Reviews over Datingsites


  Kut site - Review over Lexa

  Wat een kut site is dit. Mijn profiel is verwijderd nadat ik verwezen zou hebben naar een andere datingsite en dat is in strijd met de voorwaarden! Als dat zo is, is dat niet met kwade opzet gebeurd, maar i.p.v. contact met me op te nemen wordt mijn profiel verwijderd! Maar ik krijg wel een mail dat ik mijn tekst moet aanpassen!!!!! Ik heb betaald tot 1 april 2021, krijg ik mijn abonnementsgeld terug! Waardoze shit dit.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Online speeddaten niet doen - Review over Speeddaten.nl

  Mijn verhaal is hetzelfde als van Ramon. Ik heb mij aangemeld voor de Valentijnsdag online speedavond. Volgens hun instructie krijg je 1 uur van te voren een link gestuurd via email of sms. Je raadt het al niks gekregen. Weg geld. Ik zou zeggen niet met deze organisatie speeddaten. Ga met de organisties Aboutlove en Filts daten Speeddaten. Hier heb ik voor de corona epidemie wel leuke speeddate avonden gehad.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen reactie op je mail. Telefonisch niet bereikbaar. Te duur

  Niet doen - Review over Speeddaten.nl

  Erg slechte ervaring had voor een video speeddate betaald letterlijk 5 minuten later bericht ontvangen dat de speeddate waar ik vlak daarvoor betaald had niet door ging wegens te weinig volk.... Alsof ze dat niet 5 minuten eerder hadden kunnen zeggen voordat je betaald !. Vervolgens ook geen optie om geld teug te eisen je krijgt een code om voor de volgende keer weer een speeddate afspraak te maken. Heroepings recht is een feit en daar hou ik mij dus ook aan vast ze zijn verplicht je terug te betalen.

  Sterke punten
  Eigenlijk niks

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice, slechte regels,

  DATALEKKEN > PRIVÉ GEGEVENS DOORVERKOCHT - Review over Badoo

  LET OP! Badoo heeft constant data lekken van je gegevens dus al je gegevens liggen op straat en worden door verkocht door criminelen. Dit kan je via verschillende websites nachecken. Heb hier al meerdere meldingen van gehad. Mijn account was ineens geblokkeerd vanwege commerciële doeleinden (?) en kan ik dus niet zelf verwijderen. Ze weigeren ook mijn account en persoonsgegevens te verwijderen uit hun systeem na meerdere verzoeken van mij. Ze willen eerst een kopie van mijn legitimatie ontvangen (lol). Wil mijn account verwijderen om te voorkomen dat er fraude wordt gepleegd door criminelen met mijn gegevens en om dat verzoek te voldoen willen ze nog even extra meer gevoelige gegevens ontvangen 😂. Komt identiteitsfraude er strax ook nog even bij 👍🏼. Waardeloos bedrijf! Geen account aanmaken! Want je privé gegevens worden doorverkocht!

  Close minded - Review over Secondlove

  Kwam niet verder dan de aanmelding omdat ik homoseksueel ben. Als ik op man klik moet ik perse op vrouwen vrouwen wat niet het geval is.

  Zwakke punten
  Geen mogelijkheid voor homo- of biseksuelen. Man moet vallen op vrouw en vrouw moet vallen op man. Beetje kortzichtig.

  let op stiekem extra kosten die maandelijks geïncasseerd worden - Review over Lexa

  Site met verdacht veel extra kosten die na een iDeal betaling voor je membership automatisch worden afgeschreven. Aankopen die je jezelf niet herinnert, ook geen functie hebben zoals extra; 'premium en control'. Misleidende pagina na afronding van je iDeal betaling maakt dat je nog eens voor de zelfde duur van je membership onbedoeld en onbewust nog eens een aankoop doet voor deze extra omdat er een knop staat ''betaling afronden'' maar dat slaat niet op je eerdere betaling maar je nieuwe aankoop met extra's. Verder verdachte profielen uit buitenland.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  onduidelijkheden bij membership aankoop, misleidende pagina die leiden tot ongewenste aankopen en dus geldmachine, verdachte profielen

  Nieuw wachtwoord maar kan niet verder - Review over Lexa

  In het begin top, kreeg reacties en foto van en van mij. Nu helemaal niets!!

