Reviews over Datingsites


  chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers - Review over Datingbord

  Lees Algemene Voorwaarden - "Deze website is bedoeld voor het totstandbrengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainmentdoeleinden toegevoegd en het maken van fysieke afspraken met deze profielen is niet mogelijk."

  Sterke punten
  Leuke sekschat ervaring

  Zwakke punten
  Geen seksdates, dus dat is geen datingsite.

  Milana - Review over EliteDating

  Ik heb nog geen ervaring , dit is nieuw voor mij šŸ˜‡

  Sterke punten
  Betrouwbaarheid, Doorzettingsvermogen, Ik ben altijd vrolijk Ik ben erg direct en heel lief persoon

  Zwakke punten
  Altijd klaar staan voor ander

  Axton International 100% scam - Review over Betrouwbare Datingsites

  Alle web pƔginas, die Axton International, Krimpen a/d IJssel en Doredrect hebben in Spanje zouden met valse profielen van ALLE vrouwen zijn. Echt waanzinnig en een gigantische oplichterij. Belasting ontduiking inbegrepen

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Alles is scam en fake

  Oplichting - Review over Flirtchat

  300 euro aan credits gekocht een maal op stoppen ze gewoon met je te praten

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting geen echte vrouwen ze kunnen nooit bewijzen wie ze echt zijn heb 1000 euro geboden om het bewijs gebeurt niets

  Fake - Review over SnapDate

  Mijn ervaring met deze kut site. Heb ik niet. Want heb niks bereikt. Alleen 20 euro lichter. Beter naar Duisburg kunnen gaan.

  Sterke punten
  Mensen oplichten

  Zwakke punten
  Leugens leugens en dom gelul

  Gratis leden (vrouwen) hebben geen haast - Review over SF Dating / Secretflirt

  Als man tik je de blaren op je vingers om uitnodigingen te sturen aan vrouwen die al langer dan 12 maanden lid zijn en sindsdien niet meer zijn ingelogd. Waarom ook haasten wanneer je alle tijd hebt en mannen lekker kunt afwijzen omdat je dat gewoon leuk vindt.

  Sterke punten
  Makkelijk inschrijven, site ziet er redelijk uit.

  Zwakke punten
  Dat vrouwen gratis lid kunnen zijn, geen app, site oogt verouderd.

  Verder kijken en lezen dan je neus lang is ,is beter dat je vergapen aan al dat lekkers wat je niet krijgt. - Review over Datingbord

  Lees eerst het begin voor dat je je aanmeld, alleen fictieve profielen, afspraak kan niet gemaakt worden. Succes als je toch aanmeld en na 200 euro of meer er achter komt dat je echt genaaid bent.

  Sterke punten
  Fake

  Zwakke punten
  Faker dan fake

  Ik wil mijn lidmaatschap bij Ourtime niet verlengen, maar kan geen contact maken. Niet via de mail en ook niet telefonisch. Graag uw reactie!!! - Review over Lexa

  Slechte ervaring met opzegging. Kan geen contact krijgen. Gezien de andere reviews ben ik niet de enige die hier over klaagt.

  Zwakke punten
  Geen contact kunnen maken met bedrijf.

  Slecht - Review over Lexa

  Mijn ervaring is erg slecht. Heb hier 5 weken geleden een man leren kennen van 50 jaar Patrick uit Valkenswaard. Nou hij houd vrouwen aan het lijntje. Hij belooft van alles,komt niets na. Hij ontkent dat hij nog op lexa staat,terwijl hij er nog duidelijk opstaat. Ik ben erzelf achter gekomen dat hij met meerdere vrouwen date. En hetzelfde bij flikt. Je moet naar zijn pijpen dansen,anders word hij erg boos!!!! Mij heeft hij geld afhandig gemaakt. Iedere keer zegt hij je raakt me niet kwijt. Maar alles via app,niet een keer bellen. Ik vind het zo triest, en zeker voor vrouwen die met hem in zee gaan. Hij is voor geen meter toevertrouwen. Heb al meerdere keren met andere mannen meegemaakt!!!! Deze leek serieus, maar dus niet. Ik kan er geen goed woord over spreken, hij doet ook stiekem. Hij heeft iets teverbergen,want hij wil ook niet dat je bij hem thuis komt. Ik was echt verliefd op deze man. En nu doet het me erg veel pijn dat er zulke mannen op zo n site staan. Heb veel verdriet nu om hem te regelen. Ik hoop dat dit vrouwen bespaart blijft. Toevallig noem ik hem,maar dat komt dat dit al 5 weken speelt. Maar zulke situaties al vaker meegemaakt heb op lexa. Ik zeg dat het weggegooid geld is, heel dat lexa gebeuren. Ik heb er geen vertrouwen in. En als je een klacht indient over een persoon word erniets aangedaan!! Gewoon triest!!!!!!

