukt, kan de rest het ook zeker voor elkaar krijgen. Wel €200,- lichter maar dat heb ik er wel voor over. Zet hem op boys!

    Door Jeremy op 12 maart 2019 Reageer

  • De ervaring hier was echt geweldig om eerlijk te zijn. Erg veel erotische bezigheden, dat is precies wat ik zocht. Het feit dat je nergens aan vast zit sprak me heel erg aan. Daarom gooide ik er gelijk €80 in, 100 credits was voor de eerste rit meer dan voldoende.

    Een date gescoord na 80 credits ofzo, duurde even, maar na een tijdje leer je elkaar een beetje kennen via het chatten, dus dan gaat het allemaal wat makkelijker. Al met al naar mijn zin gehad!

    Door Delano op 12 maart 2019 Reageer

  • Matig, matig, matig... niet echt wat ik er van verwacht had. Ik zoek al een tijdje een leuke man, maar dit is net even te erotisch voor mij geweest. Misschien gewoon een verkeerde keus geweest. Ik ga gewoon weer rustig verder zoeken!

    Door Philip op 12 maart 2019 Reageer

  • Ruime voldoende! Ben er gewoon heel erg content mee. Het is een erg erotische website die mij genoeg leuke verhalen heeft laten lezen van leden. Het contact is zo gelegd, spreekt voor de rest allemaal voor zich.. kortom een aanrader! Let wel goed op je credits, die kunnen snel gaan hier.

    Door Lex op 12 maart 2019 Reageer

  • Super site! 17.00 stipt ben ik klaar met werken en ga ik ff gluren altijd thuis. Kijken of er nog een paar mooie meiden bij zitten. In de meeste gevallen is dat wel het geval. Ik ben gewoon positief! Absolute aanbeveling

    Door Wilco op 6 maart 2019 Reageer

  • Letterlijk prikken die handel, heb er geen woorden voor. Super.

    Door Wesley op 6 maart 2019 Reageer

  • Echte gayboys zoals ik doen hier goed aan denk ik. Deze erotische praktijken hier zijn echt ontiegelijk geil. Ik ben al snel gevoelig voor dit soort dingen. Dat bleek ook tijdens de date, die man vroeg aan me of ik gelijk voor het echte werk wilde gaan. haha - CHECK!

    Door Maarten op 6 maart 2019 Reageer

  • Niet heel super ofzo, k begrijp de euforie, maar mensen kunnen ook overdrijven. Ik heb het gewoon prima gehad, maar die date bleef bij mij gewoon achterwegen hoor.. wat ik ook probeerde. Maar ik kom hier niet om te klagen, dat is al genoeg gedaan. Ik kan het je aanraden als je geil wil praten.

    Door Kai op 6 maart 2019 Reageer

  • Hoi hoi,

    Ik zou graag even de moeite willen nemen om het maand abonnement te promoten. Ik zie dat veel mensen last hebben van een bepaalde druk als ze moeten kiezen tussen 3-6-12 maanden. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om gewoon een maand abonnement aan te schaffen. Je krijgt hierbij nog eens 14 dagen bedenktijd! Voor mij was dat doorslaggevend, want ik wil niet ergens aan vast zitten als ik het niet leuk vind. (Eerst klantenservice gebeld om te vragen of ze dit hadden)

    Ik denk dat dit voor veel mensen wel verhelderend is, misschien voorkomt dit was misverstanden en krijg je zo het geen waar je voor komt. Zo heeft het bij mij geholpen!

    Door Melinda op 19 februari 2019 Reageer

  • Mn titel zegt al voldoende!

    Door Felix op 19 februari 2019 Reageer

  • Hey allemaal! Ik ben Joyce! Vrouwen kunnen ook leuk terecht hier. Als je aangeeft dat je een vrouw bent die opzoek is naar mannen, krijg je allemaal mannen profielen te zien. Heb hier behoorlijk wat leuke momenten beleefd. Het daten hoeft van mij niet zo, dat heb ik ook een beetje achterwegen gelaten. Maar het contact is voor mij al voldoende.

    LeuK!

    Door Joyce op 19 februari 2019 Reageer

  • Hallo hallo,

    Ik vond het super lastig om buiten gaybuddy om nieuwe mannen te leren kennen. Weet niet wat het was, maar ik had een soort van schaamte ofzo. Maar hier wordt alles heel normaal en wordt ik ook gewoon geaccepteerd zoals ik ben. Dat miste ik echt wel om eerlijk te zijn. Makkelijke manier van aanmelden, credits kopen en vervolgens in leuk contact komen. Net geen 4 sterren, maar this will do.

