• die credits bevallen me niet zo, ik ben meer van het gratis chatten. maar aan de andere kant snap ik ook wel weer dat ze ergens aan moeten verdienen haha. Mja, k vind het wel erg geil als dames me benaderen met van die geile woorden hoor. k moet me dan inhouden niet gelijk los te gaan!

  Door Roland op 12 september 2019 Reageer (1 reactie)

 • Nooit gedacht dat ik hier aan zou beginnen, maar toch is het een feit geworden sinds ik vrijgezel ben geworden. Op mijn leeftijd (53) vind je niet meer zo snel iemand anders meer. Althans, niet iemand die je zomaar tegen het lijf loopt. Gelukkig maakt 50liefde het mogelijk om snel en gericht te zoeken naar een nieuwe partner. Na het lezen van wat reacties op het internet werd voor mij duidelijk dat 50liefde het of niet of wel kan maken.

  Gelukkig val ik in het bootje 'wel' en ga ik nu met een hele lieve vrouw door het leven. Mijn dank gaat uit naar deze propere datingsite!

  Door Wouter op 12 september 2019 Reageer (1 reactie)

 • Ik heb veel leuke dames op deze site gezien. Te leuk eigenlijk om waar te zijn. Na voor 25 euro aan credits gekocht te hebben raakte ik met diverse dames aan het chatten en uiteindelijk dan ook maar voorgesteld om naar een ander contact medium zoals whatsapp telefoon of email over te stappen. Natuurlijk wilde geen enkel dame contact via telefoon of whatsapp, zogenaamd voor privacy. Allemaal flauwekul om meer berichten te versturen/ontvange en dus mer credits op te branden. Hoe het kan dat deze site hier zo'n hoge score heeft is mij een raadsel, tenzij deze vergelijkingssite eigendom is van Qupid zelf. Eigenlijk 0 starts voor deze site.

  Sterke punten
  Ze zijn goed in je aan het lijntje houden en je van je credits af te helpen. Goede oplichters dus

  Zwakke punten
  Het kost je onnodig geld. Belazerij, oplichting, alleen contact gehad met nep profielen. Geen enkel echt profiel ontmoet.

  Door Jaap op 9 september 2019 Reageer (1 reactie)

 • Ik wordt erg moe van al die pessimisten. Als je het niet naar je zin hebt kan je inderdaad wat negatiefs plaatsen, maar het feit dat er gelijk een conclusie getrokken wordt is erg vervelend. Gelukkig heeft het voor mij wel zijn vruchten afgeworpen, maar ook niet vlekkeloos. Zo liep ik tegen betalingsproblemen aan (waar 50liefde best om bekend staat), maar de klantenservice hielp me hier erg goed bij. Tot een schikking gekomen en al met al heel erg tevreden.

  Door Theo op 8 september 2019 Reageer

 • In principe een boel geld? Je hoeft maar een persoon te zijn die typt met 'enters' zoals bij Whatsapp en je zit er snel doorheen hoor. Het is wel oke, maar verwacht er niet al te veel van. Een ontmoeting? Ik heb hem in ieder geval nog niet gehad, helaas.. pindakaas.

  Door Ferdy op 8 september 2019 Reageer

 • dit is niks joh.. vergooi je geld beter aan een dikke toeter ipv deze neppe vrouwen

  Door Wayne op 8 september 2019 Reageer

 • Dit komt mede vanwege het feit dat het zo ontzettend lang duurt voor je iemand kan ontmoeten. Misschien wel helemaal niet? Het ligt er maar net een beetje aan waar je in gelooft. Vooral de prijs zit me dwars, kan al met al een stuk beter. Maar hey, wie het niet probeert??

  Door Leonard op 8 september 2019 Reageer (1 reactie)

 • Leedvermaak 2.0. Het is wel lachen, alleen blijft het altijd een nadeel om te betalen voor een bericht. Het is een gebruiksvriendelijke erotische site die mij in ieder geval wel echt plezier geeft.

  Door Olly op 8 september 2019 Reageer (1 reactie)

 • Vaak kun je niet cammen omdat de camera niet werkt of je kunt niet typen dat verschijnt dan niet in beeld terwijl andere sites wel werken. Het zit blijkbaar in de instellingen en flash maar dit kan echt beter.

  Sterke punten
  Lekker wijven

  Zwakke punten
  de techniek van de site

  Door Rene op 7 september 2019 Reageer

 • Ik vind het echt een super geile website. 3-4 mensen ontmoet in een half jaar.

  Door Eivind op 29 augustus 2019 Reageer

 • Kinky mannen op deze site.

  Door Ryan op 16 augustus 2019 Reageer (1 reactie)

 • Dat zegt in principe al meer dan genoeg toch? Gaahnnn met die banaahnn

  Door Thijs op 16 augustus 2019 Reageer

 • Klopt van geen kant. Vooral die betalingen niet. Lees het maar na

  Door Chantal op 8 augustus 2019 Reageer (1 reactie)

 • Het is erg goed te merken dat deze website op je geld uit is. Ik had een lidmaatschap van een jaar gekocht en het automatisch hernieuwen hiervan uitgeschakeld; sindsdien zit er een enorme balk bovenin elke pagina die me er aan herinnert dat ik mijn lidmaatschap moet vernieuwen - terwijl ik nog een jaar te gaan heb! Dan is het ook nog zo dat als je eenmaal een lidmaatschap afsluit, je er daarna pas achterkomt dat er nog hogere, duurdere lidmaatschappen zijn met meer functies.