  Slechte datingapp - Review over Lexa

  Wil steeds opzeggen maar is nergens mogelijk, ga via Facebook even doorgeven hoe slecht Lexa is, schandalig, al die waardeloze informatie waar niks van klopt, geen telnr geen mailadres, Lexa is onbereikbaar

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel

  Geen liefde voor het vak - Review over Parship

  Parship is een dure datingsite, maar na meerdere datingsites wilde ik het wat serieuzer aanpakken. 1 jarig lidmaatschap heeft me 0 dates opgeleverd. De contacten die ik had, waren voornamelijk met Duitse vrouwen, die vaak 200+ km verwijderd woonden. Heb je niets aan, toch? In het begin waren de foto's zelfs bij een betaald lidmaatschap vervaagd. Gebruiksvriendelijkheid van de app is minimaal. Tot slot heb ik mijn lidmaatschap een paar dagen te laat opgezegd (minimaal 4 weken van tevoren opzeggen). Nu hebben ze mijn lidmaatschap ongevraagd verlengd met een maand voor maarliefst 80 euro. Dat voelt als even flink incashen op de wens liefde te kunnen vinden met 0 resultaat. Mensen, als je je wil laten naaien, neem een lidmaatschap bij Parship! De ervaring zal niet prettig zijn!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Duur Gebruiksvriendelijk Klantonvriendelijk

  Zeer slechte site - Review over Knuz

  Op deze site zijn oplichters actief. Knuz reageert niet op wat voor wijze dan ook. Is stuurloos. Kijk uit met wie je date, meerdere valse profielen waarbij na verloop van tijd om geld wordt gevraagd. Trap er niet in!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Stuurloos, geen contact mogelijk met leiding

  Slechte site is niet echt - Review over Mijnshemalecontacten

  Waarom zijn jullie zo stronteigenwijs gatver ik zeg toch Duidelijk wat mijn emailadres is zeg dan niet steeds onjuist als het wel juist is dus hier nogmaals mijn emailadres *** is dat Duidelijk en anders Maar niet dan douw je deze site Maar in je Reet dan wil ik hier niet eens meer lid worden als het zo moet

  EERLIJK MARKETINGBELEID - Review over Weetwiejedate

  Ten eerste reageert de helpdesk niet op vragen van leden. Ten tweede heb ik een premium lidmaatschap gekocht en ik zal het nooit verlengen. Ik heb andere sites en apps geprobeerd en ik dacht dat weetwiejedate de juiste plek is, omdat het lokaal Nederlands is, en de naam de indruk wekt dat ik de mensen kan vertrouwen. Maar de site misbruikt de premium ledeninformatie om nieuwe gratis leden aan te trekken . EERLIJK MARKETINGBELEID. Ik ontvang contact van een nieuwe persoon zonder zelfs maar een duidelijk profiel, de site stopt het gesprek en zegt: Voorbeeld: ***** heeft geen Premium Membership en heeft het maximum aantal gratis te verzenden berichten bereikt. Om dit gesprek te hervatten: Kan ****** een Premium Lidmaatschap afsluiten. Kan jij een betaling van slechts ā‚¬4,95 Ik vind dat niet leuk, en directe abues voor onze persoonlijke informatie. Alle toespraken over veiligheid en beveiliging zijn nepnieuws.

  Zwakke punten
  Ik vind dat niet leuk, en directe abues voor onze persoonlijke informatie.

  Waardeloos - Review over Seeking Arrangement

  SA zit vol met callgirls en (amateur) hoeren. Een geweldige site als je daar naar op zoek bent. Als je aangeeft dat je liever geen contact met callgirls wilt dan wordt je account direct gebanned door SA, geen waarschuwing, geen alert, gewoon direct je account geblocked ongeacht of je een abonnement hebt. En SA customer support laat je vallen als een baksteen, dus denk goed na voordat je een duur abonnement neemt want je kan zonder waarschuwing of reden gebanned worden. De helft van de meiden die online zijn hebben net nieuwe accounts en zijn na 2 dagen alweer verdwenen, dat zegt wel voldoende over de kwaliteit van SA. De andere helft van de meiden zijn fakers en/of proberen je te scammen.

  Sterke punten
  Geweldige site als je op zoek bent naar callgirls en hoeren.

  Zwakke punten
  Als users kan je elkaar blocken waardoor je scammers niet kan rapporteren, want die accounts kan je niet meer zien als zij jouw al snel geblocked hebben. Een ander zwak punt is het opheffen van accounts door SA zonder waarschuwing of reden.