  Sterke punten
  Eerlijk en open

  Zwakke punten
  inloggen

  Zit geen leven in - Review over Crosspoint

  Ik heb me een paar keer aangemeld als proeflid met lange tijden er tussen . en zoek ik matches van ongeveer mijn leeftijd komen er 3 personen te voorschijn .Er is zelden iemand online

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Weinig leden ,zelden iemand online ,snap niet dat die site nog bestaat ,

  Kan niet inloggen op lexa - Review over Lexa

  Heb zojuist een maandabonnement afgesloten maar kan niet inloggen met mijn inloggegevens. Krijg ook geen email om mijn wachtwoord te veranderen! Graag alsnog regelen

  Betaald - Review over Lexa

  Ook ik ben dupe geworden van een betaling en kan geen gebruik maken van de app

  Nepprofielen en moeilijk op te zeggen - Review over Lexa

  Er staan te veel nep profielen van vrouwen op. Ik kwam een kennis tegen die er lang geleden ooit een maand op had gezeten. Maar haar profiel bleef zichtbaar. Ik heb op diverse manieren geprobeerd mijn abonnement op te zeggen. Maar Lexa blijft geld afschrijven. De uitleg hoe je via iphone moet opzeggen klopt niet. Oplichters!

  Zwakke punten
  Veel niet bestaande profielen

  Slecht contact - Review over Lexa

  Helaas zelf geen goede ervaring mee. 3 maanden geleden me pagina opgezegd. En ze blijven gewoon afschrijven. Kun nergens in contact komen. Dus graag iemand die contact opneemt!? Maar ook dit zal wel niks worden. Slechte site!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Kunt geen contact met organisatie krijgen

  Zeer slecht! - Review over Dating2000

  Ingeschreven en vroeg in chat, waarom er zoveel oudere profielen er nog staan en niet verwijderd zijn! Uit 2012 notabene, en ik ben direct geblokkeerd! Hoezo respectloos ? Deze site nooit bezoeken! Echt zeer slecht!

  Sterke punten
  0,0000

  Zwakke punten
  Alles!

  Antwoord - Review over Knuz

  Ik wil mijn profiel verwijderen dat lukt niet 2x email verzonden antwoord blijft uit

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Dat er geen emails beantwoord worden

  Waardeloze datingsite - Review over Lexa

  Zeer slecht. Er zit een herhaling van mannen op Lexa die mijn profiel zouden bezoeken. Ik heb nl dit in de gaten gehouden omdat t mij verbaast dat o.a mannen die geeninteresse in mij hadden toch weer mijn profiel bezoeken, pffff. Wat nep en grote flauwekul dus. Dat niet alleen, er worden ook hartjes uitgedeeld, deze mannen hadden dat in een eerder stadium gedaan, maar het is onmogelijk dit dubbel te doen. Lexa doet dus voorkomen dat er weer telkens nieuwe mannen in mij geïnteresserd zouden zijn. Helaas heb ik mij voor een 1/2 jaar aangemeld, zonde van het geld!

  Sterke punten
  Geen, zelfs de zoekfunctie is waardeloos. Mijn interesses worden blijkbaar niet bewaard, t hele riedeltje moet weer afgelopen worden!

  Zwakke punten
  Zie alleen maar zwakke punten. Lexa, er valt nog een hoop te doen aan de site en eerlijkheid duurt het langst (zie mijn comments hierboven)

  oplichters - Review over Victoria Milan

  ik dacht laat ik eens een lidmaatschap van een maand proberen en er wordt gelijk voor 6 maanden afgeboekt. neem ik contact met ze op zeggen ze dat ik m'n geld niet terug kan krijgen omdat ik bij het afsluiten van een premium abonnement akkoord ga met de voorwaarden dat ik gelijk gebruik maak van de diensten en dus m'n geld niet terug kan krijgen.