  Ik had ook gehoopt dat omdat dit een betaald platform is, de mensen aan wie ik een bericht stuur wel vriendelijk genoeg zouden zijn om te reageren. Dat is in mijn ervaring zelden zo gebleken, maar dat heeft te maken met de gebruikers en niet met Lexa zelf. Wel vervelend wanneer je dan wel een notificatie van een nieuw bericht krijgt: "Persoon X heeft je uitnodiging afgewezen." Bedankt, hè.

  Daarnaast is de app verschrikkelijk slecht ontworpen, de site zelf zit taalkundig gewoon slordig in elkaar en dit allemaal wijst er op dat dit eigenlijk helemaal geen fijne site is om te gebruiken. De site heeft zeker goede aspecten, zoals de Lexa Badge voor vriendelijke mannen en de filters waar je mee kan zoeken, maar tegenover de nadelen vallen deze voordelen weg en kan je die beter classificeren als functies die je op elke datingwebsite tegenkomt.

  Door Sluimerstand op 22 juli 2019 Reageer

 • Bij het aanmelden wordt het erotische gedeelte niet eens zo bekend gemaakt. Je merkt het pas bij de gesprekken die je voert na het aanmelden. Hahaha. Vond het wel humor en opwindend tegelijk. Ik geloof er niet zo in dat er daadwerkelijk mensen zijn die afspreken om seks te hebben. Maar het zal vast en zeker gebeuren, maar dat is niet voor mij weggelegd. Als je van erotiek houdt en een beetje spanning, dan zit je helemaal goed hier.

  Door Cees op 25 juni 2019 Reageer

 • 31 graden, dat is niets vergeleken met de temperatuur die je kan ervaren op datingbord. Mijn god wat een hete bedoelingen zeg. Ik ben echt super geil als ik op deze site terecht kom. Het mooie is ook nog, die blauwe ballen die ik heb, worden ook nog eens goed geleegd. Klinkt misschien wat ordinair, maar daarvoor kom je naar datingbord toch? Super!

  Door Wendel op 25 juni 2019 Reageer (1 reactie)

 • Ja ik vond het een dikke oke hoor. Het is natuurlijk niet heel denderend, maar ook niet super gaar ofzo. Je verwacht natuurlijk veel erotiek, dat is er ook. Het draait allemaal om pikken hier, je krijgt de ene dickpic na de ander, maar de gesprekken zijn ook geil. Alleen ja... je komt hier om af te spreken en een happy end te krijgen, die krijg je nie.

  Door Jack op 25 juni 2019 Reageer

 • Het kan altijd en overal beter, zo ook bij Seksbuddy.
  Ben er niet helemaal tevreden over, zo kan je bijvoorbeeld niet afspreken binnen een week.. dat gaat gewoon niet. Alhoewel.. het kan wel, denk ik?? Maar dat lukt gewoon niet op de 1 of andere manier. Maakt ook niet uit, ik heb voor 40 eurotjes wel ff genoten. Maar daar laat ik het bij!

  Door Julian op 25 juni 2019 Reageer (1 reactie)

 • Heb echt niets te klagen. Het is mij allemaal gelukt, kijk goed naar de algemene voorwaarden.

  Door JanBas op 5 juni 2019 Reageer

 • Toch niet doen. Ik ben er achter dat het helemaal niet werkt. Je krijgt geen waar voor je geld. De mensen die beweren van wel hebben misschien geluk.. maar ik ben al een enige tijd bezig en nog steeds lukt het mij niet om een date binnen te harken. Erg frustrerend.

  Door Niet op 5 juni 2019 Reageer

 • M'n titel verklaart het eigenlijk simpelweg al. Genieten doe je bij datingbord. Een ervaring rijker en gelukkig ook echt iets waar ik mee overweg kan. Gewoon proberen.

  Door Rohan op 5 juni 2019 Reageer (1 reactie)

 • Maar ik ben er klaar mee.

  Door Mano op 5 juni 2019 Reageer (1 reactie)

 • Goedemiddag,

  Seksbuddy maakt waar wat je er van verwacht. Een seksbuddy vinden is dus zo moeilijk nog niet. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd hier. Eigenlijk niet verwacht! Zeker niet na het lezen van wat negatieve reacties.

  Door Jacob op 5 juni 2019 Reageer (1 reactie)

 • Goedemiddag,
  Ik ben er tevreden over. Uiteraard zijn er verbeterpunten, zoals het contact wat er gelegd wordt. Het is makkelijk, dat is een ding wat zeker is, maar het duurt soms best lang voor je antwoord krijgt. Daarnaast zou ik ook echt wel een keertje op date willen. Maar tot op heden is dat allemaal nog niet gebeurd. Ik wil graag kijken waar het schip strand.

  Door Hayk op 28 mei 2019 Reageer

 • Drama. Een enorme flater al vind ik zelf. De positieve reacties zijn misschien echt heel persoonlijk, want ik heb hier echt geen voldoening uit kunnen halen. Slecht hoor.

  Door Drama op 28 mei 2019 Reageer