  Het geld niet waard. - Review over Lexa

  Twee keer een half jaar abonnement gehad. Niet een enkele match of date. Lijken wel allemaal nep profielen, of de dames die op deze site zitten hebben onredelijke eisen!

  Vaak dezelfde beetje rare teksten - Review over Seksbuddy.nl

  Na een tijdje chatten viel het me op dat de teksten die ik krijg erg gelijkvormig zijn en alleen gericht op meer chatten. Op toespelingen of ironische opmerkingen wordt zo verkeerd gereageerd dat ik het sterke gevoel heb met een computer te doen te hebben. Hoe echt zijn de profileren? Is daar zicht op?

  Afmelden - Review over Lexa

  Ik heb voor langere tijd terug gevraagd hoe ik mijn account kon verwijderen. Dat zouden ze regelen. Maar nu na jaren sta ik er nog steeds op. Ik moet nu eerst weer een account aanmaken om in te loggen. Ik vind dit een slechte zaak. Tt. Snag

  Alles heersende administrator - Review over Dating2000

  Was een paar weken lid op dating2000. Van het ene uur op het andere, kon ik niet meer inloggen. Blijk ik geblokkeerd te zijn, zonder opgaaf van reden. Ben altijd correct geweest als ik op de site was. 1 ding weet ik zeker; dat ik manieren heb geleerd, in tegenstelling tot de administrator. Waarschijnlijk zo'n machtswellust mannetje met een heel klein ego.

  Sterke punten
  Dat is niet de administrator

  Zwakke punten
  Een gefrustreerde administrator nemen, die geen fatsoen heeft en waarschijnlijk zelf geen kans maakt op een datingsite en mensen gewoon blokkeerd zonder reden en bericht.

  niet vloeken - Review over SnapDate

  aub niet vloeken in reviews

  Teleurstellend - Review over Parship

  Saaie boel op deze site. Bijna geen nieuwe leden die getoond worden. En als er iets komt zijn het Duitse dames.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig aanbod / verversing

  IP adres en trackingcookies, account onterecht geblokkeerd - Review over Lexa

  Mijn account is meerdere keren onterecht geblokkeerd door lexa bv. na het uploaden van een foto. Ik kreeg als reactie dat het een fout van hun was. Kreeg als compensatie 1 keer een boost waar ik niks aan had. Op de datingsite staat profiel verdacht en opgeheven door lexa. Na opheffing van de blokkade door lexa, dat enkele dagen duurde, kom je ongeloofwaardig over, niemand op de datingsite gelooft je. Je profiel komt ongeloofwaardig over. Ik heb hierna ook bij het aanmaken van een nieuw account problemen ervaren. Elke keer wordt het geblokkeerd. Volgens lexa ligt het aan een mogelijke VPN. Bij testen bleek dat zowel voor als na VPN, een account onterecht geblokkeerd werd. Blacklists online gaven nergens aan dat mijn IP adres listed was. Het lag dus duidelijk aan Lexa, mogelijk in hun host firewall. Lexa is meerdere keren gemaild maar tot op heden geen verklaring en ook geen oplossing. Ook krijg ik geen geld terug. Ook huisgenoten kunnen geen account aanmaken, worden geblokkeerd. Wat ook opvallend is, is dat hun klachtmeldingen op deze site zijn verwijderd. Er wonen meer mensen op 1 IP adres. Lexa en deze sites werken samen om zaken verborgen te houden.

  Sterke punten
  Klantenservice is traag. Geld aftroggelen. 0 sterren waard!

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice. Onterecht geblokkeerd. IP adres blokkades worden niet opgeheven. Trackingcookies op alle apparaten.

  opzeggen is lastig - Review over Parship

  Het opzeggen van parship was erg lastig, meerdere keren geprobeerd maar uiteindelijk een aangetekedne brief moeten sturen. dit heeft uiteindelijk wel gewerkt en ik had veel eerder mijn opzegging met https://xpendy.com/nl/ moeten versturen

  Wat slecht - Review over Ondeugend Daten

  Nog nooit zo een slechte site gezien Altijd reageren maar nooooooit bericht terug. Geld uit je zak halen Mensen doe dit niet!!!

  Sterke punten
  Niet gevonden

  Zwakke punten
  Geen sterke punten, dus alles slecht

  Parship is oplichting - Review over Parship

  Slechte service contract aan gegaan binnen 2 weken stop gezet en nu dreigen met incasso

  Sterke punten
  Als je genaaid wilt worden doen

  Zwakke punten
  Slechte service geven niks om mensen