  Sterke punten
  ziet er mooi uit

  Zwakke punten
  duur zo te zien veel fake profielen oplichters

  Meiden gaan er met een groepje voor de lol, niet om echt te daten - Review over Speeddaten.nl

  Meiden gaan er heen om lol te maken in gesprekken met de voorbedachte raden dat niemand ja invult bij een man. Het is rampzalig voor de mannen. Als je een redelijk succesvolle man bent, blijf weg bij speeddating.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alle

  Stop - Review over Lexa

  Beste lexa , help me a.u.b ik betaal al een jaar niet meer na het vinden van mijn vriend, maar via via heb ik vernomen dat ik nog steeds online ben.... op lexa more ...ben ik nu gehact... haal me er direct af a.u.b \\r\\nOnder lys of lis en laat me iets weten.

  Discreet en betrouwbaar - Review over SF Dating / Secretflirt

  Ik vind SF Dating een uitstekende site om een sensuele affaire te vinden en uit ervaring kan ik zeggen dat ik werkelijk dates heb kunnen scoren via de site. In het begin dacht ik dat de site als elk andere datingsite zou zijn, maar op SF Dating is het anders en er zitten wel echte mensen op. Bij de andere datingsites zou je direct merken als iets niet goed is, maar bij deze site heb ik dat gevoel niet en de mensen weten precies waarvoor ze zich aanmelden. Op SF Dating zul je merken dat er ook gebonden mensen op de site voorkomen. Meestal hebben deze mensen geen foto’s van zichzelf, omdat ze discreet willen daten. Ik zit zelf niet in een relatie, dus foto’s heb ik wel geplaatst. Hoe meer informatie over jezelf plaatst, hoe meer contactverzoeken je zult krijgen.

  Sterke punten
  Sterke Punten: • Overzichtelijke site; • Goede balans tussen mannen en vrouwen; • Leuke functies; • Serieuze leden; • Goede klantenservice.

  Zwakke punten
  Zwakke Punten: • Geen zwakke punten.

  Geile mensen en spannende afspraakjes. - Review over Datingbord

  Ik heb hier een spannende ervaring gehad. Als vrouw had ik nooit gedacht dat zo een site iets voor mij zou zijn. In het begin wist ik namelijk niet wat mij te wachten stond, maar het viel allemaal wel mee. Ik heb genoten en geniet nogsteeds van de geile praatjes van die leuke mannen. Momenteel ben ik bezig een hete seksdate te plannen, dus even kijken wat het word. Verder vind ik het leuk om gebruik te maken van de algemene chatroom, hier zul je alle geile activiteiten tegenkomen. Als vrouw vind ik deze functie erg opwindend. Bij de algemene chatroom zul je een tal van leuke mensen tegenkomen waardoor je van elk persoon hun seksuele voorkeuren leert kennen, dit vind ik nogal spannend. Eigenlijk vanaf het moment je een profiel aanmaakt is het spannend op de site. Enige wat je niet kunt doen is reageren op berichten, omdat je een gratis account hebt. Voor het versturen van chats zul je een betaald lidmaatschap moeten aanschaffen. Datingbord is een aanrader voor een ieder die zin heeft in erotisch contact.

  Geile site met geile mensen = geile dates - Review over Buurmeisjes

  Ik vind Buurmeisjes.be echt een geile datingsite. Hier ben je dus terecht voor erotisch contact. Ik heb gemerkt dat er ook mensen zijn die op zoek naar vriendschap of een serieuze relatie. De reden waarom ik me heb ingeschreven op de site is omdat ik op zoek ben naar spannende contacten. Ik vind het fijn om af en toe geile praatjes te hebben met leuke dames. Op Buurmeisjes.be zijn er een tal van leuke en vriendelijke vrouwen met wie je in contact kan komen. Ik kon geen erotisch contact bij mij in de buurt vinden, dus heb ik het maar online gezocht. Zo ben ik deze datingsite tegengekomen. Buurmeisjes is een echte aanrader voor mensen die op zoek naar spanning buiten hun relatie. Zij zullen altijd slagen om iemand te vinden met wie ze geile gesprekken kunnen voeren. De kans is erg klein dat je iemand zult vinden die op zoek is naar een serieuze relatie, maar natuurlijk wilt dat niet zeggen dat je niet moet proberen.