    Door Bilal op 19 februari 2019 Reageer

  • Zo begint het eigenlijk. Niet meer niet minder! Het staat hier vol met leuke vrouwen die echt lekker willen vrijen en geen nare dingen achter af willen. Scoort een hoog cijfer naar mijn mening! Alles dik in orde

    Door Jorn op 19 februari 2019 Reageer

  • Om te beginnen heb ik erg veel mooie momenten beleefd. Het begon eigenlijk in de eerste maand. Hier kreeg ik al leuk contact met Moniek. Samengevat: we hebben elkaar twee keer gezien en dat klikte. Wij hadden eigenlijk gelijk geen behoefte meer aan verder contact.

    Sindsdien kunnen we elkaar aankijken en zeggen dat we dolgelukkig zijn! Groet Hans

    Door Hans op 13 februari 2019 Reageer

  • Een dikke pluim waard. Veel mensen trashtalken zulke platformen, maar ik vind dat gewoon onterecht. Is gewoon hoe je er zelf mee omgaat, als je geen date kan fixen kan je net zo goed naar de hoeren gaan..

    Deze site zit gewoon goed in elkaar, credits, anonimiteit, privacy etc. !

    Door Owen op 12 februari 2019 Reageer

  • perfecte ervaring hier... super geil en aantrekkelijk. het mooie van heel deze shizzle is dat die mannen gewoon super aardig zijn. Niet opdringerig en heb je het gevoel dat het fout gaat, kan je direct lekker stoppen. Je zit nergens aan vast dus wat dat betreft is het echt perfect.

    Door Emanuel op 12 februari 2019 Reageer

  • Ik zou eigenlijk echt wel een vast seksmaatje willen hebben. Hier merkte ik al snel dat het niet een vaste seksrelatie zou worden maar eenmalig. Ik weet ook niet of het mogelijk is om een vaste te krijgen hier. Wat ik wel weet is dat het een geile ervaring was die ik voor geen goud had willen missen. Misschien kom ik binnenkort weer even gluren hier.

    Door Matthijs op 12 februari 2019 Reageer

  • Hoi,

    Hier werd me verteld dat je cupido tegenkomt. Of te wel, gelukkig wordt in de liefde en verliefd wordt. Hmm ik zal dat niet al te serieus nemen. hier kom je echt alleen als je op zoek bent naar seksueel contact. Dat is me wel gelukt om te vinden.

    Heel makkelijk om je hier aan te melden en snel contact te hebben, als je een beetje een goed profiel hebt ben je al snel aan de beurt hoor.

    Door Niels op 4 februari 2019 Reageer

  • Hello,

    Echt heel erg leuk om hier seksueel contact te hebben. Het is voor mij een hele nieuwe wereld en ben hier vrij onbekend in. Maar het is eigenlijk heel makkelijk te begrijpen. Aanmelden , bevestigen en wat credits kopen. Haha is erg simpel.

    De dames zijn erg gewillig en daarom ook makkelijk om over te halen voor een date. Mijn eerste staat eind Feb gepland.

    Door Leo op 4 februari 2019 Reageer

  • Mannen in overvloed hier. Echt nice, sinds mijn 12e uit de kast gekomen, heeft me veel moeite gekost. Maar gelukkig is het bij gaybuddy allemaal erg makkelijk om contact te maken.

    Kosten zijn ook prima te doen, het contact zelf ook dus al met al is het gewoon goed te doen. Het is absoluut aan te raden om bij Gaybuddy lekker contact te leggen. Noooo stringz attachedzzz

    Door Johannes op 4 februari 2019 Reageer

  • Super tevreden met seksbuddy. Het is overigens niet de eerste keer voor me. Het is al een paar keer voorgekomen dat ik hier terecht kwam.

    Elke keer kom ik terug en elke keer heb ik het naar mijn zin! Super chil, hartstikke bedankt.

    Door Koen op 4 februari 2019 Reageer

  • Dikke pluim voor Qupid. Precies wat ik er van verwacht had. Goed te doen allemaal! Super naar mijn zin gehad en zeker voor herhaling vatbaar allemaal.

    Door Olivier op 29 januari 2019 Reageer