  Goede website voor contacten - Review over Lexa

  Ik heb gemerkt dat Lexa erg vooruit is gegaan. Er zitten nu veel meer mensen op dan toen. Hierdoor kun je makkelijk zoeken naar mensen met wie je graag op een date wil. Voor mij werkt Lexa prima. Hier heb ik een aantal leuke contacten en dates gehad en heb inmiddels iemand gevonden die ik nu mijn vriendin kan noemen. Over het algemeen kan ik zeggen dat de site goed werkt en heel gebruiksvriendelijk is. De site beschikt ook over een mobiele app die erg handig is, zo kun je op elk moment van de dag je berichten bekijken. Ik was ongeveer 8 maanden lid van de site. Het moment ik mijn vriendin had gevonden belsoot ik mijn lidmaatschap op te zeggen. Ik had namelijk een betaald lidmaatschap van een jaar. Zonder een betaald lidmaatschap kun je niet veel doen dan alleen profielen bekijken. Verder zul je merken dat er veel mensen op zitten die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

  Zeker een aanrader!! - Review over Parship

  Mijn ervaring met Parship was erg goed. Het is een leuke en niet veeleisende site. Hier kun je wel echt leuke dates scoren. Na ongeveer een jaar gebruik te hebben gemaakt kan ik jullie zeggen dat het me wel is gelukt om te vinden wat ik zocht. Ik ben namelijk niet op zoek naar een serieuze relatie, maar naar leuke dates, gesprekken en ontspanning. De dating wereld is niet onbekend bij mij, ik kan dus wel zeggen dat Parship een aanrader is. Bij de andere datingsite heb ik helaas geen succes kunnen boeken, omdat ik nauwlijks mensen tegen kwam die leuke gesprekken kunnen voeren en die spannend zijn. Hier heb ik dat gelukkig wel gevonden. Verder zijn de lidmaatschappen van Parship aan de dure kant, maar je maakt wel gebruik van alle functies van de site. Alleen op deze manier had ik de mogelijkheid om in contact te komen met de andere leden. Het zal wel een dure site zijn, maar je vindt wel wat je zoekt.

  Betaalde versie is de beste versie. - Review over 50liefde.nl

  Ook ik heb een leuke ervaring gehad met 50liefde. Netals een aantal leden had ik in het begin ook mijn twijfels, maar uiteindelijk was het wel te doen. Alles werkt naar behoren, geen vreemde activiteiten en je vindt gegarandeerd een nieuwe partner. Als 55 jarige man is het mij gelukt om na 6 maanden een partner te vinden. Het heeft wel even geduurd om haar te vinden, maar elk moment hier op de site was het waard. Ik maakte gebruik van een 6 maanden abonnement en zij had nog geen abonnement. Het leuke van deze site is dat ik als betaald lid wel in contact kan komen met de gratis leden. Zo ben ik haar tegengekomen. Als gratis heb je de mogelijkheid om 1 bericht te sturen, dus ze reageerde spontaan op mijn bericht. Hierna besloot zij zelf om ook een betaald lidmaatschap aan te schaffen. We waren elke dag in contact, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Nu zitten we al langer dan 3 maanden in een relatie, dus 50liefde is wel een aanrader.

  Makkelijk afspreken - Review over SDC (Swingers Date Club)

  Ik vind SDC een echte aanrader voor een ieder die swingen wilt proberen. Mijn partner en ik zijn al langer dan 10 jaren actief lid van SDC en dit heeft ons veel pret en een tal van leuke swingers date opgeleverd. Er zijn genoeg mensen op de site dat het niet onmogelijk is om een date te vinden. In de swingwereld leer je veel over andere mensen hun voorkeuren en interesses. Verder heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de leuke activiteiten van de site. Bij de activiteiten is het makkelijker om koppels te ontmoeten en af te spreken. Wij raden om eerst de koppels te leren kennen voordat je met ze afspreekt. Op deze manier leer je elkaars voorkeuren kennen en weet je waar je aan toe bent. Mijn partner en ik hebben veel dingen ontdekt waarvan we nooit hadden gedacht dat we zouden proberen. Als je vragen hebt of je zit met iets kun je dat altijd delen met de swinger community, zij zullen je graag helpen.